⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 086
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
И аз съм от северозапада , ама рядко срещам човек на тази възраст с толкова силен диалект. Всички имаме някакъв диалект ,но не е толкова силно изразен. Не знам с твойте познати дали е така.

Благодаря за новата тема Simple Smile Нищо, че съм от тоя край и много си го обичам, направо ушите ми кървят като слушам диалекта на Марсел Grin Той го докарва единствено на външен вид, но това е крайно недостатъчно. Чефо и Божин все още са ми крайно неприятни, поради фактът, че ги знам какви са извън формата. Жените все още са ми симпатични, Ванеса харесвам най-много засега, Джулия загуби точки след целувката с Божинката. Новите попълнения ми харесват, мацката е надута, но красива, а пича изглежда на място.
ПС. Топ корица Smile Единственото хубаво на Марсел е,че затапва Чефо и не му цепи басма.

# 46
Какъв интерес към Божин виждате, по-с коро детска градинка Малинка, където момиченцето плаче, че друго и е взело играчката. Още сме на етап, кой е по-по най . Марсе(О)лю и Чефо , явно се усещат като конкуренция , усещам, че ще се сджафкат за новата мацка . Чефо обаче ми се струва, че ще постъпи стратегически , и ще подвие опашка и заложи на сигурното

# 47
  • Стара Загора
Божин е на ниво свалка в училище, което отговаря на възрастта на Джулия, но не и на неговата. Добре я определихте моята съгражданка Рачето като груба и надменна, такива са всички в Стара Загора, точно с такива момичета съм пораснала в училище и явно и досега е така.

# 48
Аз не разбирам защо Божин е интересен след като е безработен?
Явно момите не са златотърсачи като в ергена и ще се радват дори и само на любов
А марсел не е за коментари. Той отсега е обсебващ, представям си ако имат истинска връзка, че той постоянно ще я дебне и ще и се появява навсякъде

# 49
  • София
И аз съм от северозапада, малко по-възрастна съм от Марсел, но не познавам хора на наша възраст, че и по-млади, които да говорят така. Както в онзи хубав, стар виц, двама млади се натискат  и  мацката казва: "Кажи ми нещо наистина мръсно". Младежът помислил и казал "Ей на тоа диван умре деда ми". Не знам защо, но от снощи непрекъснато се сещам за този виц и прототипа на младежа е Марсел Grinning

# 50
Аз не разбирам защо Божин е интересен след като е безработен?
Явно момите не са златотърсачи като в ергена и ще се радват дори и само на любов
А марсел не е за коментари. Той отсега е обсебващ, представям си ако имат истинска връзка, че той постоянно ще я дебне и ще и се появява навсякъде

Според мен момичетатa реално нямат голям избор - от цялата тая сбирщина Божин явно е най-малкото зло.
За мен нито един от мъжете не става - а ако не си намерят нито един изхвърчат.

# 51
Записвам се.
Малко ме изненадаха с новите участници, не очаквах. Като цяло харесвам Perfect Match моделът такива да има до последно. Да видим как ще се развият.
Давам benefit of the doubt на Радослава, май се притеснява много. Определено е най-красивата участничка.

# 52
Божин е на ниво свалка в училище, което отговаря на възрастта на Джулия, но не и на неговата. Добре я определихте моята съгражданка Рачето като груба и надменна, такива са всички в Стара Загора, точно с такива момичета съм пораснала в училище и явно и досега е така.

Еее, чакай сега. И аз съм от Стара Загора, но далеч не мога да кажа, че всички са били така. Вярно е, че имаше една част такива, когато живеех там (преди повече от 10 г. Grinning стара съм), но пък аз израснах в училище и гимназия с много готини и свестни момичета, макар и от семейства от различни социални слоеве. Може и нещата да са се влошили с времето де. И Косара от Е4, и тази го раздават примадони, но залагам, че е от възпитанието в семейството, а не от града.

# 53
Божин има прилична визия, говори достъпно, със самокритична откровеност, демонстрира ниска енергия, с което им се струва манипулируем,  нормално да се хареса за партньор. Само ние си мислим, че си избират съпруг, тяхната цел е ефирното време, така че неговата безработица навън не ги касае. Иначе Божин ще ги изненада кофти, изобщо не е лесен, инатливо си прави каквото е решил, въпреки "полезните" съвети. Тъп, но упорит. 😁
Ванеса се обиди по-скоро, не беше толкова от ревност плача ѝ. И аз бих се почувствала гадно, ако така ме пренебрегнат демонстративно и то пред камери. И съвсем вярно усети интереса на Марио, хитрецът опита, но си даде сметка, че тя само си лъска самочувствието и демонстрира надмощието над Ванеса с този разговор.
Марсел също оправдавам за отрязването на Ренета. Да отиде да се жалва на тъпанарчето на групата, който да дойде да го поучава... Трудно се преглъща, съгласете се. Отгоре на това като ѝ поиска аргументи, измъдри, че другите мъже се страхували от него и затова не ѝ обръщали внимание... Ами ето, цялото ѝ лично пространство е свободно, да видим как ще е.
Ивелина по незнайни причини счита, че момите трябва да ѝ докладват какво им се случва и то - на мига. За пастор ли се е взела, що ли?!
Елена, ако не е вярно, че е във връзка в реала, ми харесва как ги оценява. Знае, че е в безопасност от отпадане и хич не им връзва на сладкодумието.
Джулия беше изненадана с целувката, не знам доколко ѝ допадна, май се срамуваше да си признае наличието ѝ.
Евгения хич не умее да се преструва, личеше, че е засегната, което после и изби, естествено.
Новите са интересни. Не обвинявам момичето за прямия отговор относно етноса. Въпросът беше провокативен, да не го е задавал. Той щял да ѝ промени мнението, но тя после щяла да се върне към фабричните си настройки. Ами да, а не ти ли хрумва, че и тя се притеснява, че въпреки постигнатото лустро и ти в бъдещ брак можеш да го направиш?! Защото разликата в двата етноса съвсем не е цветът на кожата, а в бита, разбиранията, отношението към жената особено. Разбира се, че Асен може да е много различен, но това трябва да го докаже, както всеки друг мъж, не да очаква автоматично приемане от толерантност и само защото е надскочил обкръжението си. Това е направил за себе си, то нищо не казва за отношението му към жената.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 16:52 от usmihni_mi_se

# 54

Много глупаво представяне от страна на продукцията. Представете ги като нови участници, няма нужда въобще да се набляга на етнос и медицинска диагноза. На Запад има такава тенденция да приемаме различните, но ром и жена с витилиго не са различни.

Е, как да не са??? Даже мома Радослава определи, че "ром" е раса, а не етнос!
Потресаващо е как може да се вложат толкова усилия да си надуеш джуките и да не вложиш поне малко в интелектуалния си потенциал. Не е грозна, но нищо повече.
Асен, поне това, което показа, е степени по-готин от нея. И от повечето мъже.
Чефо няма място в предаването като "състезател", а Марсельо трябва да си тръгне към баирите и дивите прасета в най-скоро време.

# 55
Нямаше какво да си пусна и реших да загледам предаването, за една вечер изгледах всички излъчени до момента епизоди. В началото беше леко скучно, но последните два епизода ми харесаха. Момичетата са красиви, за сега няма кой знае какво при тях, но мъжете… Чефо ми е доста фалшив, а държанието на Марсел е под всякаква критика. Божин ме изненада, мислех, че ще е като аутсайдер, но Радо влезе в тази роля 😆

# 56
То не е нужно да си златотърсачка, за да търсиш стабилен мъж. Човек , който се представя за безработен на 33 определено е незрял и няма шанс , както виждаме скоро да му се случи.

П.П. Благодаря за новата тема

# 57
Марио и Ванеса са ми супер сладки, не знам, тя вероятно е ревниво луда, обаче усещам само там да минава някаква тръпка, може би той играе роля, а тя се води, но отстрани изглежда доста хубаво.

И на мен Ванеса и Марио много ми харесват, сякаш имат чудесен синхрон.

# 58

Много глупаво представяне от страна на продукцията. Представете ги като нови участници, няма нужда въобще да се набляга на етнос и медицинска диагноза. На Запад има такава тенденция да приемаме различните, но ром и жена с витилиго не са различни.

Е, как да не са??? Даже мома Радослава определи, че "ром" е раса, а не етнос!

Не Радослава, а Радо го каза това в синхрон.

# 59

Не Радослава, а Радо го каза това в синхрон.

Права си. Пуснах си епизода отново - грешката е моя.
Въпреки това впечатлението ми е от нея остава същото - надута, без особено покритие.

Общи условия

Активация на акаунт