💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 12 034
  • 238
  •   2
Отговори
# 225

Не знам откъде Ева ги открива тези снимки. Изтеглих си дори приложението на Мави, но и там ги няма 🤔
Всъщност , важното е, че ги има.😍
Тази фотосесия ще ми стане една от любимите.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 226
Привет, дружки! Hug

Днес не успях да пиша, че е последния ден на племенницата ми у дома, утре отново си заминава ... Но, като гледам, не съм липсвала само аз Thinking
Благодаря ви за споделеното вчера! Kissing Heart
Айре Heart Eyes е, за нас не е труден въпросът на Ай Япъм Stuck Out Tongue Winking Eye
Съжалявам, че Селим няма да играе в ОР 3.
Благодаря за видеото, голям образ е Къванч Smile
Пепи, по каквато и причина да правят замените, никога не са сгрешили, поне що се отнася за проектите на Къванч. Ако не бяха сменили Йозге / нищо лично, харесвам я / в Айле, двойката нямаше да се хареса на мнозина, то Серка някои не я харесват до него , та какво остава за Йозге. И в Якамоз не ги харесаха много зрителите, на мен за там Йозге си ми беше тамам, но и аз не мога да си представя как щеше да изиграе дивата Девин.
Не съм попадала на видеото с Неджат, но ми е ясно за какво иде реч, жал ми е за него.
Киво с Пънар Дениз от ИИ. Ами харесват ми, още след гледането на Правосъдие я искам за негова партньорка, мисля, че ще си паснат, и тя е с подобна на Серка енергия, но скоро няма да стане, детенцето и все още е много малко.

Засега тези двамата са ми най - на сърце Heart

Лекинка, дружки! Hug

# 227
Привет и от мен 🤗🤗🤗

Снимката от вчера и тази се оказаха от страницата на Мави в тик ток. Нямам навик да влизам там обаче 🫣

Фени 😍
Понеже спомена Присъда, аз не съм го гледала, но съм чела доста похвали за сценаристката, прочетох нещо, което ми стана интересно, но вие може би знаете повече по въпроса.
Сема Ергенекон е  сценарист на Перла. Мъжът й Угур Аслан пък играе там и от тогава е започнала тяхната връзка.

Може би си права за промените 👍

Лека 🤗🤗🤗

# 228
Привет, дружки! Hug Честит ни нов месец! Дано ни донесе новини! И нови снимки с КБТ, липсват ми!

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Пепи, знаех, че Сема е сценарист на Перла, но не знаех, че още от тогава са заедно с Уур Аслан.
Ами не знам дали съм права за промените, които правят, но поне за Киво са за добро.
Много е красива тази Бенсу!

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 229

Привет на 1 октомври!!

Благодаря ви за споделеното!! Hug
Сема заеднo с Ейлем Джанполат са СЦ на Перла, двете са създали много турски хитове, но се разделиха.
Уур Аслан играеше Орхан в Перла, може и там да са се залюбили. Той играе в доста нейни сериали и го обвинявали за връзкар.....
Сега започва нов сериал на АЯ- Sahtekârlar с реж. Али Билгин и СЦ- на Сема Е. , в който ще играят Хилял Алтънбилек и Бурак Дениз, може и да е интересен.

Фенче Kissing Heart
за кастингите! Hands V
Ооо добре, че замениха Йозге със Серенай в Айле, Йозге е много добра актриса, но в Якамоз не си паснаха много много с Къванч и според мен.
Като си пусна клипчето с Киво зад кадър и започвам да се смея, не случайно Башак беше споделила колко я разсмива в реала.....като имитира някой и др.
Неджат Neutral Face
https://x.com/bpthaber/status/1972954344791400778
журналиста бил уволнен.

Къванч вчера в бил доста щастлив, неговия любим отбор Галатасарай са били Ливърпул за ШЛ.

ново с КК и Седеф

Дано имаме хубави новини и снимки през новия месец от любимците ни!
да е здрав и позитивен!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 13:08 от Airra

# 230
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Форумната ми биография не е от най-богатите.
Въпреки отдавнашната ми регистрация, все още не съм ветеран.
Скоро ще завърша КВФ и ще споделя повече за пубертета ...
На мен Йозге в Якамоз ми хареса. И него ще си го препрочета.
Колкото до Неджат Ишлер, не разбрах точно какво имате предвид
и какво коментирате. Да, това с алкохола не е новост за него.
След като потърсих, разбрах, че излиза от ресторант почерпен,
и насреща му журналисти. Той предупреждава, че не иска да говори.
Те настояват и един журналист му удря глава.  Журналистът вече е уволнен.
Но каквото и да е Неджат е бунтар и емблема в гилдията.
Ето днес е бил разпитан по делото Айше Баръм.
На въпроса има ли акаунт в соц. мрежи - отговорил  - Мъск ми го закри.
Разпитан е отново и Ръза, и много други от гилдията във връзка с делото.
Серенай не я видях, но тя помага с лични средства на Айше Баръм.
Очаква се решение днес.  
https://x.com/spotmalumat/status/1973300624813937077

Колкото до въпроса на AY за КСШ, смятам че е много добре, че са се сетили.
Искам да видя отговорите, защото тогава, както и при други дизита,
напред са любовта, раздялата, целувката, сцените само с главните,
диванчето, ... а не къде и кога се развива действието,
какви исторически събития са се случили, ...  
Спомням си, че преди известно време зададох подобен въпрос
- На кой фронт се сражава и е ранен Курт Сеит?
- Защо  Петро му каза тогава - ще се биеш срещу своите!?
Къде точно се развиваха военните действия?

Имаше и друго да пиша, но следващ път.
Приятни занимания, дружки!!!

# 231
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Октомвриски поздрав от моята градина 😍

Благодаря ви за отговорите, наистина не знаех тези подробности за Сема. Излиза, че в един момент добрите двойки сценаристи се разделят. 🤔

Видях сега новината за Айше Баръм . Серенай според мен липсва, защото става въпрос за протестите в парк Гази , а тя едва ли е участвала тогава.
Не съм разбрала, че журналиста е уволнен. Заслужава Неджет и да го осъди.

Ако не настъпят промени в петък трябва да почнат снимките на ОР 3. Едва ли ще видим първата клапа, но се надявам това да даде стимул на Къванч и Башак малко да се активират в социалните мрежи.

Диве, ще изчакам момичета да пишат и тогава ще ти отговоря, че няма да е честно 😍

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 232
Пепи, много красиво!

по историческия въпрос
Скрит текст:
1 световна война
Курт Сеит е бил царски офицер, Русия са към Антантата, но той е роден в Крим и там живеят мюсюлмани, турски татари. Турция е с/у Русия в Тройния съюз. точно на кой фронт и в коя битка е бил ранен не знам. но знам за историческата победа на Турция с Ататюрк при Галиполи с/у Англия и Франция./ не съм ползвала Гугъл Wink/ но и не съм много на ти с историята.....

Айше Баръм е била освободена, от агенцията й, приятели се радват. То и на мен ми беше станало жал за нея, като чета в какво окаяно състояние е била.

лека вечер!

# 233
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Напук на дъжда и лошото време, ви пожелавам хубав ден 🤗🤗🤗

# 234
Добро утро

2015 г,

# 235
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Нещо старо, но класно и от мен.

Малко късно се включвам, но до 4.00 не съм лягала, докато племенницата ми не кацна в Маями, та се успах Grinning
Диве, не разбрах - иска ти се Ай Япъм да беше задала тези въпроси на зрителите си, или нас тук да ни изпиташ  ? Stuck Out Tongue Winking Eye Мисля, че няма човек, дори съвсем лаишки запознат с европейската история и който естествено е гледал сериала все пак, да не знае, че историята му се развива по времето на Великата Октомврийска революция и последвалата Гражданска война в Русия, и Първата световна война. А Сеит /само предполагам, не твърдя, че е така / се сражава и е ранен на руско-турския Кавказки фронт. Затова и Петро му каза тези думи.
Айре Heart Eyes много се радвам, че са освободили Айше Баръм, тези малоумници я изкараха враг номер 1 в държавата Stuck Out Tongue Closed Eyes Унищожиха дългогодишния и труд, но поне има шанс да оцелее извън затвора. Благодаря и за Неджат, много нагли журналя!
Пепи, дано разберем, че са започнали снимките утре. Не зная дали това ще активизира КБТ обаче Thinking
Терзи Kissing Heart
И от мен нещо старо, но забравено, Хел ни беше превела една статия 2013 г.
Цитат
"Няма такава мотивация"

Преподавателят на Къванч щял направи учебник с професионална консултация как и кое е мотивирало да Къванч е постигне формата на тялото си. "Той преминава 150 препятствия, а вие пък решете 150 въпроса"
По - надолу се казва, че някакъв учител на Къванч иска да пише за неговата мотивация и усилия да постигне всичко.
"Къванч, преди да се включи е един сериал, започва подготовка за това 6 месеца по-рано. За да има такова мускулесто тяло, му е направен много труден график. Всеки ден работи за това по 2 часа, направо е като войник."

Кажете ни коя работа е по-трудна?

