💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 35 620
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Привет, дружки! Hug

Вчера ви позарязах, но имах доста работа, та не успях да стигна до компа. Благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Нези, благодаря ти! Kissing Heart
Пепи, е,  Айрето Heart Eyes не е писала, че не е интересно, само те е бъзикнала, че бая си се пристрастила към твоя приятел, и аз така мисля Stuck Out Tongue Winking Eye На мен лично ще ми е доста любопитно какви коментари може да пише вместо теб, я пробвай Smile Благодаря ти, че си си направила труда да го питаш за сюжета Kissing Heart А ще видим какво ще излезе на края.
Айре Heart Eyes интересна статия, благодаря! Kissing Heart Какъв ли сценарий е измислил Йълмаз този път ? Thinking На бас, че този, който ще се прави на Супермен ще е Ураз, ако изобщо има такова нещо  Stuck Out Tongue Winking Eye  И, да, навсякъде вече се пише Съкровището на Карун, явно това ще е името на сериала.
Нищо ново няма, така, че продължавам с интересни и хубави нещица от архива:
Цитат
От енергията, която той излъчва, можеш да ослепееш.
Едже Йоренч, сценарист

1 За първи път се събрахме с Къванч през 2006 г. заради работата над проекта "Менекше и Халил". Когато писах сценария аз вече си представях Халил като Къванч. Работата над сценария беше завършена и ние за пръв път се срещнахме, за да обсъдим Халил. При нас се получи любов от пръв поглед / смее се / Когато влезе в стаята и аз го видях за първи път, наистина разбрах какво е това "светлината на звездите " Енергията, която той излъчва може да те ослепи. Срещайки се с него, аз очаквах, че той ще е високомерен човек, но се оказа, че  е много възпитан и желае да прави само най-доброто, така да се каже, човек от хубав, добър  материал.Когато започнахме да работим заедно, аз се уверих, че това не е само ефект от първата среща и го обикнах още по-силно.

2 През изминалите години Къванч Татлъту показа на всички, че той не е само красиво лице, той показа, че е обсебен от актьорското майсторство, той се трудеше над своите роли, очарован и увлечен от персонажа на героя си, а не от това как ще изглежда на екрана. Халил, Бехлюл, Кузей изобщо не приличат един на друг, Къванч ги изигра без изобщо да се повтаря. Изменяше се неговия стил, разговор, глас, стойка, походка, смях, усмивка ... В " Кузей Гюней " той за един месец успя да изиграе и безгрижната 17 годишна младост на Кузей и неговата подрастваща възраст и Кузей след 5 години в затвора, които получи и където преживя много рани. Той има това телосложение и външност, които дават големи възможности на режисьори и сценаристи едновременно.

3 Той е талантлив по рождение и също така много бързо се учи.Той е дисциплиниран, не проявява никакво високомерие на снимачната площадка , много трудолюбив. Той е от тези, които мислят "за нас " а не "за себе си"

4 В процеса на работа при нас понякога се получават разногласия . В такива моменти, той показва характера си на сценариста, но не е инатлив, когато вярва в теб е възможно да го преубедиш. А понякога той убеждава нас, става обратното.

5 У Къванч Татлъту има много възможности да се изкачи на върха. Ние ще аплодираме неговия талант и в международни филми с негово участие, вярвам в това. Да, нека така и  да бъде, той наистина заслужава това.

Изчезвам, че ще посрещам довечера гости, племенницата ми си дойде от САЩ, на вас ви пожелавам прекрасен ден! Hug

# 16
Привет, момичета HugHugHug

Фени, с удоволствие Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
За Къванч :Къванч Татлъту е не само страхотен актьор, но и човек с много положителни качества. Винаги остава скромен, въпреки славата, и се отнася с уважение към колегите си. Работи с невероятен професионализъм и отдаденост, което личи във всяка роля, която поема. Той е трудолюбив и целеустремен, но същевременно земен и сдържан. Може да бъде последователен и отговорен, без да губи достъпност и приятелско отношение. Съчетава креативност и амбиция с спокойствие и уравновесеност, а страстта му към актьорството върви ръка за ръка с търпение и внимание към другите. Освен това е решителен и енергичен, но винаги учтив и деликатен.
Едно от най-впечатляващите неща за него е, че въпреки огромната си популярност, той никога не се рекламира и не се натрапва. Къванч винаги поставя ролите и историята на първо място, вярвайки, че именно качествената актьорска работа говори за него, а не личният пиар. Не търси излишно внимание, интервюта или медийна популярност – за него е важно зрителят да остане впечатлен от образите и емоциите, които предава. Тази отдаденост на актьорската игра го отличава и показва, че той цени същността на професията си пред личната слава.
На всичко отгоре, е и харизматичен и емоционално интелигентен, което прави образите му още по-запомнящи се. Тези качества – скромност, професионализъм, трудолюбие, земност, фокус върху ролите и харизма – го правят не само любим актьор, но и човек, който оставя истинско впечатление.

