⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 633
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Олеле Жени така се вкопчила в Ники, ще го удуши без да иска😅

Като взема детето на ръце (на 1 г) и не иска да я пускам, по същия начин висва на врата ми и се задържа с крака 🤣🤣🤣🤣 Като ваденка 🤣🤣

# 346
  • На морето!
Евгения е супер отчаяна, да не кажа жалка. Пияна на кирка, вкопчена като пиявица, в който й обърне внимание.

Марсел е насилник и тези сцени трябва да спрат. Не могат да показват как целува насила жена, как крещи на жена “тъпанарка”, а на мъж, че е “грозен лигльо” и продукцията да гледа сеир. Това поведение не трябва да се толерира никога, никъде и по никакъв повод, дори за 5 мин. в национален ефир.

Марио ми е най-нормален, след това Асен, а от момичетата Ели и донякъде русата мацка със сините очи- Ивелина ли се казваше?

# 347
Радослава от немай къде избра Чефо, да не разваля тандемите на останалите.
Чефо, победител на Олимпийски игри, чакаше почести малко, а тя не искаше и да говори с него, не и когато той каже.  Не била в настроение сега да говори с него. Е, изкара се жена, жената трябва да се уважава, когато тя иска да говори, тогава.
Радослава не е глупава, но може да пада и много ниско. Диалект.
Всъщност не знаем много за нея, тепърва ще ни се разкрива.
Един органиатор на събития трябва да умее да говори хубаво. Или тя само декорира събития?

# 348
За любов не знам, засега не виждам стабилна двойка и очаквам по някое време да си сменят гаджетата. Но пък гладни няма да останат - гледам около тях обилно хапки, коктейли, навсякъде мнооого плодове, вино, шампанско, пълно и с цветя. За разлика от Ергена, където участничките след това обясняваха, че храната била ужасна - в това предаване явно доста им угаждат. Толкова плодове и хапки за пръв път виждам в предаване. А ергенките, горките, миналия сезон се нахвърляха на гола луканка 😂 И се молеха постоянно в ефир за шоколад и някакви по-готини неща за ядене, но нямаше. А тези тука, голямо глезене, чак обясняваха на Чефо как си поръчвали да им носят каквото поискат, авокадо, здравословни неща и какво ли не. Явно в Ергена са нямали пари да ги хранят чак така.

Иначе Ники моделчето най-много ми харесва - чистосърдечен и добричък, честно момче. Но остава в сянката на шумната Ивелина, дано да я смени!

Жени, милата, добричка и тя, но Масурски май я използва да върви напред, защото при никоя друга няма шансове. Ще видим, много ми е кофти тоя.

Ванеса не харесва Марио. Хвана се за него като удавник за сламка, защото е мил и възпитан, не я застрашава с нищо. Но той като взе да търси близост, тя не реагира като жена, която има интерес. Мисля, че ще му бие шута рано или късно, но само ако има друг вариант.

Джулия много симпатична, от съжаление се хвана с Божин и според мен не се усети как се вкара в мач. Явно има нещо объркано в Божин, което тя разбира много добре и му симпатизира. Жал я е да го отреже, но ще се прецака. Мисля, че няма как да се влюби в него.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 23:35 от *Benita**

# 349
Евгения: "Най-накрая някой да ме накара да млъкна!" (Тенисистът)

Радо:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 23:39 от Pepina_n3

# 350
Рени не ми е любимка, но е стратег!
Прецени, че Марсел ще й попречи да стигне до финала и затова го заряза. Марсел неуравновесен, неуправляем е и непредвидим. Не би се съгласил да влезе в роля, не иска да го възприемат като чехльо. Марсел би провалил всеки план на Ренета и тя за това го отсвири.
Но пък много й провървя с Асен- наивен, сговорчив, лоялен, силен физически за битките и сравнително умен. С Асен стратегиите на Ренета ще сработят (стига Асен да не се отдръпне).

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 23:51 от tisa

# 351
Тенисистът има музикално творчество от 9 години в  youtube.

# 352
Не съм го догледала, то ми стана и противно, като я слушам тази Ренета.
Но Елена вярно ли се гласи да спасява модела, демек Ивелина, заради голямата им любов - дето той не я поглежда от отегчение и повече го интересува кой профил ще му е към камерата от нея. И мисли да прецака Радо, който й помогна да не си загуби гривната. Това ще е много долно. Макар че като гледам как гравитира покрай тези трите, нищо чудно - то с каквито се събереш...
Ренета, която била и тя "за любовта" плете интриги от толкова рано. Изобщо много бързо се отрови атмосферата тази година. Тези трите И, В, Р са супер неприятни. От Ванеса не го очаквах, ама не съм и супер учудена.

# 353
  • София
Нещата ескалираха под въздействието на алкохола.
Марсел прави шоуто и познавайки Ванков, абсурд да го оставят без гривна утре. Ще прецакат някой по-тих мъж, който не прави сеири. Тук ще има намеси на редактори и някоя жена неочаквано ще направи ''голям ход''
Този филм съм го гледал вече.

Браво на Чефо за победата. Марсел също игра с мисъл. Ники моделчето търча без грам мисъл да гледа резбите. Не сме на лекоатлетическата писта...