Учителят отговорил следното:" Къванч остави и алкохола, и цигарите. Всяка сутрин става в 7 часа. Отслабна с 11 кг. Всеки ден прави по 500 коремни преси и 100 набирания. Но накрая постигна целта си. Още за първия си сериал направи тази жертва. Например вие, заради успеха, ще направите ли такава саможертва? Сега е ваш ред да направите това най-важно нещо в живота си и да работите за него. Кажете ми сега - вашата работа ли е по-трудна или тази на Къванч?"

Хубав ден, макар и дъждовен, дружки! Hug

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 12:51 от queen_fenka

# 236
Като го видях и веднага се сетих за Вас и за моето видео от 2ч и кусур. ;д

# 237
Диди, много благодаря ❤️ Страхотно видео 👏 Но като твоето едва ли има друго 😍.

Ето и отговор на един от въпросите на Дива.

Това е на Източният фронт. Не помня защо Петро му е казал тези думи, но така или иначе Русия и Турция са противници в тази война, което означава, че независимо къде се сражава, Сейт воюва срещу своите.

# 238
Пепи, така е, през 1 св. война се оформят два основни фронта - Западен и Източен, именно Източния имах предвид, но се оформят и второстепенни направления в Близкия изток, които разширяват глобалния военен конфликт, затова си помислих, че може би става въпрос за Кавказкия фронт, тъй като той е бил един от най - важните, където са се били руси срещу турците. Май ще трябва отново да си прегледам сериала, забравила съм, че си го пишеше черно на бяло.
Намерих си в архива още един превод на Хел, от пресконференцията на МАВИ 2013 г. Сигурно го има на 1 стр., ама нищо, там май не се чете много. И без това се чудя какво да споделям в тази суша.
Цитат
Различният Къванч Татлъту...

Най-известният сред актьорите в Турция Къванч Татлъту дълго време не е давал ексклузивно интервю пред медиите. Гледахме Татлъту  на пресконференцията, която даде след като стана лице на известна марка дънки. Изчерви се когато казваше, че гривната на ръката му е специален подарък, фотографите се конкурираха кой да му направи снимки, а ние видяхме, че няма как той да покаже фалшива скромност... Ето впечатленията ни от тази среща...

Къванч Татлъту, започвайки работа като модел, рязко променя заниманието си и продължава работата си като актьор. Първо блестеше в "Перла", а после буквално експлодира в "Забраненият плод". Репутацията му е прехвърлила вече границите на държавата. При тези обстоятелства, Татлъту за света на медиите е "трудно достъпна звезда". Как феновете да успяват да стигнат до Татлъту дори само за една снимка с автограф, която е безценна, запитаха журналистите, а той каза, че трябва да скочи, за да го получи(?? Simple Smile ) Ето защо на пресконференцията на Мави, която се проведе миналия вторник, беше толкова необичайно претъпкано. Такава тълпа сме виждали само на пресконференцията на Орландо Блум преди това...  Mr. Green

СВОБОДАТА СИ НЕ ЗАМЕНЯМ ЗА НИЩО ( НЕ СЕ ОТКАЗВАМ)

Разбира се, преди пресконференцията актьорът не даде друго интервю, но каза, че ще отговаря на въпроси по време на срещата. Така че, преди това не можахме да питаме нищо, като резултат от гледането ще добием някаква представа... Не беше както очаквах, питам моите въпроси, няколко снимки направихме, междувременно получих конкретни отговори на няколко въпроса...

Сега, нека се върнем на този ден. Водещият Джунейт Явуз започна срещата с реч. Изгледахме един филм преди рекламата. Този път Къванч Татлъту е в различен сценарий от другите реклами на Мави и подчертава, че изрично го отразява такъв, какъвто е той самият.
В рекламата партньор на Къванч е Барбара Палвин, един от ангелите на Викториа'с сикрет. Рекламата започва със "Свободата е незаменима за мен". Мотоциклет, куче доберман, виждаме пред нас един бунтар. След това се присъединява красивия ангел. Татлъту, с изключение на щастливия край, прави всички сцени 1 към 1 с личния си живот. Да, страстта към мотора, спорта и добермана. Добре, а свободата? Попитаха го: "Чувствате ли се достатъчно свободен?".
"Да, ако не искам ме виждате, мога да бъда и невидим. Лъвът има свободен живот. Вие не ме познавате, аз живея както ми харесва." Казва, че парите никога не са го интересували много, играе за разкош  Grinning

ФЕНОВЕТЕ МИ СА УПОРИТИ

Къванч става лице на марката през 2010 година. Партньорките му постоянно се сменят. Когато го попитаха каква е причината за това, казва:" Това не е мое решение. Аз винаги стоя зад партньорката си, но мисля, че феновете имат различна представа за нещата".