За очите му като средство да изразява емоции в образа на Аслан Сойкан

Не мога да се наситя на начина, по който Къванч Татлъту играе Аслан Сойкан – особено когато мълчи. Често мислим, че актьорството е в думите, но при него тишината говори по-силно от всичко. Очите му са като огледало на душата на героя – в тях се чете и гняв, и болка, и копнеж, и любов. Понякога едно леко движение на веждите или един поглед към друг герой казва повече от цели монолози.
Мълчанието на Аслан е неговият истински вик. То разкрива вътрешната буря, която той не може или не иска да изкаже с думи. Когато гледаш сцените му, усещаш, че зрителят става свидетел на най-интимните му чувства, на всичко онова, което се крие зад силата и авторитета му. И именно чрез очите си Къванч успява да направи тишината говореща – всяка емоция е ясна, силна и истинска.
За мен това е магията на актьорството му – показва ни, че понякога най-силният израз на човешката душа е не чрез думите, а чрез мълчанието и погледа. След всяка сцена с него оставаш с усещането, че си видял не просто герой, а цялата му душа.

Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

От вчера има новина за издирването на Halit Yukay . Къванч е давал показания.

с помощта на моя приятел открих статята
https://www.24saatgazetesi.com/tekne-kazasi-sonrasi-kaybolmustu- … sinda-ifade-verdi

Чудя се дали са си вече в Истанбул ?

Хубав ден, момичета HugHugHug

# 17

хубава събота!!

Пепи, не съм казала, че не ми е интересно......../само се помайтапих, ако си се засегнала, извинявай!/
особено тълкуването на Съкровището на Карун ми беше интересно Hands V
и за сегашния ти спойлер Hands Thumbsup много хубав, дълбок и достоверен коментар!
Също четох вчера статия за последните новини покрай Halit Yukay.
но тук, има и снимки.
Следите от лодката на бизнесмена Халит Юкай съвпадат със следите от „Арел 7“.
 Свидетелства Къванч Татлъту

https://www.seskocaeli.com/haber/26021153/is-insani-halit-yukayi … litug-ifade-verdi

Цитат
Чудя се дали са си вече в Истанбул ?
според мен да, съдейки по снимката му с Али. Thinking

Фенче Kissing Heartда, не се знае колко е достоверна статията. може да излезе и друго инфо.
ще видим, здраве да е/ама няма да е скоро Head Band/
Обожавам това изказване на Едже за Къванч. особено - От енергията, която той излъчва, можеш да ослепееш.
Приятно изкарване!!

Grinning

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 14:58 от Airra

# 18
Айре, засегнала съм се до толкова, че ми липсваше това изречение
"особено тълкуването на Съкровището на Карун ми беше интересно". В края на краищата отделям от времето си, въпреки липсата на новини, да търся някаква информация.

А за днешния спойлер не съм съгласна с теб / нещо съм тръгнала с рогата напред 😂🫣😂/
Звучи толкова клиширано, написано с високопарни думи, че ако се замени името на Къванч, с който и да е актьор във форума , с малки козметични промени, неговите фенове веднага ще го припознаят. 🫣
Надявам се никога да не се налага да изразявам мнение чрез "моя приятел". Виж за фактология с удоволствие го използвам.

Един спомен, който сгрява ❤️

# 19
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes, Пепи, много ви благодаря за споделеното! Kissing Heart И най-вече за прекрасните гифчета, последното с малкия ни локум ми напълни душата Heart
То беше ясно, че е имало сблъсък с този кораб ... Случило се, стават такива неща, но, как им даде сърце да го подминат и да не му помогнат тези гадове, не е възможно да не са разбрали Сега и да ги осъдят все тая, този още толкова млад човек го няма вече Cry
Пепи, специално ти благодаря за спойлера! Ами може всичко да звучи клиширано или високопарно, както казваш, но пък е вярно, а тази част, което съм избрала пък е чистата истина, която се видя най-вече във филма " Празникът на влюбените". Именно това му умение, да говори само с очите си ме привлече най-много в Къванч преди много години, още тогава го умееше Heart Всеки фен може да припознае в тези думи своя любимец, така е, но нашия го показва във всеки един свой проект и се оценява от когото трябва, не е само гол фенски ентусиазъм от наша страна Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
За мен това е магията на актьорството му – показва ни, че понякога най-силният израз на човешката душа е не чрез думите, а чрез мълчанието и погледа. След всяка сцена с него оставаш с усещането, че си видял не просто герой, а цялата му душа.
От мен един стар невероятен колаж.

И музикален поздрав с много актуален за днешните времена текст от друга много обичана от мен група.

Имайте прекрасна неделя, дружки! Hug

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 12:02 от queen_fenka

# 20
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Новината беше очаквана, след толкова време, но когато вече е факт е ужасно.
Направо ми се къса сърцето за Къванч. Дано по бързо започне работа.
Фени, а аз се чудя през цялото време, как може да не се забележи голям товарен кораб в морето 🤔 Но въпроса ми е от позиция на човек, който е гледал море само от плажа. Имам само едно пътуване с корабче и това е един от най -големите ужаси, които съм преживяла. Та питането ми, може и да звучи нелогично за хора, които са наясно с действителността.

Да споделя и още нещо.  От сега ме хващат бесните, защото сигурно с всичко свикнах на турската журналистика, но тези излъчвания и репортажи от погребения, на това не мога да свикна. Не искам да виждам Къванч от такива репортажи, въобще не искам да виждам подобни видеа , за който и да е. Нямат никаква милост.😡

Фени, аз написах за Аслан Сойкан, но си 💯 процента права за "Празника на влюбените "

# 21
От Къванч.....

Мъчно ми е за него Worried
Да почива в мир Халит Hands Pray
След такива трагедии хората понякога си правят изводи за някои  съществени неща от живота......

Фенче Kissing Heart, и на мен точно този пасаж ми хареса и ми направи впечатление- за играта с очи на нашия любимец!! А тя се усеща силно почти във всеки негов проект! Hands Thumbsup но твоя пример за филма е много подходящ.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 13:50 от Airra

# 22
Докато съм писала Къванч е публикувал.🙏❤️‍🩹😥

Тази статия я видях сега.
https://yatmarina.com.tr/halit-yukayin-son-yolculugu-tekne-kazasinin-kronolojisi/

# 23
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Да, очаквана беше тъжната новина.
Жалко, много жалко за младия човек.
Халит Юкай оставя след себе си жена си, 4-годишния си син,
близки, приятели, и най-верния си приятел Къванч.
Тези 20  кошмарни дни свършиха. Разследването продължава.

Скрит текст:
Още не ми се е изяснила картината на катастрофата,
но последно прочетох това >>>
"Координатите на тялото на Халит Юкай и зоната за маневриране на Арел 7 са в конфликт.
Координатите на мястото, където е било открито тялото на Халит Юкай,
бизнесменът капитан на кораба „Сив вълк“, който е претърпял корабокрушение
в Мраморно море, съвпадат със зоната, където Арел 7 е извършвал маневрата си за завиване."
А тялото е намерено доста на дълбоко - 68 метра.
От тези, които се гмуркат, съм чувала, че  до 40-тия метър бива, но после ...
Добре, че се включиха подобаващо всички в търсенето.
Колкото до погребенията при съседите, не е като при нас.
Там това да не идеш, или да се криеш, или да си търсиш извинение, го няма.
Виждате, че и в дизитата винаги присъстват такива сцени.

Айре, благодаря за новата тема!!!
Дружки, благодаря ви за всичко споделено!!!

С Езел съм. Само да отбележа, че това е страхотна роля на Къванч.
Ударно влизане във втори сезон, благодарение на Къванч.
Макар да няма награди за тази роля, за мен е изключителен.
При сегашното гледане още повече ми харесва.

Останете си със здраве, дружки!!!

# 24

Привет момичета! Hug
започва последната седмица на август.
лятото си отива....... беше непоносимо горещо.

Благодаря ви за споделеното!! Hug
Диве, явно е имало намеса от кораба.....но как точно е станало, съдба....не е толкова важно.
един млад мъж вече го няма, оставил жена, малко детенце, семейство, приятели Worried

Къванч отново показа колко е всеотдаен и верен на приятелите си Heart
исках да намеря целия клип с песента, но нещо не успях. Thinking

A Къванч като Секиз със сигурност е изненадал всички, като са давали за 1 път сериала, особено след Бехлюл!
И аз бях така Scream

Да започва скоро работа, ще му се отрази добре!

Heart и нещо позитивно

нека имаме позитивна седмица!

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 14:07 от Airra

# 25
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за всичко споделено Пепи, Айре Heart Eyes, Диве! Kissing Heart
Мдаа, очаквана новина след седмици търсене, ужасна трагедия за всички близки... Нямам идея как не са успели да избегнат сблъсъка, но е станало ... Пак добре, че са намерили тялото му, мислех, че морето го е отнесло много навътре, та поне да могат да се простят с него близките му и да го погребат, не че от това ще им стане по-леко, много ми е мъчно за всички, особено за детенцето му, толкова мъничко остана без баща си, който не успя да му се порадва как расте Cry
Добре, че Къванч скоро започва работа, малко ще се поразсее ...
Диве, Секиз му е една от най- забележителните роли на Киво, така е. Доколкото знам и той много си я харесва.
Айре Heart Eyes, благодаря ти! Толкова ми липсват такива приятни изненади от КБТ, ама  ...

Имайте приятна вечер, дружки! Hug

# 26
Добро утро, момичета 🤗 🤗 🤗

Благодаря за споделеното.
Диве, нищо не разбирам от морски дела. Единствено по времето на Yakamaz s245  се постарах да чета и малко да се образовам.
Може би вече си открила информация, но качвам тази статия, където е обяснено как ще се извърши операцията.

https://gazeteoksijen.com/turkiye/deniz-kuvvetleri-halit-yukayin … ource=chatgpt.com
За погребенията имах предвид репортерите, които навират камерите си в лицата на хората.
Само да питам Езел на български ли го гледаш ? Аз не съм гледала целия сериал, само сериите с Къванч и то много отдавна и нямам никакъв спомен къде съм го гледала.

Айре, право в десетката с това видео 👍
Невероятен филм е "Хайде, сине".
А вчера по Show tv са давали Организирани работи 2.
Дадох идея да го гледаме и обсъждаме, но нещо не ми се получи тази седмица.
За компенсация, качвам една снимка на Демет Акбаг, от музея на мадам Тюсо, която лично съм направила.

Фени 😍
Терзи и тя се загуби. Да почва работа вече Къванч.

Хубав и спокоен ден ви желая 🤗🤗🤗

# 27
Привет, дружки! Hug

Пепи Kissing Heart
Каквото и да е станало, вече няма никакво значение ...
И аз още не съм гледала ОР - 2. Нямах настроение ...
Езел го гледах някога тук, не зная дали ги има все още всички серии Thinking
https://www.videoclip.bg/watch/106169
Една доста стара снимка за теб.

Дано скоро получим някакво инфо, още малко търпение ...
Хубав ден, дружки! Hug

# 28
Привет момичета, благодаря за споделеното! Hug

Днес бил международния ден на кучето, любимите животни на нашето семейство. Heart

и Генчо Cry

Фенче Kissing Heart много искам в скоро време да ни зарадват с ново клипче с Курт Ефе Heart Exl
Пепи,
Езел
https://www.nu6i-bg-net.com/browse-ezel-videos-1-date.html
но в тоя сайт едва ли ще се отворят......
прочетох статията и ме побиха тръпки Persevere
едно видео с подводни снимки
Скрит текст:

не знам дали гледате новини, аз не особено, но всеки ден и в БГ се случва някаква трагедия или с малки деца, с майки, възрастни хора и т.н. Worried
живеем в ужасни времена Expressionless

това за настроение Wink

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 14:29 от Airra

# 29

Не знам дали сте попаднали на тази страница в ИГ 100 дни -предизвикателства.
Има много хубави коментари под видеата.

https://www.instagram.com/reel/DNgeiO5NxbO/?igsh=b25yOTAweGZ3ejg1

https://www.instagram.com/reel/DLQEIaxNxM5/?igsh=cTQwN3ZoMWJpOWc=

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 15:25 от pe04

Общи условия

Активация на акаунт