⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 546
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Аз не бих коментирала с такава лекота кой какво е направил или не е, стана ясно, че доста неща не ни се дават, както с ключа на Ники, който Марсел е решил да си задържи. Та не знаем Чефо в някакъв момент казал ли е нещо, или не е.

Следя подкаста на Чефо и общото ми впечатление е, че е възпитан и с добре изградена ценностна система, държи се уважително с всякакви екземпляри, проблемът му е че е твърде открит, няма цедка, а това с жена, потенциален партньор, особено в началото не е много уместно. Има си и други кусуру, де, ама са се коментирали.

В случая с Радослава, която без това демонстративно го игнорира цяла вечер и се забавлява в чужда мъжка компания, считам, че колкото Чефо, толкова и другите мъже са еднакво отговорни за не намесата, ако изобщо е била нужна.

# 616
Чефо наистина се изложи като не защити Радослава. Пък чак и иска извинения от нея. Смешно е. Неговото участие потвърждава впечатлението ми, че не е много добър ПР ход сравнително известни личности да участват в риалити формати, защото има опасност да се изложат. Ами Чефо се изложи. Много негативни коментари има под клиповете на ДиК в YouTube за него. Яко криндж с тази лекция как тя му пречела на репутацията. Звучи като човек прекалено повярвал си, че е звезда. Очаквах всеки момент да каже, че му "уронвала престижа". И все заучени фрази, как пък не излезе това момче малко от роля?

Ники Манекена ми е малко като Виктор 2 от Ергенът. Явно толкова са свикнали да са покрай красиви жени моделки и да се снимат с тях, че вече са станали асексуални. Ивелина е красива, но той сигурно е работил с още по-красиви момичета и явно затова му е безразлична. Говори си с нея във ваната, тя даже сякаш му даваше сигнали, а той й говори все едно са приятелКи и се дръпнал на метър от нея. Професионално изкривяване?
Той е шубе, това ми напомня как моят свекър почва да ме тормози след като се напи, а мъжът ми седеше до мен и през цялото време мълчеше, а след като сме тръгнали изнесе ми лекция, че аз трябваше да мълча и не трябваше да се защитява от него. Има доста такива мъже пред силните си мълчат, и го изкарват на слабите.

# 617
Ренета ми заприлича на пръв поглед и тя да е от "друга раса", само на мен ли?

# 618
  • Край морета северни и южни
Ренета си показа, че смята риалитито не толкова за романтично, колкото игрово състезание. В Ергенът дамите поне се правят, че са там за любовта, а не, че са в игра, а тя направо си разкри картите. Май само Ана Мария от всички ергенки досега е говорила за тактики на синхрони.

# 619
А тези от продукцията като правят игри с много ключове, някой да гледа дали честно играят! Оставиха на терена Маги  със слушалка в ухото. Да го бяха дисквалифицирали веднага! Щом не е имало ключ Ники няма как  да отключи Ивелина. Отключиха ли я накрая? Марселчо стискал ключа  и си трае! Ако го е бил върнал веднага щом го е взел, или след като го е хвърлил, Ники можеше да не е последен, той лекоатлет ли беше? Той е бързак, може да не разбира от резби, но тичането му е специалността.
Оставаше и да приеме някой да го спасява  с гривна!
Като правят игра с 20 ключа да броят, не е трудно. Като изчезне ключ, започват отначало снимките.

Чудя се в кой момент точно Радослава отсвири Чефо? Нали с благословията на Елена го избра. Чефо я отсвири, защото тя не искаше да говори с него и го отпращаше. А това за Чефко е много важно. И накрая след конете, използва агресията, за да приключи с нея. Стефчо, освен швейцарката, кого да си хване за по-натам?

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 00:51 от Pepina_n3

# 620
  • България
Скрит текст:
Нищо против неконфликтните. Чефо много добре отигра ситуацията, когато Марсел се опита да го напада (където Ч го нарече Марселка, но после бързо усети ескалацията и мина в шеговит тон). Ако в свадата с Рада беше опитал пак така да тушира напрежението, щеше да е златен. Ако просто си беше замълчал, щеше да е Ок. Но това, че взе да се прави на народен съд и то с жертвата, беше грозно. Опита се да изсмуче от ситуацията възможност да демонстрира висок морал. Но не посмя да го направи спрямо истинския проблемен фактор, а спрямо слабия, който на всичкото отгоре беше жертва. И се оака, и то много. В YouTube в коментарите под видеото го попиляват.

Жена, владееща езика на улицата и продължаваща скандала не е слаба, отговори на Марсел на техния си език. Явно за нея пиянските и агресивни скандали са нещо естествено. За ръчичка с Марсел и да си ходят.

Чефо не беше народен съд, а се дистанцира от нея и й обясни как не се държат дамите. Сблъсък на две ценностни системи.

А коментарите в Ютюб не са значими, защото предаването масово се гледа и коментира от деца и възхваляващи Марсел.

# 621
Кой изгониха, че не гледах последния епизод’

# 622
Кой изгониха, че не гледах последния епизод’
Скрит текст:
Радо и Марсел

# 623
Скрит текст:
Нищо против неконфликтните. Чефо много добре отигра ситуацията, когато Марсел се опита да го напада (където Ч го нарече Марселка, но после бързо усети ескалацията и мина в шеговит тон). Ако в свадата с Рада беше опитал пак така да тушира напрежението, щеше да е златен. Ако просто си беше замълчал, щеше да е Ок. Но това, че взе да се прави на народен съд и то с жертвата, беше грозно. Опита се да изсмуче от ситуацията възможност да демонстрира висок морал. Но не посмя да го направи спрямо истинския проблемен фактор, а спрямо слабия, който на всичкото отгоре беше жертва. И се оака, и то много. В YouTube в коментарите под видеото го попиляват.

Жена, владееща езика на улицата и продължаваща скандала не е слаба, отговори на Марсел на техния си език. Явно за нея пиянските и агресивни скандали са нещо естествено. За ръчичка с Марсел и да си ходят.

Чефо не беше народен съд, а се дистанцира от нея и й обясни как не се държат дамите. Сблъсък на две ценностни системи.

А коментарите в Ютюб не са значими, защото предаването масово се гледа и коментира от деца и възхваляващи Марсел.
Айде сега , робското наведена главица сабя не я сече . Щом се възпротивиш да те нападат , си същия скандалджия . Нека малко да започнем да ставаме европейци. Точно такива женици , които все си мълчат и навеждат глава, после ядат шамари и си траят . Човек е длъжен да се отстоява и да не допуска неприемливо отношение . И именно това , че влиза в свада, показва , че не знае как да реагира на агресор.

# 624
Никой не коментира това.
При срещата на масата Чефо пита Радослава защо не е казала на никой, че Марсел я тормози и има проблем. Тя му отговори, че три пъти е казвала лично на него и той не е предприел никакви действия. Оставало е сама да се защитава. Чефо млъкна и нищо не отговори в своя защита.

# 625
Коментирах го преди няколко страници.

# 626
Старая се да чета всичко Simple Smile Явно съм пропуснала. Извинявам се, че го повтарям.

# 627
Скрит текст:

Айде сега , робското наведена главица сабя не я сече . Щом се възпротивиш да те нападат , си същия скандалджия . Нека малко да започнем да ставаме европейци. Точно такива женици , които все си мълчат и навеждат глава, после ядат шамари и си траят . Човек е длъжен да се отстоява и да не допуска неприемливо отношение . И именно това , че влиза в свада, показва , че не знае как да реагира на агресор.
Аз за малко да ям шамари защото почнах да се отстоявам. Явно български мъже не мислят така, за тях перфектна жена трябва да сервира храна и да мълчи и всичко да търпи.

# 628
Не е точно така, Ренета се справи къде къде по-добре с Марсел и просто се изсмя, когато видя, че то е загубена кауза.

# 629
Не е точно така, Ренета се справи къде къде по-добре с Марсел и просто се изсмя, когато видя, че то е загубена кауза.
Да, там не си заслужавашн изобщо, аз още се боря с моят Марсел, но вече губя всяка надежда, хората не се променят...

Общи условия

Активация на акаунт