⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 569
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Дизи,
Не си го причинявай, гостите на АМ изобщо не бяха гледали Диви и красиви. Скучни и фалшиви тъпотии говореха. Още малко шанс ще дам на този подкаст и ако това се повтори - хикса!

# 496
А Ивелина остава ли? Аз мислех, че и 1 жена трябва да си тръгне.

# 497
  • София
Браво на продуцентите, че не запазиха Марсел. Тук съм сигурен, че Мишо се е наложил.
А доказаха и че не влияят грубо на играта, като много други предавания (КнИ, ИВ, Ергенът, ХК, ББ и т.н.).
Случи се най-логичното нещо на света. Аз се съмнявах за Марсел, но браво, че ме опровергаха.
Радо ми беше ясен още в началото на седмицата. Той просто не застана до нито една жена. Буквално не му дадоха шанс, но може би сам си е виновен за което.

# 498
Елена грам не харесва Радо, само искаше той да играе за нея, понеже повече няма кой😅
Аз не съм убедена, че Елена някога е харесвала човек или каквото и да е Grinning Много кисела мома, смотана. Един път не я видях да се усмихне широко.

# 499
Не разбрах идеята на Елена. Спасява Ники, заради “любовта им” с Ивелина. Това добре, обаче Елена вътре партньор няма. Не беше ли по-логично да спаси Радо? Утопично ми се вижда как щели да се спасяват взаимно и такива неща, в крайна сметка особено някоя такава като Ивелина ще ги прегази като булдозер за първото място, а е ясно, че на всеки етап отпадат двойки.

# 500
  • София
А Ивелина остава ли? Аз мислех, че и 1 жена трябва да си тръгне.

Остана Ивелина.
Аз ви подведох с анкетата, ама не знаех какви ще са правилата. То старта нямаше нищо общо със сезон 1.
Сега вече всичко е ясно.

Другата седмица Елена е пътник, ако нещо извънредно не стане.

# 501
Божин ми е крайно неприятен, не разбирам как изобщо някой има зор за него. А Марсел...Дами, ако ви привлича такъв мъж, има някакъв проблем. Получавам усещане, че този човек е насилник, сори. Както беше написал някой по-рано - щом така се държи пред камери и пред хора, представете си какво би направил на една жена вкъщи като не ги гледа никой...Ужас просто.

# 502
В промото обявиха, че влизат двама нови, доколкото разбрах, та нищо не се знае, но дано си ходи Елена, не допринася с нищо, така или иначе.

# 503
  • София
Ванеса какво вижда в Чехо – хубавия нос или просто егото ѝ се зарадва, че той я харесва? Laughing При тях любовта минава през носа, не през стомаха.

# 504
  • София
Елена май наистина ще се окаже, че има връзка. Може да е къртица с цел да спаси ако се наложи важен за продукцията човек. Т.е. Ивелина. Популярен инфлуенсър с добър изказ. Център на вниманието.
Само дето Ники моделчето грам не я харесва. Grinning

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 13:16 от Diavolo

# 505
Елена дава усещането,че е на постоянни успокоителни - прекалено бавна, провлечена,флегматична. Не разбирам за какво е в предаването-да слугува на коалицийката начело с фелдшерката и онази с измитата  физиономия( Ивелина). Безлична и адски скучна.

# 506
Много ми е под въпрос дали ще гледам нататък .Не ми харесват оставащите персонажи. Не , нищо им няма, съвсем нормални хорица,малко  фалшиви, малко лицемерни, на моменти  използвачи , нагаждачи - нищо необикновено и доста досадно. Хареса ми , че Марсел отказа гривна на Евгения  , това е приятел . Хареса ми и Джулка, много осъзнато момиченце , дано си оправи скоро вкусът към мъжете, но май вече и светна лампичката

# 507
Марсел, какъвто и да е, не е като да не беше общо-взето прав за нещата и хората.

Радо гледаше много тъжно, вярно ли хареса Елена толкова много или просто не му се тръгваше... Тя пък за мен е разочарование, в стремежа си да е благородна, се поддаде на манипулациите на Ивелина и Ренета. Как видя мъжете какви са, а не осъзна, че някои от жените са даже по-зле, не знам.

Като цяло, никаква изненада. Предпочитам Радо пред Чефо да беше останал. А Марсел дано наистина тръгне на някаква терапия и да не си пропилява живота с този инат да не иска да се цивилизова малко.

В интерес на истината се надявам другата седмица да се прегрупират малко.

Например Ванеса с Чефо. Елена с Марио. Радослава с Николай...

Ако си тръгнат две жени - Ренета и Ивелина - супер

# 508
  • Stockholm
Най-хитра е Ренета. Взе си малко първични емоции от Марсел, съвсем съзнателно и след това  прагматично се  преориентира към сигурното. Може и до финала да стигнат, ако Асен не се усети колко фалшиви са отношенията им.
ЧеХо ми хареса днес как директно отсвири Радка Пиратка. С Ванеса също няма да се получи, прекалено скучна ще му е. 
Останалите нямам какво да им коментирам.

Марсело Пурпурното сърце, Вагонът книги Joy трябва да разбере едно единствено нещо- докато е във власта на алкохола, никога няма да му потръгне- нито с жените, нито в живота.

# 509
  • България
От тук нататък вече гледам епизодите след 21:30, защото преди това има повторения на Кой да знае. Преди връщах записа, но вече не си струва. Така или иначе нищо интересно не се случва.

Браво за коментара на Чефо и Асен за насилието и хвърлянето на капачки.

Този път дори нямам какво да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт