⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 621
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Хаххахах Марсел и Радослава са равностойни в диалектите си 😉 .

Тези диалози имат спешна нужда от субтитри.

# 361
  • София /Абсурдистан
Марсел е слязъл от горите тилилейски, какво да очакваме от него.

# 362
  • България
Някой разбра ли за какво мъжкият екземпляр беше събрал тия капачки, за да ги даде на женската? За пернати птици говоря. Joy

# 363
Николай като викаше на Марсел "престани бе, малоумник" ми беше много смешно. Joy
След първите епизоди, вече започвам да си мисля, че Марсел  се прави на луд. Внимателно го наблюдавам и реално не долавям истинска агресия или гняв в него. Даже докато беснееше срещу Радослава, го дадоха и че се смее. Ако беше наистина агресивен, щеше да се нахвърли срещу Божин и Николай. Изводът ми е, че максимално се старае да вдига шум и да прави драми, а то му се отдава с лекота. Joy
Другите мъже го харесват (повечето),  Ренета излъга, че се били страхували от него. Е, само Стефчо малко, защото Марсел го прави бърлив дървения философ.

# 364
И аз останах със същото впечатление за Марсел. Доста се смееше към края..Дразни нарочно и Радослава и все се подсмихва като се джафкат...Страстна натура, едва ли ще го изтърват наистина от продукцията..Това, че изгората му отивала с " чехъло ' на романтично, ..още ми е смешно

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 04:02 от friends

# 365
Половин епизод превъртане, защото дават Чефо, като вземе думата и все едно и също. Марсел създава несигурна обстановка, почна да замеря ....може да има чар, но никой не го иска в къщата си, нали? Нито в заведението си и т.н. - тежък характер. Радослава каквато ще да е ...видя се като пийна какво стои зад спокойствието, с Радо май най си подхождат, ама от 24ч е там и всеки й държи сметка, никой не подхожда към нея спокойно и галантно.

Много го надценяват с актьорските му умения Марселката, че нарочно прави шоу ...въпреки, че каза, че работата му била да се владее. Още никой не го е настъпал наистина, не знам как продукцията си мисли, че може да го контролира. Не се хващам на тази теория.

Ама това с катинарите и Чефо - оффф, скука, надявах се че момичетата ще гласуват против - нагласена работа, всички казаха да, а няма мач...Просто и в сървайвър ли къде беше, си беше скучен и говореше по пет часа и тук същата работа.

# 366
Ей тези капачки как ги хвърли, все едно са златни. Пазил ги в джоба си.

Хахаха, и каза "На, чети.." явно са с някакви послания, поезия ...RelaxedSmiley

# 367
Марсел си е избухлив, но не е физически насилник. Преди години разби касата на магазина, в който една от бившите му приятелки работеше, защото се били скарали и тя искала да го зареже😄Но града е малък и не съм чувала някога да я посягал на жена, или да е участвал в свада, бой. В “кръчмата” всички си го харесват, така че и там не се е проявявал😁Чефо си е все още противен🙃Мислех, че Божинката пръв ще лети, а то борби за него….като човек, който го познава в реалния живот искам да кажа - не си заслужава😂Знам, че само тия тримата си коментирам, но като ги знам в живия живот ми е по-интересно😆

# 368
Божин е като Дядо Коледа, доказва ни всеки ден, че чудесата съществуват Grinning

# 369
Божин е просто безопасна игла и момичета го разбраха. Идеален за нуждата от ефирно време.

# 370
  • European Union
Аз знам, че Марсел има нещо на втория етаж. Още от срещата с Джулия, в която всички го обвиниха, че е бил груб. Накрая наистина прекрачи границата, но започна от там, че тя не може да го пита как се казва, като може да се сети, ако малко помисли. Но тя не искаше (или не можеше) да мисли и така се извъртя работата.
Но въпреки това се надявам, да съм възпитала дъщеря си, да бяга далеч от такива типове.

И само да добавя, че това, че живее в горите, не го прави лесничей.

# 371
Според мен Марсел се изтърка и беше дотук. Не виждам кой би го спасил, как и защо. Едва ли точно тази вечер ще вкарат някакви допълнителни хора с гривни, че да вземе да си я даде някое ново момиче точно на него.
Той последните му няколко изцепки си бяха по-скоро, за да става смях. Но пък и не знае къде да сложи границата и изгрубява грозно. Рачето и тя не му отстъпва.
Другият, който ще си ходи, ще е или Ники моделът или Радо. А може и Елена да напусне с Радо, като каже, че тя самата няма потенциален мач и просто спасява "любовта" на Ивелина.
А този Божин, който го познава в живота, работил ли е някога нещо, как се издържа реално?

# 372
  • София
Аз от снощи си мисля, че може да има някакъв обрат с гривните и да не си тръгне Марсел. Дори подозирам, че може да си тръгне Чефо, основно по негово желание - ако срещата с Рачиту не мине добре, може да се разберат тя да не му даде гривна. Така той си тръгва що-годе с достойнство - ето, пробва при мацката, която харесваше, не стана и сега си тръгва, ненамерил любовта. Мисля си, че Радослава може да даде гривната на Радо, на партито си говори с него, после беше с неговите очила.
Марсел е прекалено добър екранен образ, за да го разкарат. Ако го няма, какво ще гледаме - хармония, мир, любов и малко интрижки от Ренета - общо-взето, скука. Ето моето предположение за гривните довечера:
Джулия - Божин
Ренета - Асен
Ванеса - Марио
Радослава - Радо
Елена - Ники манекена
еаентуално някоя печели втора гривна или човекът печели имунитет - Ники тенисиста
Жени - Марсел

Като последните 2 са ми доста спорни, та може и да се разменят (т.е. Марсел да спечели имунитет).

# 373
Аз пък мисля, че ще си отпаднат точно Марсел и Радо, а само ни заблуждаваха със синхрони как ще е другояче. Ако имаше наистина обръщалка, щяха да дадат кадри от церемонията, както ставаше миналата година.

# 374
На мен ми хрумна много добър plot twist, представете си Елена казва на момичетата, че ще даде гривната на Ники манекена и всички са доволни и спокойни, но като дойде церемонията, тя да им спретне номер и да не му я даде. Залагам за Радо, че ще получи гривна. Да видим Ивелина дали ще си събере куфарите и ще отпътува с Ники към София. Grin

Общи условия

Активация на акаунт