Аборт в клиника "Домусчиеви"

• 1 059
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, пиша по този въпрос, за да дам информация на поредната жена, която ще попадне на тази клиника и ще се запита дали е правилното място за аборт.
Клиниката излиза на първо място при търсене като обещава лично отношение и професионализъм.
Не мога да напиша изцяло негативно мнение за отношението на д-р Домусчиев, въпреки че тактично бях обвинена, че не приемам противозачатъчни( с партньора ми използваме стандартна защита, което аз смятам за нормално).
По същество аборта с вакуум беше извършен преди пет дни с пълна упойка, възстановявах се нормално. Снощи изпитах силна и постоянна болка ниско в корема (нормално е да има болка заради свиването на матката,но тази не ми се стори такава) имах и завишена температура, което знам, че е признак за инфекция. Сутринта отидох в спешното на Пирогов, където бях прегледана от гинеколожка, след като чу оплакванията ми и в коя клиника е правен аборта ми съобщи, че аз съм ПОРЕДНАТА, която е с оплаквания след тази процедура при тях. Обясни ми, че е трябвало да пия антибиотик, за който никой от клиника Домусчиеви не ми беше споменал. Попита защо толкова жени ходят там и как съм избрала клиниката, а аз просто бях шокирана.
Още няколко неща, които да имате предвид за "Домусчиеви":
Ценоразписът на сайта им не е верен, цената за аборт с вакуум е 420 лв.
Единственият добре държащ се човек с вас е сестрата.
Казват ви да се обадите ако има проблем, но през почивните дни не си вдигат телефона.
Не споменавам цялата психологическа страна на такова събитие както и житейските причини довели ме до този избор .
Искам да кажа на всяка жена попаднала в подобна ситуация и поставена пред такъв избор, че не е сама и е добре да обмисли внимателно решението тъй като и психически и физически последствията може да не са леки.

# 1
Пишете: "използваме стандартна защита". Предполагам, визирате прекъснат акт.

Последиците са сериозни и са само и лично за Вас, не за партньора Ви.
Много съжалявам, но това не е никаква защита. Уважавайте се, пазете си здравето.

# 2
Много съжалявам, но това не е никаква защита. Уважавайте се, пазете си здравето.

Не, визирам използването на презервативи. Прекъсването на полов акт не е защита. Целта на поста е да дам информация за клиниката. Уважавам се, затова изисквам уважение и коректност и от медицинските лица.
Редактирах поста, за да няма повторно неразбиране .
Здравейте, пиша по този въпрос, за да дам информация на поредната жена, която ще попадне на тази клиника и ще се запита дали е правилното място за аборт.
Клиниката излиза на първо място при търсене като обещава лично отношение и професионализъм.
Не мога да напиша изцяло негативно мнение за отношението на д-р Домусчиев, въпреки че тактично бях обвинена, че не приемам противозачатъчни( с партньора ми използваме презервативи).
По същество аборта с вакуум беше извършен преди пет дни с пълна упойка, възстановявах се нормално. Снощи изпитах силна и постоянна болка ниско в корема (нормално е да има болка заради свиването на матката,но тази не ми се стори такава) имах и завишена температура, което знам, че е признак за инфекция. Сутринта отидох в спешното на Пирогов, където бях прегледана от гинеколожка, след като чу оплакванията ми и в коя клиника е правен аборта ми съобщи, че аз съм ПОРЕДНАТА, която е с оплаквания след тази процедура при тях. Обясни ми, че е трябвало да пия антибиотик, за който никой от клиника Домусчиеви не ми беше споменал. Попита защо толкова жени ходят там и как съм избрала клиниката, а аз просто бях шокирана.
Още няколко неща, които да имате предвид за "Домусчиеви":
Ценоразписът на сайта им не е верен, цената за аборт с вакуум е 420 лв.
Единственият добре държащ се човек с вас е сестрата.
Казват ви да се обадите ако има проблем, но през почивните дни не си вдигат телефона.
Не споменавам цялата психологическа страна на такова събитие както и житейските причини довели ме до този избор .
Искам да кажа на всяка жена попаднала в подобна ситуация и поставена пред такъв избор, че не е сама и е добре да обмисли внимателно решението тъй като и психически и физически последствията може да не са леки.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 16:20 от Juli.U

# 3

Какво точно искате да кажете с този нетактичен и дори грубиянски коментар. Не стои тук въпросът кой каква защита е използвал, а и не е ваша работа. Става дума за некачествена медицинска услуга. Аман вече от разни псевдо -боркини за правата на фетуса...

# 4

Какво точно искате да кажете с този нетактичен и дори грубиянски коментар. Не стои тук въпросът кой каква защита е използвал, а и не е ваша работа. Става дума за некачествена медицинска услуга. Аман вече от разни псевдо -боркини за правата на фетуса...

Приписвате ми, несъществуващи в написаното от мен, идеи.
Четенето с разбиране явно в случая не Ви се отдава.

# 5
Здравейте, пациентка съм на д-р Домусчиев от години и не мога да се съглася с написаното. Винаги съм получавала професионално отношение, внимание и честно мнение. Това е лекар, който не бърза, обяснява всичко спокойно и никога не съм се чувствала пренебрегната.

Разбирам, че всеки може да има различен опит, но един негативен коментар не може да обезцени работата на човек, помогнал на хиляди жени през годините, включително и на мои близки и познати. Не е случайно, че има толкова много положителни отзиви и толкова пациентки продължават да му се доверяват.

Общи условия

Активация на акаунт