💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 12 302
  • 245
  •   4
Отговори
# 195
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, благодаря ти! Kissing Heart Прекрасен е, но все още виждам тъга в очите му Heart

Попадна ми една страхотна снимка от 2019, имам чувството, че все едно не са минали 6 години от тогава.

И клипче от любимия ни сериал за настроение

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 196

Есен е...
Благодаря ви за споделеното! Hug
Готини снимки с Кузей бурята!!
Пепи,
И аз видях новите снимки снощи и му се зарадвах. 🥰 най- после оригинала и то от сега !!!
даже си помислих, че визията му е подобна на тази, която бях споменала че искам Wink
но как ще е в самия сериал.....

Фенче Kissing Heart, не случайно е трудно да познаем дадена снимка от коя година е!
Цитат
Но, де да беше само това, добре щеше да е, а то света около нас се побърка буквално, не смея да мисля какво ни чака  ...
аз честно казано, хиляди пъти предпочитам да не живеем в тези интересни времена.
да....и аз Disappointed

не са ми познати новите актьори от каста на сериала, май само този долу вляво съм го виждала някъде.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1174176909414112&type=3
връщане назад, още от 2019
много любима
Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 15:05 от Airra

# 197
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени и аз първо това забелязах, че очите на Къванч са тъжни. Но пък това е моментна снимка , може просто така да е излязъл, както на първата с езика. Сигурна съм, че смъртта на Халит Юкай дълбоко го е разтърсила, но се надявам постепенно да се съвземе и да продължи напред, заради себе си, детето си, любимата и всички, които го обичат.

Последното, което бих си пожелала е да се върнат 90-те.
Плашещото сега за мен е, че всичко се развива много бързо, нищо друго.
Фени, не разбрах много въпроса ти. В какъв смисъл дали може да направи? Сигурно може, но аз не мога 😛 Защото да си призная, аз просто съм на ниво преписвачка 😂 Преписвам и ако стане, стане, ако ли не, опитвам с друго преписвано. Нито имам знанията, нито езика, за да опиша това, което искам.

И като сме на спомени, ето още един от галата на ОР2 .

Това дали не беше сина на Йелмаз Ердоган и Белчин Белгин ? Сега беше на мача в Мугла, но вече е голямо момче.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 198
Привет!!

Пепи, не съм запозната много със сина на ЙЕ, може и да е той.

хубав ден!!

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 11:49 от Airra

# 199
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes, Пепи, благодаря ви за всичко, което споделяте! Kissing Heart
Трудно е да се поддържа темата в такава жестока суша откъм новини, но няма да е вечно така. А КБТ определено ми липсват, и двамата са заети с работа.
Една стара, но много миличка снимка ми попадна Heart

Пепи, ясно Hands Plus1 Не знаех, че дадена снимка става само с описание Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, мисля, че това е синът на Йълмаз. Родин ли се казваше, пак му забравих името Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Цитат
Плашещото сега за мен е, че всичко се развива много бързо, нищо друго.
Наистина ли единствено това те плаши в днешните времена ? Thinking Блазя ти, ако е само това, защото аз в последно време все по-често се улавям да мисля, че май е добре, че все още нямам внуци, за чието бъдеще да се тревожа, както за децата си в побъркания свят, в който живеем Worried
Много хубав колаж от Mayka Two Hearts

Цитат
Сериалът " Семейство“ ще се излъчва в Русия по канала Sapphire от 24 септември в 21:50 ч. през делничните дни.
Повторение в 11:10 ч. в почивните дни.
Имайте хубав ден! Hug

# 200
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Вярно, че сушата е голяма, но и това ще мине. Ще изгрее "слънцето и на нашата улица".
Чисто егоистично аз донякъде съм доволна, защото в момента нямам никакво време.
Но пък Серенай от вчера е доста активна. Много хубави нови снимки излязоха.

Само се чудя дали с Мави все още има договор 🤔

Фени, винаги, когато се заговори, че живеем в лоши времена казвам едно . Колкото и лошо да ни се струва времето, в което живеем, нашето не може да се сравни и приближи дори малко до живота, който са имали поколенията родени в края на ХIX и началото на XX век. Само си представи, че това поколение е преживяло две световни войни и още куп други превратности. Така че, аз наистина не мисля, че нещата са толкова зле 😘

Да, моя приятел, за да работи трябва и да му опишеш какво искаш иначе получаваш три ръце, едно око, дълга коса и още куп недоразумения 😂 То това е трудно, затова написах, че съм си една преписвачка 😂

Дописвам, че забравих 🤭 Забелязах, че Къванч е последвал нови пет човека. До вчера следваше 118, днес са станали 123 . Не мога да преценя кои са 🤔 но той за един ден си е преизпълнил плана за цялата година 😀

Хубава вечер ви желая 🤗 🤗 🤗.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 21:30 от pe04

# 201
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Даааа, трудно е да се подържа тема без нов тв проект.
Но все пак има как да съм с Къванч и любимите ми.
Та след К/Г и Езел, сега съм на Фатмагюл.
Невероятно удоволствие е.  С руско озвучаване за телевизия.
Няма го онова напрежение при онлайна, онова кой какво разбрал, пък не разбрал,
пък превода ... , пък символи, пък не знам си к'во и нищо по съдържанието,
пък нови сценарии да се пишат, пък онова състезание кой пръв ще публикува,
кой ще пръв ще се изкаже, ще хейти партньорката/партньора,
пък кой изнесъл сериала на гърба си, ... ще брои лайове,  ще бърка герой с артист,
пък треперене за рейтинг, за щастлив финал ...  Ох, йетер.
Сега ми е много рахат. Знам си финала. Не ме интересува рейтинга и кой кого харесва.
Набелязала съм си да изгледам доста неща, които съм гледала преди онлайн.

Скрит текст:
Отвратена съм от "интересните" времена, в които живеем.
Логиката липсва. Не се учи историята. Няма поука от миналото.
Неграмотността е във възход. Язък за техническия напредък.
Няма кауза за мир. Няма цел за мир. 
Войни. Жертви. Оръжие. ...

Приятни занимания, дружки!!!

# 202
ха какво ми попадна.....от Бирсен
нямам думи, много бързо за Турция
Confounded
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/ozcan-denizin-sesi-ve-gorunt … lonlanacak/64153/
Гласът и образът на Йозджан Дениз ще бъдат клонирани за сериал с изкуствен интелект
Йозджан Дениз ще се появи като държавен глава в сериала „Тесеракт“ и за тези сцени гласът и образът на Дениз ще бъдат клонирани с изкуствен интелект.

Диве, за спойлера!! Hands Plus1
Скрит текст:
мога да допълня още от лична гледна точка, но тук не е мястото

трудно се поддържа темата, но и това ще мине

за лека нощ Heart

# 203
  • Плевен / София
ха какво ми попадна.....от Бирсен
нямам думи, много бързо за Турция
Confounded
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/ozcan-denizin-sesi-ve-gorunt … lonlanacak/64153/
Гласът и образът на Йозджан Дениз ще бъдат клонирани за сериал с изкуствен интелект
Йозджан Дениз ще се появи като държавен глава в сериала „Тесеракт“ и за тези сцени гласът и образът на Дениз ще бъдат клонирани с изкуствен интелект.

Диве, за спойлера!! Hands Plus1
Скрит текст:
мога да допълня още от лична гледна точка, но тук не е мястото

трудно се поддържа темата, но и това ще мине

за лека нощ Heart

Айра, честито ново аватарче...
Филма на Ойкю "Платоничен" се приема много добре....Скоро ще го има и с превод на български.

# 204

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Даааа, трудно е да се подържа тема без нов тв проект.
Но все пак има как да съм с Къванч и любимите ми.
Та след К/Г и Езел, сега съм на Фатмагюл.
Невероятно удоволствие е.  С руско озвучаване за телевизия.
Няма го онова напрежение при онлайна, онова кой какво разбрал, пък не разбрал,
пък превода ... , пък символи, пък не знам си к'во и нищо по съдържанието,
пък нови сценарии да се пишат, пък онова състезание кой пръв ще публикува,
кой ще пръв ще се изкаже, ще хейти партньорката/партньора,
пък кой изнесъл сериала на гърба си, ... ще брои лайове,  ще бърка герой с артист,
пък треперене за рейтинг, за щастлив финал ...  Ох, йетер.
Сега ми е много рахат. Знам си финала. Не ме интересува рейтинга и кой кого харесва.
Набелязала съм си да изгледам доста неща, които съм гледала преди онлайн.

Скрит текст:
Отвратена съм от "интересните" времена, в които живеем.
Логиката липсва. Не се учи историята. Няма поука от миналото.
Неграмотността е във възход. Язък за техническия напредък.
Няма кауза за мир. Няма цел за мир.  
Войни. Жертви. Оръжие. ...

Приятни занимания, дружки!!!

Здравейте,момичета!
Включвам се с коментар към поста на Diva roza.
Много хубаво казано! Винаги ми е било странно, това гледане онлайн и коментиране с по едно изречение.
Ти сериал ли гледаш, трафик ли генерираш??? Правиш обзор по картинки?
Както и всички състезания- кой, кога, какво е пуснал, дали е като ракета, стрела или каквото и да е там, са ми много смешни! Joy
Искам да имам хора, с които да обменям мисли, да си кажа нещата, така, както ги усещам, без някой да ми се сърди за това и, без да ме манипулира.
Затова и по време на Aile харесах много вашата тема.
Информацията е важна, да, гифки и снимки също, но ценното за мен са разговорите.
Колкото за другото, има един израз :
"Проклятието да живееш в интересни времена."  Май това е нашето проклятие.
Wink
Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 11:37 от NeZ_9

# 205
Привет!!
Имаме повод за гордост  
Скрит текст:
България в топ 4 на световното по волейбол
уникален мач беше!!

Гости мерси!
Нези Hands Plus1
точно тази мисъл имаме впредвид, като се отплеснем макар и с различни мнения!

Цитат
Информацията е важна, да, гифки и снимки също, но ценното за мен са разговорите.
за мен също!
но ако става въпрос за анализи и коментари по даден сериал....пак си зависи от човека, от дар словото.

Фенче Kissing Heart, снимката с КБТ е от 2017, когато беше срещата с американките.

и тук
https://www.instagram.com/stories/kt_fans/3729434182624786163/
отново хвалят нашия човек!! Hands Plus1

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 19:22 от Airra

# 206
# 207
много готин!! Heart Eyes

косата му е по-дълга, явно за новата роля

а една от най-добрите приятелки на Башак чете това

лека вечер!!

# 208
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Терзи, страхотна нова снимка си ни донесла! От ИГ на Садък Таниели от рибен ресторант в Еникьой.Прекрасен е ашкъма, не мога да си представя как ще се превърне в Сарухан, днес би трябвало да са започнали снимките.

Айре Heart Eyes да, пуснал е по-дълга коса, умирам от любопитство какъв ли ще е образът му в сериала, дано ни пуснат все пак някоя и друга снимка от сета.

Изумях от това, което си споделила за сериала на Йозджан Дениз с ИИ, не очаквах да стане възможно толкова бързо, чак е плашещо.Какво ще се случи с киноиндустрията ? ИИ носи огромни възможности, но и неизчислими рискове, това не е просто технологичен скок. Неговото въздействие може да е по-голямо от индустриалната и дигиталната революция Thinking
Много ми хареса какво е споделила тази жена за Къванч, точно така е, не е спирал да работи над себе си като актьор Hands Clap
А това за книгата дали не е някакъв намек от страна на приятелката на КБТ ? Thinking Дано!!!
Пепи, добре, няма да спорим по въпроса, всеки с мнението си Hands Plus1
Много хубава Серенай! Ето я и тук Heart

Ето я и Ойкю Heart

Всички партньорки на Къванч са прекрасни!
Появиха се най- после и сем. Касабалъ, много отдавна не ги бях виждала Heart

А наш Ръза пак е с поредното ново гадже Stuck Out Tongue Winking Eye

Гости, благодаря ти, само ще те помоля да ни споделиш, когато го преведат сериала с Ойкю. Аз го загледах на руски, но бих предпочела да го гледам с наши си буквички.
Диве, за спойлера ти! Hands Plus1
Нези, ами различни сме, за мен пък и самото гледане онлайн на сериал дори само по картинки с любимият ми актьор/ онлайн гледам единствено него / заедно с хора, с които имаме общи интереси са ми най-приятните мигове! Но, аз не се впечатлявам особено, ако се появят разни дразнители по време на гледането като Дивето, а и това не се е случвало мноого отдавна, поне в нашата тема. Именно заради това толкова обичам да гледам Къванч в тв. сериал всяка седмица, с дигиталните му проекти не е същото, дори и след превода не ни се получава много споделянето Stuck Out Tongue Winking Eye Забавно ми е по време на рекламите всяка една да сподели какво е разбрала, същото е и с фрагманите. Според мен поне, именно в това е и смисълът на съществуването на темата Thinking Ако исках да си го гледам самосиндикално нямаше изобщо да съм тук. Преди да открия този форум го правех сама и ми беше много по-скучно, нямах с кого да споделя усещанията си от гледаното, никой вкъщи не споделя моите интереси Smile Разбира се,че след  превода споделените впечатления от нея са най- ценни, с това съм абсолютно съгласна с теб Hands Plus1 За мен също е много ценно и това, че тук си споделяме и се подкрепяме за неща, които не са свързани със сериалите на Киво Heart
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 209

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/lerzan-geri-dondu-ezgi-mola- … azinesinde/64301/
Лерзан се завръща! Езги Мола в "Организирани афери, съкровището на Карун"
Езги Мола, която изигра партньора на Асъм Ноян (Йълмаз Ердоган) Лерзан в епизода „Sazan Sarmalı“ от сериала Organize İşler, се договори за версия на сериала.

Премиерата на „Organize İşler Karun Hazinesi“ (Organize İşler Karun Hazinesi) ще бъде на 3 октомври . Има значително развитие в предстоящия сериал на Netflix на Yılmaz Erdoğan . Езги Мола, която изигра партньора на Асъм Ноян (Йълмаз Ердоган) Лерзан в епизода „Sazan Sarmalı“, се записа за версията на сериала. Наскоро Мола беше уловена от камерата на стената на списанието в Бебек.
Бурджу Йозберк, която беше подписала договор да играе новата партньорка на Асъм, Джейлан, и която също присъстваше на репетициите, беше благодарна. Йозберк заяви в изявление, че Ердоган е решил да продължи със стария актьорски състав.

Много се радвам за Езги!! беше страхотна във филма.

Фенче Kissing Heart, благодаря ти за хубавия пост!! споделям Hands Plus1

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 18:55 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт