Вчера ви позарязах, но имах доста работа, та не успях да стигна до компа. Благодаря ви за всичко споделено!

Нези, благодаря ти!

Пепи, е, Айрето
не е писала, че не е интересно, само те е бъзикнала, че бая си се пристрастила към твоя приятел, и аз така мисля
На мен лично ще ми е доста любопитно какви коментари може да пише вместо теб, я пробвай
Благодаря ти, че си си направила труда да го питаш за сюжета
А ще видим какво ще излезе на края.Айре
интересна статия, благодаря!
Какъв ли сценарий е измислил Йълмаз този път ?
На бас, че този, който ще се прави на Супермен ще е Ураз, ако изобщо има такова нещо
И, да, навсякъде вече се пише Съкровището на Карун, явно това ще е името на сериала.Нищо ново няма, така, че продължавам с интересни и хубави нещица от архива:
Едже Йоренч, сценарист
1 За първи път се събрахме с Къванч през 2006 г. заради работата над проекта "Менекше и Халил". Когато писах сценария аз вече си представях Халил като Къванч. Работата над сценария беше завършена и ние за пръв път се срещнахме, за да обсъдим Халил. При нас се получи любов от пръв поглед / смее се / Когато влезе в стаята и аз го видях за първи път, наистина разбрах какво е това "светлината на звездите " Енергията, която той излъчва може да те ослепи. Срещайки се с него, аз очаквах, че той ще е високомерен човек, но се оказа, че е много възпитан и желае да прави само най-доброто, така да се каже, човек от хубав, добър материал.Когато започнахме да работим заедно, аз се уверих, че това не е само ефект от първата среща и го обикнах още по-силно.
2 През изминалите години Къванч Татлъту показа на всички, че той не е само красиво лице, той показа, че е обсебен от актьорското майсторство, той се трудеше над своите роли, очарован и увлечен от персонажа на героя си, а не от това как ще изглежда на екрана. Халил, Бехлюл, Кузей изобщо не приличат един на друг, Къванч ги изигра без изобщо да се повтаря. Изменяше се неговия стил, разговор, глас, стойка, походка, смях, усмивка ... В " Кузей Гюней " той за един месец успя да изиграе и безгрижната 17 годишна младост на Кузей и неговата подрастваща възраст и Кузей след 5 години в затвора, които получи и където преживя много рани. Той има това телосложение и външност, които дават големи възможности на режисьори и сценаристи едновременно.
3 Той е талантлив по рождение и също така много бързо се учи.Той е дисциплиниран, не проявява никакво високомерие на снимачната площадка , много трудолюбив. Той е от тези, които мислят "за нас " а не "за себе си"
4 В процеса на работа при нас понякога се получават разногласия . В такива моменти, той показва характера си на сценариста, но не е инатлив, когато вярва в теб е възможно да го преубедиш. А понякога той убеждава нас, става обратното.
5 У Къванч Татлъту има много възможности да се изкачи на върха. Ние ще аплодираме неговия талант и в международни филми с негово участие, вярвам в това. Да, нека така и да бъде, той наистина заслужава това.

Изчезвам, че ще посрещам довечера гости, племенницата ми си дойде от САЩ, на вас ви пожелавам прекрасен ден!

/