⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 616
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Очаквам да станат големи врътки утре, не могат да си позволят да изпуснат Марсел 😂

# 316
Марс, бог на танците Joy
Определено ще е скучно без него.
РачитУ ми е женски вариант на Марсел.
Май има нещо вярно за наклонностите на Ренка Thinking как беше затворила очи докато танцуваше с Ивелина.
Бой за Божката, жива да не бях Confounded

# 317
  • гр.София
Радослава какъв просташки изказ извади! Не пада по- долу от Марсел. Нищо приятно не виждам в нея.
Чефо нещо му припари, стана обсебващ и сприхав.
Ивелина много нахална, да не сме слепи,че с Ники са изкуствена двойка?

Дааа,Марсел не очаквах да танцува,изненада ме.

# 318
  • Stockholm
Марсел скача като заклано пиле. Чефо и той се раздаваше яко.

Марсел ще го сложат в конюшната заключен и ще се върне като бял кон. Не може да изпуснат това злато за сеир.

Щяха, ако не агресираше от алкохол. Днес беше на косъм да направи някоя поразия. Затова утре е довиждане. според мен.

# 319
Не очаквах Радослава да се напие така. И двамата с Марсел имат лошо пиянство.

Че тея двамата дори трезвени не стават 🫣

# 320
Ванеса не го ще Марио, не му даваше да я пипа!

# 321
Ооо, той Мишо е толерантен към бой и пиене, съмнявам се, че ако зависи от него Марсел ще си тръгне. :д

# 322
Много приятен този Асенчо. Но подозирам, че Рена го баламосва само за ефирно време.
Не искам моят фаворит Никито да отпада. Но наистина е малко апатичен,флегматичен.
Борбите и интригите около Божинката  продължават. ЖДНБ!
Марсельо е във вихъра си. Поне що годе има реална преценка за себе си.
Не ми харесва и не ми харесва Мага как води. Прекалени паузи, натъртване на всяка дума и бясно клатене на глава.

# 323
  • Stockholm
Ох, дано да измислят нещо да остане. Другите сами си казват, че са скучни и той им прави шоуто и на самите тях. А Радка идеално му пасва. Чефо би трябвало да го е разбрал Joy

Относно Божинката - виждам го на финал, колкото и да ми е трудно да си го обясня.

# 324
Женя на черешата вечер. Масурски пак избягват да го дават.
E как, даваха го няколко пъти. По-скоро Радо не го дават, само един път.
А бе тая вечер реклами имаше ли ?
Цяла седмица няма реклами. Пускат ги наведнъж преди предаването Grinning

# 325
  • София
Гледам със забавяне, но искам да попитам какви професионални успехи има Марсел? След като казва, че затова не му върви в любовен план.
Женито изглежда доста по-хлътнала по Масурски, отколкото той по нея.
Чефо до момента ми е много симпатичен, особено колко спокоен беше пред изблиците на Марсел.
Все още не съм гледала партито, така че ще се включа по-късно 😂

# 326
Ама много яко без реклами. Как ли са го решили това. Когато дават ИВ или Капките имам чувството, че на всеки 10 Мин има 20 мин реклами.

# 327
А анонсът как ви се струва? Жени би си дала гривната на Марсел? Ванеса сякаш не е сигурна за Марио?

# 328
Марио се е подтиснал в това предаване. В роля е нещо. Играе го като американско сериозно момче, Ерген.
Тенисистът е хитър, забърса Егвения и е напред в турнира.
Асен, вече не го дискутират от коя раса е, евала. че поне Радослава беше искрена в сляпата среща.  Рената го избра да играе за нея.
Елена пусна Чефо на Радослава и избра Радо (най-после някоя).
Изнанадата беше, че новата избра Чефо и той си повярва като в Сървайвър  да намери ключенцата - детска играчка за него и първо мястооо...
МарСелко много ме изкефи, че наблюдаваше резбата на ключовете, не просто така да си тича като Ники Испанеца.
Джулка  и Евгения с техните спартанци - тривиална работа, никакви стратегии.
Ванеса не беше ентусиазирана от таз игра, Ивелина още по-малко.

Вече ми е гледа женска игра. 
Чак забравих за Маги - ще я похваля, добре си върши работата. Нанси няма ли и тя да се появи?

# 329
Убих ги , само да ми пипнат Марсолчо. Той си има татуирана гривна , никакво отпадане утре. Че ще трябва да гледам великите стратегии на Ренета -клишета

Общи условия

Активация на акаунт