💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 24 001
  • 485
  •   2
Отговори
# 420
Привеет Hug

Днес няма нищо ново и се чудя какво да включа в поста си...
Пепи, от мен  имаш браво за километрите. Hands Plus1
Фенче Kissing Heart, не я следя Бааде в ИГ, доста добра актриса е, жалко, че не снима.
тук е много готина!!
https://www.instagram.com/p/DPgSXeTDdjO/?hl=bg

Къванч 2024

# 421
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Като няма нищо ново и старото е ново.

Свърших КСШ, но ако някой има да добави нещо повече ,
особено за втория сезон в Истанбул, ще се радвам да го прочета.
За този период историческите ми познания са доста скромни.
Спомням си, че и в Ти си моята родина, където се засяга същия период,
беше важно да се знае историята, за да се разбере сериала.  
Скоро гледах и един руски сериал за същия период.
Точно за бягащите от революцията в Истанбул.
Много мрачна и ужасяваща картина, даже не е за изтрайване.
ГГ, офицер от царската армия, скъса пагоните си за да го приемат.
И герой подобен на Петро имаше ... и подобна героиня на Шура.
Още веднъж се убедих, че в такива времена
няма как Сеит и Шура да останат заедно.
Добре, че в нашия случай Курт Сеит е кримски татарин.

А вие какво гледате, какво четете? Или чакате само новини.
Гледам минали сте на партньорките.
Прехвърлих новия филм на Туба с Баръш Ардуч.
Не е за гледане, иначе Туба е добре.
Скоро мернах и един сериал по N с участието на Седеф.
Много добре изглежда.
Чета, че Елчин има неприятности с Бирсен. Не знам подробности,
но Елчин не ми се вижда конфликтна личност.
Чакам да излезе и нейния нов филм.
Белчим също има нов сериал.
Чака се и нещо ново с Йозге.
Да, Златните пеперуди няма да се проведат тази година.
Следващата вече ще има нов регламент за наградата.  

Приятни занимания, дружки!!!

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 23:21 от *RozaDiva*

# 422
Привет ,момичета HugHugHug

Диве, съжалявам наистина, че не мога да отделя време да изгледам сериала отново .

Скрит текст:
Малкият го дадоха на ясла и от 5 седмици ходене, три беше болен, което автоматично означава, че както се прибера от работа го поемам аз. Вечер съм като застреляна буквално и на другия ден отново. Радвамсе, че споделяте с Фени, но на въпросите ти ,за да отговоря и аз трябва да си припомня доста неща. Първо сериала, после самите исторически събития, защото това не е материя , с която работя постоянно.

Успявам да видя някои новини от страници, които следя в ИГ и фейсбук , почти не поглеждам ВК ,но за сега Къванч и Башак са толкова неактивни , че малкото, което се покаже бързо се разпространява.

Не разбрах защо сериала на Туба и Баръш не е за гледане. Аз поне видях много хубави коментари.
За Елчин съм учудена , че е снимала с този продуцент, при положение, че тя винаги открито е изразявала политическите си пристрастя. Просто ми попадна публикация със снимка и му погледнах профила, пръв приятел с "бащицата" се оказва.
За наградите аз съм си казвала и преди мнението , за мен най-хубавото от тях е, че евентуално може да се види любим актьор/ актриса. А ако пък са на висотата като отношение като Къванч и Серенай емоциите са много , много хубави.

За съжаление преди малко прочетох една не много добра новина , че бащата на Къванч Касабали е починал и утре ще е погребението. Не иска да виждам репортаж и снимки.
Хубава новина е, че са отпаднали всякакви подозрения към Йозге и Мерич Арал по повод на обвинението за наркотици.

Хубава вечер , момичета.

# 423
# 424
Да почива в мир, бащата на К. Касабалъ.....
слагам само 1 снимка на двамата приятели Heart

# 425
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Терзи, 😘 както винаги, ясно и точно казано от теб 😍.

За съжаление, понякога става такова натрупване на тъжни и тежки моменти, както се случва сега, но вярвам, че няма да е все така.
Изненадана съм от близостта и доверието , която показа Кан, сина на Къванч и Седеф ,пред толкова много хората. На тази възраст децата са много особени да изразяват открито чувства, да не говорим за момчета.

