⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 578
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Без Марсел ще е доста скучно за гледане.

И според вас простотията на този индивид е много интересна.показва само какви хора има в Бг. Обществото за съжаление.Sad

# 406
Марсел се е взел за Кларк Гейбъл и го играе лошото момче от златните години на Холивуд. Непрокопсаник с 5 ст в джоба , пуши , пие , обича обсебващо и вдига панаири..

# 407
Марсел ми е симпатичен. Мисля, че има потенциал да се промени, тъй като осъзнава недостатъците си. Това може да се случи само с правилния човек за него. Някоя жена, която да му създава само положителни емоции. Нещо като в “Красавицата и звяра”😁 Създава впечатление, че е привързващ се тип, отдал се веднъж на някоя , не изневерява.

Изобщо не смятам, че осъзнава недостатъците си и няма да се промени. Хеле пък жена да го промени. Ще блъска и вика, но жената около него трябва да е тиха, кротка, да стъпва на пръсти, да е мила, гальовна, тя си няма проблеми и тревоги, трябва все неговото настроение да следи да е добро. Да, да! Нито е принц, нито живее в кралство, нито сме в приказка. Абсолютен примат, който трябва да си живее в своята фауна и да не припарва до човека!

# 408
На хората, които осъзнават недостатъците си и искат да работят над тях не им е нужен втори човек за това.

# 409
  • София
Днес попаднах в един клип на много готин прякор на Радо: "Жълъда", пасва му идеално на прическата Simple Smile

# 410
  • София
Днес попаднах в един клип на много готин прякор на Радо: "Жълъда", пасва му идеално на прическата Simple Smile

Еей вярно прилича на жълъд.🤣🤣

# 411
  • София
Хахах, да!

А аз като го видях за първи път и се сетих за:
Скрит текст:

# 412
Точно! Жълъд Simple Smile

Марсел малко на Плачков мяза. На външен вид най ми допада той. Но отвори ли си устата, майко мила е положението.
Изобщо не смятам, че се преструва, приписвате му повече, отколкото и той не си представя, че е. И каква е тази толкова успешна работа? Нали по корабите работил. Като какъв въпросът.
Много бързо пали, след това съжалява, осмисля след дъжд качулка, тръгва да играе по тънката струна на съжалението. Мъжкар и драма куийн в едно. Мале, мале.

# 413
Аз съм изумена откъде Марсел вади това самочувствие? Нито образование, нито възпитание, нито маниери, въобразил си, че е Пол Нюман на младини и страшно неустоим за жените, но с тоя характер и признанието, че е взел пари назаем за формата, може да се прави на вървежен само в селската кръчма.
Половин ден общуване е достатъчно, да бъде разпознат  заплашителният пиратски флаг "Веселият Роджър" зад гърба му.
Ако имаш самосъхранителни рефлекси естествено.

Какъв половин ден?
Точно три изречения са достатъчни с този ярко светещ в червено индивид.

# 414
Радослава на мен ми прилича на Цеца Красимирова
Иначе на радо прякорът му пасва идеално

# 415
Ама Радослава има интерес към Марсел, някакво първично привличане. Личи си

# 416
  • Leeds, UK
Красавицата и звярът, но звярът е бил принц преди да го превърнат в звяр. Марсел е минал покрай принц. 🤣🤣🤣🤣🤣
Вярно е, че е бил принц, ама е бил гадина, затова са го омагьосали.😁
Марсел си знае какъв тежък характер е. даже и го спомена на няколко пъти, че е такъв и такъв.  Не винаги жената трябва да е супер кротка и подчиняваща се, че да се стигне до разбирателство.

# 417
  • България
Записсс

Въпрос към дамите, кой тип бихте предпочели: Божин или Марсел лол

"Чехъло" или "М*нгало"

Принцът и да е бил кофти човек, не е бил неадендаталец-пияница без пукнат лев, взел заем, за да се излага по телевизията в любовно риалити. И тези резки промени при зрял индивид ги има само в приказките с фантастични елементи.

# 418
Красавицата и звярът, но звярът е бил принц преди да го превърнат в звяр. Марсел е минал покрай принц. 🤣🤣🤣🤣🤣
Вярно е, че е бил принц, ама е бил гадина, затова са го омагьосали.😁
Марсел си знае какъв тежък характер е. даже и го спомена на няколко пъти, че е такъв и такъв.  Не винаги жената трябва да е супер кротка и подчиняваща се, че да се стигне до разбирателство.

И как според теб ще се сработи с една такава чепата простакеса, дето иска да се налага, същата като него? Единственият начин да няма конфликти с тоя човек е да му се демонстрира обожание, да се стъпва на пръсти около него ако е нещо изнервен, и никога да не му се противоречи.

Извинявай за въпроса, но на колко си години? Simple Smile Любопитно ми е.

# 419
  • Leeds, UK
Не съм имала човек като Марсел в живота си, но съм имала като Божин. На втория месец го пратих да търси. Още търси себе си…20 години минаха
На 48 г. Firebird

Общи условия

Активация на акаунт