Ренета голям стратег ще излезе. Ама не е за този формат. Това е предаване за любов.
Ивелина как лъже, че щяла да си тръгне ако Ники останел без гривна. Хахаха. Видяхме колко умряла им беше срещата в джакузито. Той грам не проявява интерес към нея. Ренета избяга от Марсел, когото не може да контролира и се насочи веднага към Асен. Асен пък изглежда доста наивен, а и той също търси популярност заради професията си и явно ще го играят така - фалшивата. Ивелина също е за популярност. Не знам кого залъгва. Малее, колко са нагли. И какви сложни схеми разиграват само и само да прецакат Жени и Джулия, които не им се вписват и външно и като интереси. И даже Ренета щяла да си я запази Елена, за да я използва и после и нея да изгони, но след Евгения и Джулия (?!)
Ренета нали знае, че дори и да стигне финала, после зрителите ще гласуват и тя с подобна игра има точно нулев шанс да спечели?

Марсел и Радослава имат много лошо пиянство. Тези биха имали много токсична връзка.
Марсел се държи така с толкова много хора около него + камери. Само си представете как би се държал с жена си сами вкъщи, ако не е в настроение или е пийнал...

Логиката сочи, Марсел и Радо да останат без гривни, но Марсел ще го спасят. Интересно кой ще падне жертва?
Да видим:
Радослава не виждам да проявява интерес към Чефо, но ще му даде гривна. Дори и напук на Марселиньо.
При Джулия и Божин е ясно. Същото и за Евгения и Масурски. Според мен промото подвежда. Абсурд Жени да спаси Марсел, защото Ники ще остане без гривна. Но дори само да го казва, като мисъл и нищо повече - означава, че има як натиск златната кокошка да се запази и да прави сеири.
Кои останаха? А да, Ренета ще даде гривната си на Асен и кой остана? Ванеса и Марио. Офф, а тези каква скука са, не е истина просто. Ванеса грам привличане няма към него. Той се опитва да я докосне, тя се дърпа.
В Елена ще е ключът от палатката. Ще се поддаде ли на манипулация и ще спаси ли Ники Барселоната? Или пък ще спаси Марсел ако някой друг ''шокиращо'' спаси Ники?
Радо за мен е сигурен пътник, защото изобщо не го дават. Все едно го няма през последните дни. Нито една жена не го приема сериозно. Отряза си квитанциите с тази чалга и с тези интервюта, където лъжеше и мажеше яко.
Но Марсел ще остане и ще изгори някой добряк. Потенциално Марио може да изгърми. От 2 гривни на старта, изведнъж да остане без нито една. Как ще стане не знам, но ще има врътка с Елена и Ванеса. Джулия не могат да я манипулират. Жени си е серт, а и тя вижда само Масурски.
Ако беше американско шоу, изобщо нямаше да се чудя толкова. Марсел и Радо са АУТ и толкоз. Ама тук такива образи като лесничея със златните ръце и наранено сърце ще го пазят доколкото могат. Докато не даде всичко от себе си и след като го употребят за рейтинг ще го изхвърлят.

# 354
Ако оставят Марсел, ще съм много потресена и може би дори ще спра да гледам. Това е ненормално поведение, да крещиш на жена, да обиждаш на тъпанарка, на етнос, на грозен, тъп и не знам си какъв, е абсолютно неприемливо. В началото ми беше забавен, но вече е крайно непоносим. Типичен насилник, сто процента “раздава правосъдие” в селската кръчма и тормози половинките си, пък било то и само вербално. И също голям манипулатор - “да, аз знам, че мен никой не ме харесва, но такъв съм си” и гледа жално. Отвратително същество, грозен отвътре.

# 355
Тенисистът има музикално творчество от 9 години в  youtube.
Повече. Имаха група с едно друго момче Silent city. Местна рап ъндърграунд група. Опитваха се да повторят успеха на Бенгал и Бисолини ( King size).

# 356
Ще има някаква врътка и още как, да не забравяме, че очакваме нови попълнения, каста не е приключил дотук.

# 357
  • България
Предаването се превърна в това, заради което не гледам Биг Брадър - пиянски скандали, участници с език и манталитет на каруцари, обиждащи на етнос и сексуална ориентация. Марсел каза ужасни обиди спрямо Чефо, а Радка е дива селянка като Марсел без никакъв естествен интелект. Потресена съм от това, че са поканени да участват.

Исках малко или много романтично и стратегическо интелигентно предаване с интелигентни участници.

Ренета е абсурдно смешна, че иска да попречи на други жени да печелят игри в това предаване. Госпожа фалшивата докторка не е в ОСГ, където това беше възможно. Освен това по-истинските мачове са с Евгения и с Джулия. Ренета, Ивелина и Ванеса симулират нещо за пред операторите без особен успех.

Чефо усети, че е сбъркал с каруцарката Радка и вече съжалява и иска да си ходи.

Разочаровах се, че Ники е приятел с Марсел.

Никой не е длъжен да успокоява Марсел. Даже бих предпочела да видим М. в пълния му блясък. Да му мисли Мишо и продуцентската компания как да го обуздае и как ще се наложи превантивно да го изгонят.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 01:02 от ferencliszt

# 358
  • Край морета северни и южни
Изгледах епизода с Ивелина и Ники модела във ваната и съм в шок. От нея към него усетих някаква химия, но от него към нея не видях никаква химия или желание. Чак ми е странно, той все едно говореше със сестра си или с приятелче. Даже в някои моменти си говори с нея, но не я поглежда. Очаквах да се доближи, да я прегърне, да не спира да я гледа. Някой друг с такива впечатления?

# 359
  • София
Масово сме с такива впечатления.
Но видиш ли трябва да повярваме, че са истински.
Както и че Ренета е истинска, само Джулия и Евгения са фалшиви.

Общи условия

Активация на акаунт