⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 629
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Божинката има пари за фитнес, но иначе е безработен

# 376
И аз не вярвам Марсел да си ходи,но и не мога да повярвам че има такъв човек в реалния живот
Толкова груб, надменен. Как може да обижда така момичето и всички си мълча ха а въпросният Стефан се скри като мишка. Не казвам да му отговаря или нещо подобно но дори не го видях в стаята, а уж любимата му Радослава там сама.... Много грозна сцена с тези пияници снощи
Само Евгения си беше доволна и ухилен 🤗

# 377
Мисля, че Марсел задължително трябва да остане, за да може повече жени да видят от какви мъже да бягат с 200. Защото в реала много момичета и дори уж зрели дами, са привлечени от такива примати. Романтично вярват, че в тях има нещо, което само те могат да разкрият и променят.

А човекът си е пияница - той от сутринта е направил погледа, плюс че е простак, но с високо самочувствие. Айде стига с това колко бил успешен в профсията си - колко точно аз не разбрах, както и как това оправдава останалото.

Момичето с витилигото е също доста проста, но пък с голяяяямо его и самочувствие. На Ванеса й е скучно, тя иска екшън. Представям си я как по Швейцария всъщност няма за среда швейцарци, а балканци.

# 378
Според мен никой не се намеси в скандала на Марсел и Радослава , защото Марсел се хилеше и го правеше ,като на шега, за да я дразни. Явно така си говори , всички го знаят и се забавляват с него , а на нас ни изглежда все едно е ядосан и ще ескалират нещата.  Веднага правя препратка към друго предаване , Мартин и Виктор как се сдърпаха на стълбите , че Виктор го беше нарекъл палячо/клоун, изглеждаше истинско сдърпване , а то накрая всички казаха че било шега и Туджаров каза , че било супер смешно и нямало никакво напрежение. Мисля ,че и тук се случва нещо подобно с Марсел,  изглежда, че създава напрежение, но накрая ще се окаже просто ,че така си говори на шега и всички го разбират в къщата , освен Чефо. Чефо избяга от ситуацията, беше там в един момент , в следващия го нямаше, мъжка постъпка, към евентуалния си мач, ама като гледам Радослава добре се справя с такива, като Марсел.  Радослава се хилеше на ,, ама сега ше се сбия с него , ей,, .  , Радо се хилеше до Радослава на доста места. Та така , според мен не беше истински скандал.
Все пак мисля , че Марсел и Радо си тръгват! Колкото и Марсел да им прави цирка , няма с кой да се мачне. В миналия сезон изгониха Теа, въпреки ,че е хахо и им правеше епизодите, без да се замислят. Да , беше заради агресия , но го нямаше снимано , можеше да извъртят нещата и за цирка да я оставят , за това си мисля ,че и Марсел е аут утре.

# 379
Някой разбра ли за какво мъжкият екземпляр беше събрал тия капачки, за да ги даде на женската? За пернати птици говоря. Joy

Назад съм с темата  и съжалявам, ако са ти отговорили.

Както се вижда, Куинс са спонсори и са им предоставили сокчета. Под капачките на сокчетата има кратки послания. И той явно й е събирал капачки в знак на романтичен жест. Много се смях на това: “А, аз ти събирах капачки, на̀ чети” 🤣🤣🤣🤣

# 380
Ох , първо да кажа , че съм абсолютен привърженик на любезния тон , дори до степен лицемерие . В свадата с Марсел обаче , наистина не засякох злоба и желание да я нарани  . По скоро звучи , като обидено дете . Което разбира се не го оправдава и е смешно на тези години. Но чак да сатанизираме ситуацията е излишно

# 381
Аз си мисля, че ще има обрати. Мишо не обича да ни показва цялата картина и затова става така че ни идва гръм от ясно небе.

# 382
Чудно как Сървайвър има толкова малко зрители, като всички очаквате някакви изненадващи удари в гръб, които са характерни само за истинско стратегическо предаване, а не за полу-аматьорско риалити за любов с каст от 25-годишни, които са за първи път пред камерата.

# 383
А какъв беше този тефтер тип “мило дневниче”, което държеше тенис треньорът преди да започне да успокоява Марсел?

Ванеса я живее в Швейцария, я не. Но със сигурност средата ѝ не е от швейцарци. Клиентелата- също.

ПП. Името Марсел винаги съм го свързвала с маймуната на Рос от “Приятели”. Но пък там беше мило и пакостливо животинче.

# 384
  • България
Ох , първо да кажа , че съм абсолютен привърженик на любезния тон , дори до степен лицемерие . В свадата с Марсел обаче , наистина не засякох злоба и желание да я нарани  . По скоро звучи , като обидено дете . Което разбира се не го оправдава и е смешно на тези години. Но чак да сатанизираме ситуацията е излишно
Затова взе да я замерва с не знам какво. Вероятно останалите са свикнали на пиянски скандали - Радо, Николай, Евгения. Но за мен ситуацията ескалира и излиза извън контрол както с Тея миналия сезон.

# 385
И аз видях на сцената във ваната, че Ивелина  има симпатии към Николай, но той към нея не или поне езикът на тялото му не показва.
Марсел се надявам, че е чао. Колко пъти се обяснява какъв труден живот имал и затова бил такъв. Всеки човек има трудности в живота, но на 30 това не е оправдание да се държиш като примат и да очакваш всеки да те боготвори. Агресивен човек, който няма място там.
Радослава според мен все пак ще даде гривна на Чефо, въпреки че си личи, че не го харесва.

# 386
  • София
А вчера Марио какво каза на Ванеса, на мен ми се чу " Обичам те", ама не ми се вярва просто. Grinning

# 387
И аз същото чух ? След 3, 4.дни ,, обичам те,, , странно!

А вчера Марио какво каза на Ванеса, на мен ми се чу " Обичам те", ама не ми се вярва просто. Grinning

# 388

Каза го, да — аз също го чух и си докарах потрес и когнитивен дисонанс…

# 389
Хлъзгав е Марио и според мен, хем не му се вярва, че мацка като Ванеса му е вързала, хем се оглежда и за по-добро…аз към актьори имам негативно отношение Grinning

Общи условия

Активация на акаунт