⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 597
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • Stockholm
Гледам със забавяне, но искам да попитам какви професионални успехи има Марсел? След като казва, че затова не му върви в любовен план.
Женито изглежда доста по-хлътнала по Масурски, отколкото той по нея.
Чефо до момента ми е много симпатичен, особено колко спокоен беше пред изблиците на Марсел.
Все още не съм гледала партито, така че ще се включа по-късно 😂

На партито Марсел ще ти събере очите Joy
Относно професионалните му успехи- Марсел. 32 години / Специалист телекомуникации. Височина: 175. Зодия: КОЗИРОГ. Хоби: Коли, рок.

# 331
Като малка имах зайче, бях го кръстила  Марселиньо. Не помня как съм го измислила името, сигурно на някой герой от книжка или филмче.
Не, Марселиньо е от бразилския сериал "От обич", детето на главния герой Марсело Grinning

# 332
Само на мен ли се струва,че Чефо,че не е толкова на ти с дамите ,колкото си мисли той ,че е ?

# 333
Чефо леко й се репчеше на Рачиту.
Неиздържал.

# 334
Марсел като бесня, всички гледат сеир, само Ники Масурски и Божин отидоха да го укротяват.  Радо се хили и мълчи. Понеже има оператори, хора от екипа... знаят, че има кой да го спре, ако Сельо започне да буйства, да чупи и да налита на бой, то така най-лесно. Без камери и без тоя екип там, на Радо щеше да му се стъжни усмивчицата.

# 335
Аз се сещам за дон Марселино от Касандра и Марселиньо от "От Обич".

# 336
Ники Масурски доста адекватно се включи. Божин също. Най-големи мъже от тая групичка ще излязат накрая.

# 337
Мен ми стана мъчно , когато в пиянското си отчаяние Марсел каза, че с тези две ръце направил много хора богати, а самият няма 2 ст в джоба и даже е взел на заем , за да влезе в предаването.

# 338
Този Чефо голяма шушумига. Марсел агресира срещу Рачка, а той мълчи и не я защити по никакъв начин. Огромен минус, поредица минуси от мен.

# 339
Двама мъже ли трябва да отпаднат утре?
Аз се сещам за дон Марселино от Касандра и Марселиньо от "От Обич".
Скрит текст:
В "От обич" главните герои бяха Марсело и Едуарда.

А като им се роди детенце, го кръстиха Марселиньо, на таткото.

А ето ти го вече Марселиньо пораснал

И песньовката

Напълно е възможно майката на Марсел да е била бременна, когато са давали сериала. А той си беше хит.

# 340
  • София
Ай, изгледах целия епизод - партито и то беше супер криндж. Марсел - няма да го коментирам, човекът си има някакви емоционални дефицити, да ходи да си ги оправя. С това поведение, според мен, не може да впечатли читава жена, която иска семейство и стабилни отношения.
Рачиту- доста просташки изказ, нарочно и провокираше Марсел. Като цяло, Косара наистина беше доста по-добре от нея.
Масурски и Божинката добре се включиха, но в крайна сметка, останалите не са длъжни да укротяват някакъв бесен простак.
Утре ще е интересно, жалко, че няма да мога да го гледам, но ще следя за вашите коментари тук Simple Smile

# 341
  • София
На криват ракета космосът ѝ пречи. Най обичам някой като каже - такъв съм. Ами, голям човек си, можеш да се постараеш да се промениш. Но му е по-лесно да не се владее, да простее и да си мисли, че светът е настроен срещу него. Сори, нот сори.

# 342
Ники Масурски доста адекватно се включи. Божин също. Най-големи мъже от тая групичка ще излязат накрая.
Абсолютно подкрепям в случая.

# 343
Масурски е почти винаги до Марсел и го успокоява още от началото.

# 344
Поизложили са се и този път с подбора. Радослава изглежда като мацка за някой мутро - батка. Вътре няма избор. Евгения ми прилича на онези купонясващи, които в края на кОпона си тръгват с квото дойде. Подхождат си с Николай.
Божин още в първи епизод ми напомняше на Божинката по умотворения. Несигурен и комплексиран мъж.
Марсел, о Марсел! Знаех си, че ще изнесе предаването на гърба си. Колкото и автентичен да e, доста преиграва и с претоплени лафове и с поведение. Толкова набляга на мачовщината, че чак ти става досадно. И смешно. Представи се като бягащ със сърните в гората, търсещ жена,чиста като капка...Насочи се към Ренета само, защото го впечатли, че е лекар. Поблазни се, че може да е с жена, която има благородна, престижна професия. Помисли си, че му е вързана в кърпа и някой нещо му дължи. После първосигнално я зачерта. Насочи се към Радослава, която пък го впечатли визуално. И понеже си е първичен, реши да действа и да играе ва банк. Удари на камък и с нея, защото изобщо не й в таргета. Комичен образ е. Сигурно номерата му вървят в някоя провинциална дискотека  - ''Ти мене уважаваш ли ме...''
Ники Манекена е добро и хубаво момче. И толкоз. Вижда се, че не знае за какво е в риалитито.
Ивелина...Визуално ми прилича на Енджи Касабие.Превъзбудена и досадна. Много шум за нищо.
Елена е разумна, мнителна и над нещата. Явно е пълнеж в предаването.
Радослав сигурно съжалява, че се поизхвърли в началото с чалгата. Не предполагаше, че ще попадне на толкова ''извисени'' мадами, които не са на ''ти'' с тази ''плебейска'' музика. И той изглежда неуверен, но се държи нахакано, за да не личи колко е притеснителен всъщност.
Чефо се има за голям сваляч. Зализан ми е като наркобарон от латино сапунка. Вероятно е досаден дървен философ и не се задържа дълго с жена.
Не съм в течение на последния епизод и ще го коментирам по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт