💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 12 140
  • 241
  •   3
Отговори
# 180

Леле, Айре, днес самичка сме те оставили 😘
Не виждам никакви новини за съжаление.
Време е да помрънкаш 😛

Сега видях обаче, че Йозге е гостувала в италианското предаване Верисимо

Дали скоро ще ни се случи нещо подобно и на нас, интервю за предаване или списание 🤔
И да отбележа Нур Сюрер

Неуморна 👏

Чудя се дали Къванч и Башак ще заминат за Бодрум като почнат сега снимките на ОР3, нали пишеше, че първоначално ще снимат в неговото имение.

Лека 🤗🤗🤗

# 181

хубава неделя!!
Пепи, да голяма суша, ама минaвам да не отиваме на 2 стр.

Нур да е жива и здрава, да продължава да гори в ролите си!
Ами Hands Clap на Йозге, хубаво е да те канят в такива предавания.
Със сигурност и Къванч е имал покана, но е отказал.
Бирсен е постнала това с Йозге
https://www.instagram.com/p/DO1L7vFEQad/

Башак и Дамла работят по новия им сериал.
не знам дали ще отидат КБТ в Бодрум
иска ми се да излизат снимки зад кадър, от сетовете.
интервю за списание въобще не очаквам.
Къванч не е от тия актьори, които през 2,3 месеца са на някоя корица/мога да цитирам имена, ама ще се въздържа/

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 12:08 от Airra

# 182
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, може покрай Организирани работи 3 да ни огрее,  ама не се знае коя година ще бъде това 😂
Не знам, явно е до неговото усещане за това как да се развива кариерата му и публичния живот. На мен единствено не ми харесва, когато няма нищо и после бам ни залеят с информация, снимки, проекти. Както се случи с Aile, Boga boga  и Последно повикване за Истанбул. Всичко наведнъж. Още тогава го написах, много ми е трудно да се раздвоявам между два проекта, а ако съвпадне с реклама или още нещо , съвсем.
Та единственото, което си пожелавам за напред е проектите да са едни след друг. Никакви други претенции нямам 😀

Я, да припомня една снимка от миналата година.

Мерич вече стана майка. Не си спомням дали отбелязахме.

Хубав ден ви желая 🤗 🤗 🤗

# 183
Здравейте Благодаря за споделенотоо

# 184
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и побутването!!!
Включвам се с Езел >>>

С една новопоявила се от премиерата
на Последното ... в NY >>>

И с пожелания за приятни занимания!!!

# 185
Добро утро, момичета 🤗 🤗 🤗

Честит празник! 🇧🇬

"Да си независим означава не само да бъдеш свободен от чужда воля, но и да бъдеш отговорен за своята.“

Има новини от Бирсен, но в момента не мога да кача информацията, разчитам на вас 😘
Много актьори станаха.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 186
Добро утро, дружки! Hug Честит празник!!!

Днес с голямо удоволствие ви поднасям по едно слънчево кафенце в хубава компания.

Благодаря ви за споделеното тези дни Айре Heart Eyes, Пепи, Диве, Терзи
Айре Heart Eyes благодаря за линка на сериала на Ойкю! Kissing Heart
Зарадвах се за Мерич и Йозге, да са живи и здрави!
Нищо ново няма за сега ...

Пепи, още ли актьори ще се присъединят към ОР 3 ? Thinking Брех, голям наплив, чудя се колко ли екранно време ще има наш акшъм в тези 8 серии Smile Поне ВК засега не видях нищо споделено по този въпрос.
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 11:15 от queen_fenka

# 187
Честит празник!
Благодаря ви за споделеното Hug

Пепи, каква е тая снимка? от къде е?
Бирсен>>
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/organize-isler-karun-hazines … daha/63971/#close
В ход е подготовката за адаптацията на сериала на Netflix по феноменалната филмова поредица на Йълмаз Ердоган „ОР “. Актьорският състав, който ще се качи на снимачната площадка в края на месеца, се събра за три репетиции. Още двама актьори от „Перлени зърна“ се присъединиха към актьорския състав на 8-епизодния сериал, режисиран от  Шенол Сьонмез . Фуркан Риза Демирел, който играе Иззет в „Перлени зърна“, се присъедини към съкровището на Карун като „Инкар“, а Тугай Мерджан , който играе Демир в „Перлени зърна“, се присъедини към актьорския състав като „Васиф“. Бюленд Чолак ще играе и ролята на „Учител-водещ“, а Сюзан Кардеш ще играе „Захарната мама“.
СЪСТАВ ЗА ШАМПИОНСКА ЛИГА
В поредицата, в която Yılmaz Erdoğan оживява „Asım Noyan“,  Демет Akbağ ще изиграе ролите на „Nefise“, Bensu Soral „Nazlı“, Atakan Çelik „Bahadır“, Kıvanç Tatlıtuğ „Saruhan“, Selim Bayraktar „Felemez“, Menderes Samancılar „Meftun Baba“, Uraz Kaygılaroğlu "Sado", Burcu Özberk "Ceylan", Okan Cabalar "Ziya", Rıza Kocaoğlu "Arıza", Kubilay Aka "Genç Asım", Ersin Korkut "Şahbaz", Onur Akbay "Ferit", Ekin Türkmen "Ecem", Cihan Talay "Nektar", Şükran Ovalı  "Ефсун" и Гьоркем Севиндик "Айтекин
......................
за вчерашния ти коментар.

Наистина, че се струпаха доста неща за гледане преди 2 год. Последното повикване.... не успяхме да му обърнем подобаващо внимание покрай Айле. /а как ме е яд, че един труд от наша страна отиде на вятъра/
Но такова скупчване на проекти не вярвам да ни се случи скоро.
за рекламите, мен не ме бъркат.
Къванч като типичен скорпион не обича да е в светлините на прожекторите. Дава интервюта за списания само когато има да каже нещо наистина важно, интересно и значимо за него.

Фенче Kissing Heart /мислиш ли да погледнеш Ойкю?/
и аз това си помислих, колко ли време ще има Къванч/ Сарухан?
м/у другото го искам с такава прическа и визия!

и искрено се надявам СЦ/Историята да е интересна, с готин хумор Hands Plus1

здрава и успешна седмица!

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 14:30 от Airra

# 188
Айре, благодаря 😍 Преводът е много важен. Значи три репетиции.. Ха, интересно, че и аз си зададох същия въпрос, колко време ще бъде Къванч на екрана при толкова много хора 🤔
А техните 8 серии са около три телевизионни сериали.

За снимката... не се ли разбира 🤭 моя приятел ми направи поредица от тази 😛

Вече почва да ме хваща страх какво ни предстои.

# 189
лелее, нямам думи ..............е добър е ама, друго си е автентичното!!

Цитат
Вече почва да ме хваща страх какво ни предстои.
е щом и теб те е хванал страх.....Wink
ще гледаме сериали с изкуствени актьори. Expressionless

да си припомним тази любима роля Nature Fire

# 190
Честит празник

# 191
Писах, писах и на края се появи грешка и айде пак наново Smile
Айре Heart Eyes благодаря ти за превода на написаното от Бирсен Kissing Heart Наистина станаха мноого героите, но си мисля, че някои от тях може би ще играят младата версия на разни герои от сериала Thinking А тези актьори никъде не съм ги гледала, за пръв път ги виждам, а вие ?

Все пак много се надявам, че Йълмаз този път ще му даде доста повече екранно време на Къванч, все пак образът на Сарухан се хареса най-много на зрителите във филма на времето Thinking Живот и здраве да е, ще видим след цяла година чакане как ще е Stuck Out Tongue Winking Eye Поне една снимчица от четенето на сценария да бяха дали ... но йок! Ти хубаво го искаш Саруханчо с подобна визия, ама едва ли ще стане, нали трябва и визуално да е смешен Thinking
Да, мисля да го изгледам тези дни сериала на Ойкю, освен ако не ме изненада още някой роднина от странство Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря ти за любимия ни Аслан Сойкан! Two Hearts
Терзи, на теб за Кузейката, обичам го ужасно този Кивов образ Kissing Heart
Пепи Kissing Heart, и мен ме е страх, и то не от сега. Но, де да беше само това, добре щеше да е, а то света около нас се побърка буквално, не смея да мисля какво ни чака  ...
Твоя приятел все повече задобрява, на снимките с очилата може и да заблуди успешно някои хора, че това е Къванч. Но, на тези без очила тцц, далече е от профила на Къванч, ще трябва да се поупражни още доста Smile

Пожелавам ви хубава вечер, дружки! Hug

# 192
Момичета , есента вече настъпи

Фени, единствено втория актьор някъде съм го гледала, дали не беше в Истанбулска невеста.🤔
Като гледам Йелмаз Ердоган е пренесъл екипа от Перлени мъниста като се почне от режисьора.Само Хазар липсва, за сега, може и тя да се включи в един момент.

Айре, не знам какво ще гледаме в бъдеще. Тази година имаше секция за късометражни филми в Кан създадени с ИИ за пръв път. А Нетфликс вече е включил като част от своята стратегия използването му. Убедена съм, че вече се пишат и сценарии с него. Ще видим какво ще ни поднесе бъдещето.
Живеем в интересни времена.
Но и аз съм на твоето мнение, че нищо не може да замени оригинала.👍

Фени, чакам твоята оценка 😍

Хубава вечер 🤗 🤗 🤗

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 21:45 от pe04

# 193
Пепи, този път е почти перфектно Hands Plus1
Ох, а пък аз честно казано, хиляди пъти предпочитам да не живеем в тези интересни времена. Само ако можехме да се върнем, ако не в 80-те, поне в 90 - те години, в тези наистина спокойни времена, които имахме ... бих ги разменила веднага с днешните екстри  ... ама ядец! Stuck Out Tongue Winking Eye
За лека нощ една ангелска красотичка! Heart Твоя приятел дали би се справил с нея ?

# 194
Ето го и оригинала 😘

Бил е на мач, Галатасарай - Коняспорт -3:1

Общи условия

Активация на акаунт