⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 588
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Новото стори на Ванеса….

# 421

Марсел си знае какъв тежък характер е. даже и го спомена на няколко пъти, че е такъв и такъв.  Не винаги жената трябва да е супер кротка и подчиняваща се, че да се стигне до разбирателство.

И сама не си вярваш, нали? Joy
Освен, ако разбирателството не е колко да се напият Joy
Търсиш хубави черти у човек, който сам не ги намира у себе си. Може да ти звучи успокояващо, че нищо не е толкова бяло или черно, но само, ако не ти се налага да търпиш такъв тип у дома.
Само помисли - до толкова е "издъхнал", че дори пари на заем взима, за да се появи на екран! Колко пък да е постигнал с "ей тия две ръце"? Лозунгите за "специалист телекомуникации" са ми малко по-ясни, защото имам общо с бранша. Специалист е до толкова, че знае какво прави. Но това може да го научи всеки с желание. И без маникюр Joy

# 422
Откога да слагаш мигли, те прави бизнес дама

# 423
Е работи за себе си момичето

# 424
  • Leeds, UK

Марсел си знае какъв тежък характер е. даже и го спомена на няколко пъти, че е такъв и такъв.  Не винаги жената трябва да е супер кротка и подчиняваща се, че да се стигне до разбирателство.

Търсиш хубави черти у човек, който сам не ги намира у себе си. Може да ти звучи успокояващо, че нищо не е толкова бяло или черно, но само, ако не ти се налага да търпиш такъв тип у дома.
Само помисли - до толкова е "издъхнал", че дори пари на заем взима, за да се появи на екран! Колко пък да е постигнал с "ей тия две ръце"? Лозунгите за "специалист телекомуникации" са ми малко по-ясни, защото имам общо с бранша. Специалист е до толкова, че знае какво прави. Но това може да го научи всеки с желание. И без маникюр Joy
Значи в общи линии мнението Ви е, че човек веднъж счупен, не може да се поправи и го отписваме? Аз пък смятам, че човек, ако срещне наистина правилния друг такъв,  може да се промени към по-добро. Марсел е нещастен и самотен, затова злобее.

# 425
Е няма как да се държиш като неандерталец, а да искаш фина, нежна, възпитана, отговорна, вярна, “чиста като сълза”, красива жена с благородна професия да ти обърне внимание, да се задържи с теб и да ти роди деца, докато ти викаш, обиждаш, псуваш, напиваш се и се правиш на тежък с цигарата и с коженото елече. Не работи така животът.

Ако е искал да се промени Марсел, щял е да работи в тази посока. Той няма елементарен самоконтрол.

Тоест, аз пък смятам, че човек трябва да се стреми да е една по-добра версия на себе си и без да е срещнал човека, за е привлекателен за това, към което се стреми.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 16:34 от Firebird26

# 426
Коя ли ще се жертва за добра кауза?
Разбиранията му са сгрешени, като видя ванеса каза, че би се забавлявал с нея, но не и да я прибере у тях...
Е що за изказване, той прибира жената плаща сметки носи храна тя само слугува и се подчинява нали е прибрана от бог Марс

# 427
  • София
Аз нямаше да реагирам толкова спокойно, ако някой като Марселиньо ме нарече тъпанарка. Много беше грозно от негова страна.

# 428
Новото стори на Ванеса….

🤣🤣🤣

Така де- интернационална е.
Стискаме си ръцете/ инснаграмите . 😅

# 429

Значи в общи линии мнението Ви е, че човек веднъж счупен, не може да се поправи и го отписваме? Аз пък смятам, че човек, ако срещне наистина правилния друг такъв,  може да се промени към по-добро. Марсел е нещастен и самотен, затова злобее.

Явно турските сериали са оказали сериозно влияние в/у разбиранията Ви Joy
В случая на Марсельо не бих се обзаложила, че причината за разделите му /без знаение колко са/ не е у него. Най-вероятно има някъде по света мома, която мечтае един като Марсел да се държи с нея като с лична вещ, да й определя контактите, да си пропива заплатата , а тя да не пожелае нищо за себе си...
Мдаааа. Чувала съм за такива, но не съм ги виждала. Нещо като еднорог ми звучи...

# 430

Марсел е нещастен и самотен, заради това, което е, а не обратно. Никой не му е длъжен да го спасява.

# 431
Ванеса май редовно презарежда страницата за нови коментари. Мисля, че тия от сторито са пресни, пресни от днес.

Девойко, няма смисъл да ни се впрягаш. Ние сме само едни глигани в анцузи 😀 Да си в национален ефир, това има и някои минуси, просто не трябва да ти пука толкова. Не ни се доказвай със сторита. Между другото като цяло за теб има доста положителни коментари. Само ме е яд как са ти издялкали носа. Сигурна съм, че си била по-хубава с рождения ти.

Марсельо първо да си коригира дефицитите и тогава да търси жена. Няма коя нормална да го търпи това. Някой правилно го определи “Драма куйн мъжкар”. Абсолютен оксиморон.

# 432
И мъжете как си мълчат и гледат сеир
Визирам радо

# 433
Тук сме за забавление или на война?
ОбъркАх се вече!
Напише някой, нещо различно от всеобщото мнение и веднага бива нападнат. То диагнози, то профили, то дефицити, то ...чудо!
Отивам да се моля, час по - скоро да изгонят чудовището от Берковица, че да има мир и любов! Hands V

# 434
Нали имаше пак един подобен индивид от Берковица в хк, дето беше влязъл с майка си
И той много интересно разсъждаваше за жените и обичаше да си пиива

Общи условия

Активация на акаунт