⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 609
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И на мен ми стана странно как Ренета не беше разбрала, че Асен е ром, при положение, че специално пространно дискутираха темата преди да влязат новите, а и Маги накрая каза нещо от сорта, че на практика ще имат възможност да видят дали думите на всички са искрени. Не знам дали не се направи на интересна, че не е разбрала, само защото заложи на най-куция кон от всички.
Според мен в главите си и Ренета, и Ивелина се смятат за много хубави и вървежни и очевидно са си представяли, че ще съберат повече ухажори покрай себе си, а то какво стана - едно голямо нищо. Сигурно са страшно разочаровани от действителността. Joy Много беше кринджава срещата на Ивелина в джакузито като се опитваше всячески да флиртува с Ники, а той толкова да нямаше интерес, че дори не погледна в нейна посока.
Играта беше отвратителна, не мога да си представя как бих стояла да ме докосва и лигави някой, когото не харесвам. Марсельо игра ва банк с новата и логично изгуби. Не мисля, че ще успее да си намери мач дори само като партия за оставане в предаването. То просто няма с кого да се мачне, Радостина /Радостина ли се казваше?/ едва ли се ще навие на подобен ход.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 22:00 от Reinа

# 256
  • Sofia
Чудя се аз на имената - Марсел, Марио - в годините когато са родени едва ли е било популярно да има такива имена. Всъщност като писахте за роми Марио бил близък с Азис, а него си го знаем какъв е така, че няма да се учудя ако има нещо вярно.

# 257
Еее къде пък сравнявате КоЗара с Радослава… Извън диалекта, Косето е класи над Радослава. Последната е доста вулгарна.

Косето и класи в едно изречение е виц.
Радослава ако е вулгарна само/ което е под въпрос/, то "прабългарката" притежава цяла страница негативни качества.

# 258
Родени са по времето на латиноамериканските сапунки . Едва ли са кръстени  на Марсел Пруст и Марио Пузо.

# 259
Емо Каменов попиля участниците Joy Много смях, но и доста истини за мъжката част каза.
Противно на очакванията ми, не пощади и Марсел Grinning

# 260
Значи, Кукушев, знам че ни следиш, как можахте да не поканите Мрасел за клипа на новата ви песен бе?!  Елече ли няма кожено? Не напада моми да си цАлува ли?! Що Освалдо?! Можеше Марсело да е! Мислете нещо за продължение:
Вижте клипа не мислите ли Марсел ще му заспи😂😂

[url][https://youtube.com/playlist?list=RDEMnLdrPmpAgRi5XY3emkbAfQ&playnext=1&si=sCApAr82Asl9nzte/url]

# 261
Факт е, че от всяко поколение има деца с имена, различни от стандартните за времето. Книги, филми,  все някое семейство е реагирало не според наложените традиции на баба и дядо името.

# 262
Емо Каменов попиля участниците Joy Много смях, но и доста истини за мъжката част каза.
Противно на очакванията ми, не пощади и Марсел Grinning
Баш тоа боклук дето е толкова зле намерил да коментира Grinning
Участниците, каквито и да са ,са класи над него

# 263
Марсел не ми допада - държи се прекалено директно и грубовато, което по-скоро отблъсква, отколкото да впечатлява. Липсва му финес и интелигентност в изказа, нищо загадъчно няма в него. Държи се така, сякаш постоянно е на нож, рязък, избухлив и лишен от елементарни маниери.
E, хайде сега, защо да не цУне някоя мацка? Марсел рискува, смел е! Това, че мацките се дърпат, "не очаквали ", си е техен проблем. Очаквали са, нали за това са се подредили в редичка. Имаше стратегия Марсел, той много мисли дали да се изхвърли високо. Но като нямаш мадама, стреляш.

# 264
Чефо го нарече Марсиян.

# 265
Таман си викам Чепо увисна, след избора на Елка...пък тя Рачето го посочи....

# 266
Утре двама мъже ли ще отпаднат?

# 267
марСелчо му стана тъпо, че никоя не го избра.
Асен много симпатичен. Даже най-симпатичен. Нищо , че е от друга "раса"😜

# 268
Аз съм все още объркана как Божин има мач.

# 269
Хаха тва нагласено, като за наши хора

Общи условия

Активация на акаунт