💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 12 314
  • 246
  •   2
Отговори
# 240
  • AMS
Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!

Цитат
АЯ питат
Фенове на Kurt Seyit ve Şura, внимание, този въпрос е към вас! 🤍

Под кое историческо събитие се провежда сериалът Kurt Seyit ve Şura?

Очакваме вашите отговори в коментарите!

Беше ми интересно да видя, дали AY този път
ще могат да направят такава дискусия и да извлекат нещо важно.
Прочетох някои от отговорите в
https://www.instagram.com/p/DPJP3vijGHt/, но не съм доволна.
Само един два отговора с по едно изречение по същество.
Смятам, че  AY дължи едно такова обширно обяснение.
Нещо като филм за филма, за историческите събития,
за местата, където се развива историята,
за героите кой на коя страна е и защо, ...
Разширих въпросите тук, но оцените ... Още можете. Давайте.
Всякакви източници на информация са позволени.

И ако може да не е само за първите 6 епизода, а и за тези след това ...
Нещо, като преразказ на сериала, свързан с реални исторически събития.
Ако желаете разбира се.

# 241
Загледах видеото и пропуснах снимките от Терзи 🫣

Много благодаря 😍😍😍 Само тази с Башак съм я виждала. Трябва да си направя папка Терзи, защото никой друг не може да ме изненада като теб 😘

Фени, щях да питам и аз, коя е Хел ? Благодаря и на теб за тези неизвестни за мен интервюта 😍

Диве, ще ме накараш да гледам пак сериала 🤭 ако искаш съвсем подробно. Мисля, че последно го гледах преди 4-5 години.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 242
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Айре Heart Eyes мило, ако мислиш, че си спомням коя година дойде при нас и пое темата, бъркаш ме с Пепи, тя помни всичко Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, мисля, че това беше пресконференцията. Много го харесвам с тази прическа!
Ето и едно колажче от Дивето по това време.

Пепи, Хелън е една наша стара дружка, която ни превеждаше от турски на онлайн гледането на КГ. А в момента гледа Айлето. Отдавна не е следила нищо с Киво, но си остава негова фенка до край, поне така се изрази Smile
Предлагам ви и две клипчета от онази далечна 2013г. когато се готвеше за снимки в КСШ.

Имайте прекрасен ден! Hug

# 243
Привеет!! Hug
Времето се побърка, ужасно е........
за настроение

Фенче Kissing Heart мерси, със сигурност има доста клипчета от тогава....
за майтапа ти отговарям- ако направиш няколко обиколки на блока Smile
нормално да не помниш кога съм дошла във форума/въпреки, че проверката е много лесна Wink/
и аз много харесвам Къванч от тоя период!!
една от най- хубавите му снимки!!

Диве, амбициозна задача си измислила Hands V
трябва да сме изгледали сериала сравнително скоро......
със сигурност е интересна историята и след като Курт и Шура заминаха за ТР.
ако искаш да споделиш ти нещо за историческите събития, с интерес ще те прочета.
Цитат
Смятам, че  AY дължи едно такова обширно обяснение.
Нещо като филм за филма, за историческите събития,
за местата, където се развива историята,
за героите кой на коя страна е и защо, ...  
определено, но няма да стане, времето за това отдавна отмина.
да припомня интервюто на американките с Нермин Безмен.
https://docs.google.com/document/d/1f1S36dOPVreTwAvVctGjI1oEc7_w … OU0Y/edit?tab=t.0

Башак и Хилал - 2014

от ВК

Демет по това време е доста различна....

архива ни е необятен, както често казва Фенка Blush

хубав ден!!

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 14:51 от Airra

# 244
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Нямаме снимка от началото на снимките на ОР3, но Бирсен е отбелязала началото.

https://www.instagram.com/p/DPWa0XoiJXT/?igsh=MTdqNTFjY3M1OTdzaQ==

И виждам, че има добавени и нови актьори.

Аз много харесвам тази реклама 😍 и последните две 😀

Хайде малко за настроение и стопляне.
Днес направо премръзнах. Най- омразното ми време през годината, прехода от есента към зимата. Само си треперя 🤭😂 нищо не може да ме спаси от студа. И гласа ми изчезна, добре, че предстоят почивни дни.

Хубава вечер 🤗🤗 🤗

# 245
Айре Heart Eyes хубав съвет Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, необятен ни е архива, малко ли години го следим ? Радвам се, че те изненадах с видеата от онова време, тогава само с тях се осведомявахме за Къванч, следяха го репортерите непрекъснато като лешояди. А на второто видео им е сърдит, защото бяха писали, че Серка му била новото гадже, когато я видяха на рождения му ден Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако не греша, ти се реши да пишеш в темата по времето, когато даваха или повтаряха КГ по нашата телевизия, но помня ли коя година е било, то времето направо хвърчи. А пък и съм споделяла някои по - интересни неща от архива през годините. Нап. това интервю познато ли ти е ? Шани го беше споделила на руски в темата за КСШ, която правеше Госпожата и сега го преведох. Има доста неща, които са ми познати, но Къванч на някои въпроси винаги отговаря по същия начин, та нямам спомен дали съм го превеждала преди Thinking
Цитат
- Успехът, славата, вниманието на хората, мястото, на което се намирате сега ... Как се случи така, че не станахте капризен след всичко това?

Къванч: Свързано е с начина, по който съм бил възпитан. Ако играем във филм и сме доволни от работата си, ако след като го гледаме можем да кажем: "Уау, свършихме страхотна работа“, мисля, че това е голямо съкровище. Още от детството си съм от хората, които се задоволяват с по-малко, които не могат да бъдат залъгани с пари. Ако обичам нещо го следвам, като дете. Без всякакви въпроси. Достатъчно е, че го обичам. Човек започва да усеща всичко това в най-малката социална среда, тоест в семейството. Понякога дори не мога да повярвам, че съм на това място, какво говорят хората за мен. Защото никога не съм мечтал за това.

- Нека поговорим за филма "Сънят на пеперудата“!

Къванч: Великолепен актьорски състав. Йълмаз Ердоан, Мерт Фърат, Белчим Билгин, Фарах Зейнеп Абдулах, Ахмет Мюмтаз Тайлан, Танер Бирсел ... Целият актьорски състав е прекрасен. Йълмаз Ердоан предостави великолепен сценарий. Той написа, режисира и изигра ролята. Мерт Фърат беше страхотен мотиватор за мен. Той е безкористен човек, винаги позитивен и усмихнат. Всички в Зонгулдак по време на снимките, дори растенията, животните, птиците, пеперудите, буболечките, делфините... Всички сякаш ни помагаха. Благодаря на всички хиляди пъти. Преживяхме много зад кулисите. Това не е само нашият филм, но и филмът на хората, които са живели там. Не съм играл във филм от много години.

- Какво чакахте?

Къванч: Не ме разбирайте погрешно, имаше много предложения. Но не можах да се отдам напълно на филм, защото снимах сериали. Много ми хареса тази история. Благодаря на Йълмаз Ердоан за това. Обичам да чета и следя наша и чужда литература, понякога чета и поезия и дори имаше време, когато пишех стихове. Срам ме е, че не познавах тези поети преди филма - Руштю Онур и Музафер Тайип Услу. Животът им е чудесен урок. Те бяха щастливи хора, въпреки че бяха бедни; по онова време нямаше телефони или технологии.

- Какво е отношението Ви към технологиите?

Къванч: Аз наистина не изпитвам удоволствие при използването на телефон или компютър. Те разсекретяват всичко. Това са само електронни устройства.

- Бихте ли искали да живеете в свят без технологии?

Къванч: Все още искам това време, когато хората пишеха обикновени писма. Пишех много писма и също и получавах. Получавам писма в агенцията от цял ​​свят. Ако е възможно ги чета и отговарям на някои. Най-голямата ми мечта е да изключа телефона си след снимките и да пътувам далеч, за да не може никой да ме достигне.

- Лесно е да се каже, разбира се, но наистина ли можете да изключите телефона си? Понякога всички искаме да го направим, НО не се получава...

Къванч: Щастлив съм, защото мога да направя всичко, за което мечтая.

- Вярвате ли в любимите си хора?

Къванч: Много. Във всеки случай, те са най-голямото ми съкровище. Аз съм Скорпион. Не се интересувам особено от зодиакални знаци, но доколкото зная, този знак има едно качество, което ме описва. Скорпионите имат много силна интуиция. Околната среда на човека - паяк започва напълно да се помрачава, когато той усети опасност ... Ако започна да се тревожа, чувствайки, че нещо неприятно ще се случи, на мен също околната среда  ми се помрачава. Точно това чувствам. И мога да разбера много неща, когато погледна човек в очите.

- Не криете факта, че не обичате да говорите много? Каква е причината за това?

Къванч: Днес говорих много. Обикновено наистина не говоря. Вместо да говоря, действам. Понякога хората ме разбират погрешно.

- Дали Ви разбират погрешно, защото мълчите?

Къванч: Аз съм същият обикновен човек от самото начало на тази работа. Заради цялата тази популярност, която не харесвам, хората се въздържат да се приближават до мен, поставяйки ме над себе си. Сякаш имам три ръце и съм дошъл от други земи. Не, аз също както всички се прибирам вкъщи, когато си свърша работата. Но съм свободен в действията си. И в живота се отчитам единствено пред семейството си. Пред никого друг. И нямам намерение.

- Наистина ли сте свободен в действията си? Всички Ви познават, интересуват се от Вас, дори по време на тези снимки, всички искат да се снимат с Вас.

Къванч: В началото имах трудности с това. Аз не съм се спуснал от небето като идеалния човек, на когото му липсват единствено крила. И аз имам някои страни в мен, върху които работя и искам да променя. Аз съм човек, на когото бързо може да му дотегне нещо, още от ученическите си години не съм се поддавал на заповеди. Измина много време. Около 9 години. И няма да повярвате колко пъти съм страдал през това време. Но въпреки всичко се опитвах да играя добре. Не зная как изглеждам отстрани, но не съм свикнал с популярността. Не отказвам на хора, които искат да се снимат с мен, защото вероятно никога повече няма да ги видя. Тези хора ме ценят, може би няма да имат друга такава възможност в бъдеще. Знаете ли, преди 3-4 години това ме ядосваше. Когато разговарях с приятел, някакъв човек дойде при мен и искаше да се снима с мен. Той отнемаше от личното ми време. Разбира се, снимах се с него, но вътрешно бях ядосан. После осъзнах, че това няма смисъл. Тези хора също са прави, ако бях на тяхно място, и аз сигурно щях да искам да направя снимка.

- Вие наистина много бързо успявате да разсмеете околните. Открихме тази страна от Вас на тази снимка. Бихте ли искал да участвате в комедия?

Къванч: Тази своя особеност показвам само пред близките си. Дори не е особеност, в природата ми е. Колкото и да се опитвам да го скрия, то излиза наяве. Близките ми хора казват: "Определено трябва да участваш в комедия.“ И аз бих искал.

- Бихте ли искали някога да опитате работа зад камера?

Къванч: Любопитен съм за всичко, което се случва на снимачната площадка. Аз съм актьор, но винаги се интересувам от това, което се случва в "кухнята". Интересно ми е всичко, което режисьорът използва, затова мога да отида и да му задам въпроси. Или мога да отида при момчетата, които настройват осветлението, и да разбера какво искат да изразят с кадъра. Много ми е любопитен монтажа. Вярвам, че колкото повече научавам, толкова повече мога да им помогна и да отговоря на очакванията им. Старая се да правя това. Аз съм актьор, но трябва да познавам "камерата“. Това е важно за мен. Само да отида на снимачната площадка, да заснема сцените си и да си тръгна ... според мен това не бива да се случва.

- Имате ли някакви филмови проекти в процес на разработка?

Къванч: Разбира се, имам много желания за филми. Пиша сценарии, базирани на реални събития, от около две години. Имам три от тях, но единият е недовършен. Ако се появи възможност, искам да направя филм.

- Какво може да Ви отчужди от някого?

Къванч: Лъжата.

- Можете ли да кажете това на някой, който Ви лъже?

Къванч: Ако ценя този човек, определено ще говоря с него. Не бих искал комуникацията ми с хората, които са ми скъпи да се основава на лъжи. "Можеш да ми кажеш всичко“, казвам аз. Защото, ако чуя лъжа, не мога да остана с тях или да говоря със същата искреност, както преди.

- Трябва ли да сте влюбен, за да сте щастлив?

Къванч: Щастлив съм с хората, които обичам, и с тези около мен. Достатъчно ми е, за да бъда щастлив, ако моите близки, семейството ми, приятелите ми са до мен. Ако се прибера вкъщи и видя, че Парс е болен, ставам нещастен. Ако съм далеч от вещи, с които съм прекарал целия си живот, това ме прави нещастен. Но също така обичам да бъда и сам.

- СМ наистина много искат да се ожените. Говорят ли нещо по този повод семейството Ви, майка Ви ?

Къванч: Семейството ми, родителите ми, в това отношение са много тактични хора. Те не правят нищо подобно, но е очаквано. Такива неща са досадни, но не можеш просто да си държиш устата затворена. Не говорим за такива неща. Въпреки това, разбира се, много бих искал да се оженя, да създам семейство и да имам дете. Нека Аллах даде всичко това един ден да се случи. Тези неща не са като пазар, където можете да си купите два килограма домати, те не се правят по поръчка. Всички живеем така, както ни диктува съдбата.

- Вярвате ли в съдбата?

Къванч: Вярвам в това, че не трябва да се съпротивляваш. Трябва да се пуснеш по течението. Да пуснеш всичко да си върви. Именно тогава можеш да стигнеш до мястото, към което се стремиш. Винаги съм вярвал в това.

- Много хора казват, че Вие трябва да се стремите към Холивуд. Имате ли някакви планове за това?

Къванч: Светът не е само Холивуд. Има много европейски режисьори, които правят красиви творби. Бих искал да работя и с тях. Холивуд може да е невероятно голям за теб, но аз съм доволен от това където съм сега. Ако получа предложение от Холивуд и не ми хареса, няма да го приема. Холивуд, Европа, Балканите, няма значение; тази творба има един език: сценарият. Това трябва да е приоритет.

- Вярвате ли, че сте човек с късмет ?

Къванч: Да, аз съм голям късметлия. Никога не губя вяра, затова съм човек с късмет.

- Какво можете да кажете за Кузей, благодарение на когото надминахте всички по изпълнение? Кузей е променлив човек.

Къванч: Всъщност той не е такъв. Може да е мачо, луд , но в същото време има сърце, може да се разплаче. Той е нормален човек. Много обичам Кузей. И съм щастлив, че отдадох времето си за него.

Къванч Татлътуг разказва за филмовия фестивал Tribeca в Доха и спомените си с легендарния филмов режисьор, продуцент и сценарист Мартин Скорсезе: "Мартин Скорсезе беше почетен гост на този фестивал. Имах възможността да разговарям с него. Той е най-скромният човек, когото съм срещал през живота си. Зададох му няколко въпроса и бях изумен от отговорите му. Първият ми въпрос беше: "Какво мислите за Турция и нашата история?“ Вторият: "Има ли режисьори и актьори в Турция, които познавате?“ Третият въпрос е личен. Ще го запазя за себе си.
Той каза, че е любопитен за Турция и знае много малко за актьорите, но ми разказа за Метин Екрсан и филма „Лято без вода“. Каза, че знае и Фатих Акън. Като турчин беше невъзможно да не се чувствам горд, след като чух  това. Попитах го също дали му е бил предлаган проект в Турция. Той отговори, че не е получавал никакви предложения. Аз от своя страна му казах, че имаме великолепна история, която интересува мнозина. Мартин Скорсезе каза: "Зная. Сред  това, което искам да правя, включвам и османската история.“.“
Ето още видеа от 2013 г.

И това трябва да се припомня всяка година! Самият факт, че този филм беше сред избраните за номинация, че прескочи границата на Турция, на арабските и балканските страни, е наистина голям успех и постижение. Усилията на целия екип, бяха оценени високо и адмирирани от Ръсел Кроу, както и от много холивудски режисьори, сценаристи и актьори, при презентирането му в ЛА.

Някоя от вас преди време беше питала от кога са заедно Киво и Башак, е, открих, сега документирам официално Smile
На 20. 12. 2013 г. научихме за пръв път, че са заедно.
"KIVANC TATLITUG'S NEW LOVE"

KIVANC STARTED TO LIVE A LOVE
WITH THE STYLE ADVISOR ,BASAK DIZER FRANSEZ.

WHILE KIVANC THIS PERIOD IS IN KARTEPE ,SHOOTING "KURT SEYD & SHURA",
RUMMORS SAYS THAT HE IS IN LOVE
WITH THE FAMOUS STYLE ADVISOR BASAK DIZER FRANSEZ.

Kıvanç Tatlıtuğ kalbinin sahibini buldu!..

‘AŞK-I MEMNU’DAN
Kadınların sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ, yeni bir ilişkiye yelken açtı. Ünlü oyuncunun yeni prensesi, tasarımcı Başak Dizer. Tatlıtuğ, Fransız sevgilisi Florence Eugene ile yollarını ayırınca kalbini bu kez, ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinin stil danışmanı Başak Dizer’e kaptırdı. İkilinin dizi sırasındaki samimiyeti aşka dönüştü.
4 AY ÖNCE BOŞANDI
Tasarımcı Başak Dizer yaklaşık dört ay önce eşi Oren Fransez ile boşanmıştı. Eşiyle sıkıntılı günler geçiren Dizer, bu boşanmanın ardından teselliyi Tatlıtuğ’da buldu. İki sevgilinin yaklaşık bir aydır birlikte olduğu ortaya çıktı. İkili, ilişkilerini şimdilik saklıyor.
Цитат
Къванч Татлъту е намерил собственичката на сърцето си!

ОТ „AŞK-I MEMNU“
Къванч Татлъту, любимец на жените, е започнал нова връзка. Новата принцеса на известния актьор е дизайнерката Башак Дизер. След като се раздели с френската си приятелка Флоранс Юджийн, Татлъту се влюби в Башак Дизер, стилен консултант в сериала „Aşk-ı Memnu“. Приятелството на двойката по време на сериала прерасна в любов.
РАЗВЕДЕНА ПРЕДИ 4 МЕСЕЦА
Дизайнерката Башак Дизер се разведе със съпруга си Орен Франсез преди около четири месеца. Дизер, която преживяваше трудни моменти със съпруга си, намери утеха в Татлъту след развода. Беше разкрито, че двамата влюбени са заедно от около месец. Двойката засега пази връзката си в тайна.
Сигурно не сте ги виждали Thinking

Дубльорът - руснак на Киво

Берг Ерчел на Невский проспект, пред една от най- големите им книжарници, сградата е бивш дворец.

Пепи, е няма как, есента си дойде, но вярвам, че още топли дни ще има, рано ни е за зимата. Надявам се да излязат все пак някакви снимки тези дни.
Сега видях това във ФБ
Цитат
Вчера музикантът Емирджан Игрек получи наградата "Най-стилен изпълнител на годината“.
Той благодари на своя стилист, нашата скъпа Башак Дизер, която е отговорна за неговия стил от две години, и на нейната асистентка Зунвер за огромните им усилия, отбелязвайки, че това е първият път, когато получава награда извън модата и музиката.

За днес толкова, извинете за чаршафа. Лекинка! Hug

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 22:37 от queen_fenka

# 246
Аз пък днес в Мелека/ ФБ/ прочетох тъжна новина....
Скрит текст:
По времето на Сблъсък имаше едно момче Синан, което ни превеждаше фрагманите със суб., в началото участваше и в превода. Младо момче, беше голям фен на Чукур.
Вече го няма Worried, Да почива в мир Hands Pray
утре ще отразявам споделеното от вас.....

лека!

Общи условия

Активация на акаунт