⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 588
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • Край морета северни и южни
На мен като характер Чефо ми е по-свестен от Марио, Марио на моменти ми идва типичният актьор с леко нарцисистичен уклон. От Чефо не виждам такова нещо, просто е малко тип дървен философ. Не знам защо това момче сякаш постоянно е в роля или води интервю на подкаст. Сякаш не може да покаже истинският Стефан. Даже и момичетата вътре го отбелязаха.

Аз мисля, че това е проблем, който често се получава, когато в едно риалити влезе някой със статут на известна личност, а другите не са толкова известни. Разликата в известността между Чуфо и другите според мен създава дистанция и може би затова той не може да се отпусне, знам ли.

# 391
  • Leeds, UK
Марсел ми е симпатичен. Мисля, че има потенциал да се промени, тъй като осъзнава недостатъците си. Това може да се случи само с правилния човек за него. Някоя жена, която да му създава само положителни емоции. Нещо като в “Красавицата и звяра”😁 Създава впечатление, че е привързващ се тип, отдал се веднъж на някоя , не изневерява. Тип “Божин” направо ги подминавам в живота. Вечно търсещи себе си, несигурни,  залепени за дивана, и жената да ги издържа, докато се търсят. Радослава, като й видях реакцията за ромите и се сетих за “Приятели”, където Чандлър, който имаше 3 зърна и излизаше с една мацка с дървен крак. Тя го заряза заради това, че било извратено да имаш 3 зърна и чак потрепера от погнуса. Не смятам, че е красива. Прилича на много други.
Ренета и Асен си подхождат даже и физически. Тя дори има повече ромски черти, отколкото той.😁
Чефо е латерна. Не мога да понасям мъже, които не спират да говорят. Има неадекватно завишено самочувствие и за мен заедно с Ники манекена има изключително женствено излъчване.
Марио и Ванеса ми стоят добре заедно, засега. Жени и Ники 2 са на една вълна😁. На Елена й трябва друг тип мъж, тук няма да намери такъв. Не знам защо стои.
Радо, Радооо…😁 Мъка!

# 392
А вчера Марио какво каза на Ванеса, на мен ми се чу " Обичам те", ама не ми се вярва просто. Grinning

Споко! И тя не му повярва Joy Реакцията й беше тип "хихи".
ЖДНБ, но единствен Асен бих изтърпяла за компания!
Какъв е тоя каст, какво е т'ва чудо???
Марсел няма нужда да раздава шамари - предостатъчна е вербалната агресия. А тя се излива на талази от него.
Секса и Масажа са най-неадекватната "двойка".
Не, че останалите излъчват позитивизъм де.
Чефо се нагласи като "кучка в каручка" с Радослава. Чудя се как може толкова да е бурсук тая мома. И с всички тези вулгарни татуировки е замазала дори и малкото си хубаво във визията.

Честно казано, чакам някакво друго интересно реалити, за да го зарежа това. Нито "игрите" са интересни, нито участниците.

# 393
Марсел е обсебващ, гледащ като на собственост на жената, с която е. Тези, които са се разделили с него, сигурно голям тормоз са изживели. То е било ''Дързост и красота''...
А Ванеса умишлено избра Марио. По-грозноватичък, за да не посягат другите жени към него. Така си осигурява по-дълготраен престой.

# 394
  • Sofia
Чефо намекна, че харесва Ванеса.
Обаче тази Радослава няма никой в главата, простовато момиче.
Пишете сигнали до СЕМ какви неща излъчват в праймтайм.

# 395
Оф тази Елена за поне втори път го казва това "да се въртиш кат' палачинка" Weary суперррр дразнещо момиче.
Някой знае ли от къде е? Май си е изтрила линкедин-а. Вече няма снимка, постове, нищо..

Ивелина какво се прави на интересна, щяла да напусне, ако Николайчо си тръгне, да бе Joy някой дали й повярва?
Иначе са се събрали хубаво там четирите с най-грозните носове No Mouth

А за Джулия направо ме е гнус...

# 396
Откривате ли прилика в профилите с предишните участници...

Радо май е Симеон, но повече в срещите на сляпо и на думи
Ники манекена е Йоан
Другия Ники е Ивайло
Марсел близо до Йордан и Теа в мъжки вариант
Божин...
Чефо е Константин с китарата
Марио е Николай
Елена е Ина
Радослава е Симона
Ренета е Николета
Жени е Стилияна
Елена от първи сезон май няма прилика с Джулия

# 397
Здравейте, аз до преди това предаване мислех, че Чефо е на другия бряг и бях много учудена от появата му.
Иначе от жените най-симпатична на външен вид ми е Ванеса. Другите г-ци Ивелина и Ренета  за мен просто са добре поддържани жени, но в лице са буквално грозновати. Личи си че разполагат с повече средства за дрехи и са по-модерно облечени от Джулия и Евгения например. Елена не ми е симпатична с тези изкуствено надути устни, никаква емоция, безлична. Новото момиче е хубава, но проста и много се е опропастила с тази джука. Забелязала съм, че дамите с надути уста непрекъснато нещо ги хапят и облизват, изглежда ужасно, имам чувството че ги дразнят тези усти, сигурно ги чувстват като чуждо тяло.
Мъжете са тотал щета с две думи Simple Smile

# 398
На мен Ренета ми е Ирена , която беше вкарана за изкусителка. Визуално си приличат. Освен това Ирена следваше медицина.
Ванеса ми е Арина.
Ники модел - Гош.