БАРБАРА Е МНОГО ЕНЕРГИЧНА

В рекламният филм Къванч е придружен от Барбара, която като изненада е включена в пресконференцията. Всички благодаряха на Къванч за това, че е включил този красив модел в снимките и сипеха комплименти. Татлъту гледаше малко плахо. "За вас как беше да работите с Палвин?" го попитаха с много внимателен тон  Mr. Green " Барбара е много енергична, а в същото време е един много професионален модел. Много се забавлявахме и прекарахме два чудесни дни"- завърши Къванч.

БЯЛОТО ПОДЧЕРТАВА САМОЧУВСТВИЕТО

Какъв е Къванч Татлъту, следва ли модата, спортния стил ли обича или класиката? - той търпеливо отговаря на всичките тези въпроси. "В нормалния си начин на живот си имам стил. Примерно дънки и тениска. Ако стане студено - и кожено яке. Никога не съм бил човек, който следи внимателно модата. В гардероба ми трудно се намират най-различни цветове. Черно, сиво и бяло - използвам тези три цвята, други почти нямам. Разбира се, имам бяла риза. Бялата риза подчертава самочувствието на човека".

ХАРЕСВА СТИЛА НА КЕЙТ МОС

След изненадата с Барбара интервюто за модата продължава. "Стилът на обличане на кой от най -известните ви харесва?" и Къванч без да се замисля отговаря - "Кейт Мос". Има много стилни гривни на ръката му. Аксесоарите не могат да избягат от зоркия поглед на журналистите и те го питат :" Обичате ли да използвате аксесоари?". "Обичам, но нито един не съм си взел сам. Всички те са ми подаръци". Каза, че гривната на лявата ръка му е специален подарък и в залата всички се засмяха.

НАЙ-БЛИЗКАТА РОЛЯ ДО НЕГО - КУЗЕЙ

Настава време за въпросите, свързани с киното и сериалите. Първият въпрос е свързан с номинацията за Оскар на "Сънят на пеперудата". Татлъту научава новината когато е в Барселона на снимките на рекламата. Развълнувал се по телефона, 10 минути не можел да говори. Много е щастлив и горд, разбира се. Филмът ще бъде пуснат и в съкратен вариант, не е съгласен с негативните критики към този вариант и се надява, че ще бъде гледан с вълнение, също като оригиналния (за това изречение не съм сигурна много  Embarassed) "Това, че имам много последователи ме прави много щастлив" - казва той. Добре, чудим се кой характер от изиграните досега е най-близко до него? Веднага отговаря - Кузей Текиноолу. "Това едно от неговите лица ли е?" Отговорът е обаче малко политически. "Аз нямам идоли. Но има много известни местни и чужди актьори, които ми харесват. Веднага ми идват на ум Едуард Нортън и Ейдриън Броуди."

Януари ще ни донесе един нов сериал с млади актьори. Партньорката на Курт Сеит ще е Фара Зейнеп Абдула.  "Какъв ще бъде образът му, някаква информация можете ли да ни дадете за характера" веднага заваляха въпроси. Новият му имидж за него ли е? Но ние веднага научаваме, че за образа на ролята още не е взето решение, продължава да се работи върху това. Обаче няма да е някакъв много добър характер. Мисля, че трябва да сме готови за някакъв вид психопат (това според мен са думи на журналиста, мисъл негова, а не на Къванч  Thinking)
"Развълнуван ли е преди новата роля? Мислите ли, че ролята ще е успешна, това ли ви е мисълта? (?) Отговорът на Къванч:" Разбира се, че е това. Ние сме изправени пред една много осъзната аудитория. Трябва да се постараем ролята на екрана да отрази действителността. Иначе ще се провалиш, независимо кой си".

ВРЕМЕ ЗА СБОГУВАНЕ С КЪВАНЧ

Пресконференцията върви към края си. Но всъщност това не е краят, а началото за журналистите. Водещият Джунейт Явуз: "Пресконференцията тук приключва. Благодарим на всички" каза и всички хукнаха след актьора със записващи устройства и камери в ръце. Фотографите правят снимки, задават се въпроси. Даже имаше и сбиване. Любопитно ми е какво ще направи Къванч? Търпеливо отговаря на всички, фотографите продължават да снимат... Даже диалога поема в посока за по-близко запознанство с журналистите. На този фон аз виждам всъщност колко е скромен той. В тази ситуация избирам и аз да съм смела. Точно в този момент аз хем зададох моите въпроси, хем направих и нашите снимки... 
Диди, благодаря за клипа!
Един и от мен

Лека вечер, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт