Звездни компромати - 12 част!!!

• 49 869
  • 465
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Съвсем нормално е да има разлика, ама далеч е от представата ми за компромат това,което си постнала.Пък на втората снимка има и фотошоп Rolling Eyes
Има куп подобни снимки в темата, незнам защо точно за моята се хвана Thinking
Не виждам нищо компрометиращо, например в тази снимка

,но е постната по нагоре в темата.
Както и да е мир Grinning

Не го приемай като заяждане."Хванах " се не заради снимката, а заради това  Sick #Crazy Просто не изглежда зле момичето и не мисля, че кара някой да повръща....няма значение  bouquet

# 361
 hahahaГледайте какви интервюта на ниво се водят  #Crazy
http://vbox7.com/play:ecf672b3

Аэис и Камелия се целуват Shocked
http://vbox7.com/play:7a6ebad2

А Мис Бони как им го каэа а hahaha

Последна редакция: нд, 22 юли 2007, 16:04 от djesmin

# 362
  • Варна
Виктория. Харесвам прическата й.

# 363
  • Варна
Бритниту...  Rolling Eyes

# 364
Понаболи са и малко ..ко да прави жената бръсначката и може да се затъпила и да не я е сменила още... Joy

# 365
  • София

Готина е от всякъде Виктория  Peace

Виж тази яко стаде багажа  Joy

# 366
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Понаболи са и малко ..ко да прави жената бръсначката и може да се затъпила и да не я е сменила още... Joy

В последният брой на Макс има цяла рубрика за неподдържаните подмишници на куп звезди........4ак се изненадах.Джулия Робъртс,Тайра Бенкс, София Лорен, Бритнито/ама за нея се разбра 4е се е сдухала ве4е Mr. Green/...........Дали пък сме старомодни,задето си бръснем/епилираме подмишниците newsm78 newsm78 newsm78 Mr. Green Mr. Green

# 367

Ох, точно така съм подстригана, но тази прическа изисква ежемесечно посещение при фризьор  Crossing Arms

Страшно модерна мацка е тая Виктория. Каква беше навремето, каква стана от как е Бекъм....  Wink

# 368
Бях 4ела,4е когато Бекъм играеше в Испания/може и още да играе там,сори,ама не ми е любимец, и не знам къде е сега/, та когато живееха/живеят/там,всяка седмица нашето Вики давала по 150 000 евро да ходи до Англия до ли4ният си фризьор/с ли4ният самолет/........ Sunglasses Sunglasses

# 369

Страшно модерна мацка е тая Виктория. Каква беше навремето, каква стана от как е Бекъм....  Wink

Е,как ежемесечна...за моята коса е ежеседмичен сушоар  Rolling Eyes

И на мен това ми е мечтана прическа от години и в по-стария и вариант,обаче не е за моята коса...т.е ако стана любовница на Бекъм може и да се навия  Joy Joy Joy Joy Joy

# 370

И на мен това ми е мечтана прическа от години и в по-стария и вариант,обаче не е за моята коса...т.е ако стана любовница на Бекъм може и да се навия  Joy Joy Joy Joy Joy

Ами пробвай се де - той май само българка си е нямал милият, давай - тъкмо ще разказваш после Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 371

Имам предвид ежемесечна подстрижка. За сушоара и пресата- те са два пъти в седмицата  Wink

# 372

Имам предвид ежемесечна подстрижка. За сушоара и пресата- те са два пъти в седмицата  Wink

#Crazy Ше си я мечтая  #Crazy

Гранде ССФ, не съм му в категорията  Crazy той все по-слабички си пада  Crazy

# 373
Щото не е опитал нещо не толкова слаби4ко,ама веднъж опита ли - ще види Викито кон боб яде ли Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 374

Общи условия

Активация на акаунт