# 399
Чефо намекна, че харесва Ванеса.
Обаче тази Радослава няма никой в главата, простовато момиче.
Пишете сигнали до СЕМ какви неща излъчват в праймтайм.
Оо, кога и как е намекнал? Пак съм изтървала.

# 400
  • София
Аз съм ЗА да се взимат чипоносите, повече си пасват. На Ванеса й е скучно с Марио, не я привлича грам и я разбирам, то и мен не би ме.

Като боа се беше увила Евгения около обекта си на моментен интерес. Още малко и го награбваше на дивана та чак на него, секс-отворкото, му дойде в повече това вкопчване и се дръпна.

Поведението на Марсел е толкова абсурдно, че чак ми се струва да е подучен да преиграва и простее на макс, за да има шоу и стигаме до познантия момент със сценария във всяка подобна продукция.

Време е да се поразместят двойките, особено статично изкуствените такива. Ето чухме в промото Божинчо нещо искал да бяга от Джулка.

# 401
Чефо не за първи път спомена Ванеса, а на мен ми прави впечатление от самото начало, че Ванеса има скрит интерес към него, има специфични, макар и слабо доловими, реакции, когато се появява Чефо наоколо.

Марио ми се стори, че й каза: Ела да те обичам малко" или нещо такова. Аз също ползвам този израз, но в дадената ситуация е абсурдно 😂

Божин накрая да не се окаже скрит стратег и да се добута до финала с плужеското си поведение, ужас.

Интетесно дали финалът ще е същият, т.е. регламентът, отчитам, че миналата година не знаеха какъв ще бъде, а този се водят по това, така че подозирам, че всеки, дори Евгения, може да симулира истинско привличане, за да заблуди партньора си в играта.

То вероятно и Божин затова е започнал да дрънка за Джулия, но кой го знае дали не е велик стратег, мен такива са ми най-подозрителни, дето уж не са такива, а са най такива 😂

# 402
  • България
Красавицата и звярът, но звярът е бил принц преди да го превърнат в звяр. Марсел е минал покрай принц. 🤣🤣🤣🤣🤣

# 403
Марсел ми е симпатичен. Мисля, че има потенциал да се промени, тъй като осъзнава недостатъците си. Това може да се случи само с правилния човек за него. Някоя жена, която да му създава само положителни емоции. Нещо като в “Красавицата и звяра”😁 Създава впечатление, че е привързващ се тип, отдал се веднъж на някоя , не изневерява.

За мен е пълна мистерия как гледаме едно и също предаване и виждаме толкова различни неща. Това за мен е наивна гледна точка на жена, в чийто романтични представи тя ще е причината за някого да се промени. Такива жени подсъзнателно се привличат от такива типове като Марсел и така попадат в токсични връзки.

“Някоя жена, която да му създава само положителни емоции.” Това сега сериозно ли е, всеки човек с дори минимален опит във връзките знае, че има хубави и лоши моменти, особено при по-дългите връзки. И какво, да му създава положителни емоции като мълчи и го следва сляпо?! А това човек да не изневерява във връзка не е нещо “уау”, а е санитарен минимум…

А не виждаш ли как господарски говори, как се опитва да се налага, как агресора от дреболии, как иска да създава чувство за вина (“аз правя това и това, а ти…”), как се изкарва вечно ранена жертва, как вечно друг е виновен, че той се държи както се държи, и вместо да прояви малко самоконтрол (което всъщност отличава човека от животното), той не го прави или умее и вместо това просто казва, че такъв си бил?

Не критикувам потребителката, но наистина, наистина ми е интересно как гледате такова поведение и вместо да си помислите “бягам с двеста”, ви идва на акъла “той ще е прекрасен с правилната жена…”

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 14:44 от Firebird26

# 404
Аз съм изумена откъде Марсел вади това самочувствие? Нито образование, нито възпитание, нито маниери, въобразил си, че е Пол Нюман на младини и страшно неустоим за жените, но с тоя характер и признанието, че е взел пари назаем за формата, може да се прави на вървежен само в селската кръчма.
Половин ден общуване е достатъчно, да бъде разпознат  заплашителният пиратски флаг "Веселият Роджър" зад гърба му.
Ако имаш самосъхранителни рефлекси естествено.

Общи условия

Активация на акаунт