Красиво сърце има нашия Къванч ❤️

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

Да си пожелаем да го видим така усмихнат скоро.😍

# 426
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Hug
Еех, за голямо съжаление нашето момче в последно време изживява много тежък период ... Само мога да си представя какво му е да изпраща все любими хора ... Най - добри приятели са с КК още от юноши и като си спомня как топло си говореха по телефона КК с чичо му Екрем в едно предаване, си давам сметка и неговия баща какво е означавал за Къванч, те направо са си като роднини. Мен изобщо не ме учуди близостта и доверието, което показа порасналия Кан към Къванч, та те са толкова близки, познава го откакто се помни, той е любимият му чичо. Защото за мен възрастта не играе никаква роля дали децата ще показват открито чувствата си, това много зависи от примера, който са наблюдавали в семействата си, как са научени и свикнали от малки. Напр. моите момчета никога не са се срамували или притеснявали да ме прегръщат и целуват пред свои приятели и вкъщи и навън, за тях това е най-естественото поведение и сега, когато са големи мъже. А и личните ми наблюдения са, че днешните деца са много по-освободени в изразяването на чувствата си от някогашните деца. Разбира се, те са над деца в предучилищна възраст, не съм работила с тийнейджъри, допускам, че в следствие на различни преживявания в тази възраст някои могат да се затворят в себе си и да се променят.

Тази жена сигурно е майката на КК Thinking

Какво да се прави, такъв е живота, но много се надявам да не го виждаме ашкъма скоро на подобни места, стига вече!
Това го видях ВК :
Цитат
Къванч Татлъту е лидер в класацията за "Най-добър актьор на марката“ с рейтинг от 71%.

Не помня коя точно от вас беше споменала за "войната", която води от известно време Бирсена срещу Елчин. Тази пък какво толкова и е направила винаги позитивната Елчин, защо ли я мрази толкова ? Thinking
Цитат

Публикация в Twitter от Елчин

Пиша тези редове на всички, които се наричат ​​хора със здрав разум, но несъзнателно подхранват този изкривен медиен ред.
Нима не искате "свободна преса, безпристрастни новини, по-справедлива държава“ при различни условия?
Това ли трябва да бъде репортажът, журналистиката и медиите в страната, за която мечтаем?

Днес клюките са заменили новините. Линчът е заменил журналистиката, а измислените разкази са заменили истината. Думите вече не се използват, за да осветяват истината, а за да направят тъмнината по-завладяваща.

Когато четете тези новинарски истории и лайквате върху тези грозни заглавия, всъщност ставате част от този упадък, без дори да го осъзнавате.
Проблемът не е в един човек; това е манталитет.
Този манталитет е такъв, че постепенно оглушава хората с манипулации, задушава съвестта им и превръща истината в таблоид. Те пренебрегват човешкото достойнство, за да получат няколко лайка и да станат малко по-видими.

И точно затова едни и същи модели се повтарят, сякаш се подиграват на нашия интелект.
Истината е изопачена, лъжите са нормализирани.
Може ли човек да извърши изборна измама, да има фалшива диплома, да бъде крадец и дори шпионин?
Това може да се случи, защото медиите подготвят почвата за това. В политиката, в изкуството, на екрана – навсякъде е един и същ манталитет:
Нараняване на другите за лична изгода.

Много пъти са ми казвали: "Мълчи, това ще навреди на кариерата ти.“
Да, може би ще стане.
Но ако не можем да изкореним този манталитет, тези кариери, тези екрани, тези заглавия не означават нищо.
Не свиквайте с това. Не го приемайте за норма. Не бъдете част от него."

И на края един коментар от платформата Dizi Analiz за КГ, с който съм много съгласна:

Цитат
"Бавно изгаряне“... Дълбочината на историята в "Кузей Гюней“ далеч надминава подобни филми в този жанр; те бяха великолепна двойка. Жалко е, че днес много рядко можем да гледаме толкова добре написан сценарий ...
Хубава неделя, дружки! Hug

# 427
Привет и от мен Hug

Благодаря ви за споделеното!
мда- това е живота, с хубави и лоши/тъжни моменти..........
За Джан, сина на К. и Седеф и аз съм на мнението, че зависи от характера му, възпитанието и това което вижда като отношения в семейството си.
А Къванч е до него като близък човек, от както се е родил. май му беше кръстник/не съм сигурна/.

Бирсен е ужасна/по принцип я харесавам/ по отношение на Елчин. Не знам как и защо се породи тоя конфликт, виждала съм постове на Бирсен в ТТ против нея поне от преди 2 години.
Елчин е мила и позитивна , но е силен характер и не й се оставя.
Много хубав коментар е написала! Фенче Kissing Heart
Не е лесно за актьорите в Турция. Трябва много да внимават да не стъпят накриво.
Странно за Пеперудите....и там има нещо гнило.

Dizi Analiz е много голям фен на Къванч, винаги пише суперлативи за него.
за РД/бях го слагала/
https://x.com/dizianaIiz/status/1982914572542529689

За това какво гледам, определено не са нови сериали, а стари класики. /в момента са 3, но в бавно темпо/
Ще взема да погледна тоя филм с Туба и Баръш.............

.........................................

хубав следобед!!

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 15:37 от Airra

# 428
Радвам се на единодушието ви Фени, Айре, но ако познавам напълно някоя възрастова група, това са 10-15 годишните. 😛 Все пак поне със 150 на ден се срещам всеки ден , да не пиша колко години подред 😂

Да, Къванч му е нещо като кръстник на Кан, това го помня.

За Елчин...тя като че ли ме е прочела. Аз нея си я следя още от Сблъсък. Има една туркиня от тогава, с която си се поздравяваме за празници дори. Много хубаво е написано, звучи много правдиво, но този път имам големи резерви към нея.

Скрит текст:
Ето за тази снимка споменах онзи ден. Ами малко ми е лицемерна нейната позиция, при положение, че е взела парите  за филма от този човек , в същото време декларира своята подкрепа за опозицията. А снимката е от откриване на училище в родния град на продуцента кръстено на името на баща му,на което президента е присъствал и е произнесъл реч

Хубава вечер, момичета HugHugHug

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 17:12 от pe04

# 429
Привет в понеделник!!

на нашия фронт, нищо ново.

За Елчин
Предложили са й СЦ за филм, харесала го е, актьорския състав е много силен, реж-ра е един от най-добрите в ТР, момичето си гледа кариерата, работата от която се издържа.
ами не мога да я съдя.....
тук
https://www.birgun.net/haber/elcin-sangu-dan-imamoglu-na-destek- … labilir-mi-667514
Елчин Сангу подкрепя Имамоолу.....

я каква новина
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/netflixin-bir-baskadir-dizis … -cekiliyor/66448/
Вторият сезон на сериала на Netflix "Различни светове''  ще се снима.
Според изтекла информация, сериалът, чиято премиера беше на 12 ноември 2020 г. и привлече значително внимание, ще получи втори сезон пет години по-късно поради многобройните искания. Репетициите за проекта, който този път ще се състои от четири епизода, вече са в ход.

......................
Къванч, прибира се след погребението
някакъв нахалник го е снимал и е получил скорпионски поглед Wink
https://x.com/KT_Fans/status/1987803978642690239

успешна седмица!

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 14:22 от Airra

# 430
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Минута мълчание на днешния ден за Ататюрк!!!
Съчувствам на семейство Касабалъ!!!
12 годишният ДЖАН е близък с Къванч още от раждането му.
Спомням си кадрите със сияещите К и К в родилния дом.
И после много моменти когато са били заедно -
при костенурките, на почивка ... ,
Сега случаят е тъжен, но на Джан му идва отвътре да се гушне с Къванч.
И не бива изобщо да се правят заключения
за поведението на който и да е при такива случаи.
Това са хора с друга религия, с други традиции и по друг начин
възпитават децата си и къде и как да показват чувствата си.
Нашите нали са възпитани в европейските ценности, та ...
Това поведение на Джан е съвсем нормално.
По-малките винаги изразяват уважението си към по-големите,
а камо ли към близки приятели на семейството. Другото е срам.
УВАЖЕНИЕ не знам как е на български, но липсва.
Не може ако харесваш Къванч да не уважаваш народа му.  
Турските приятели на синчето на много добри неща го научиха.
И до днес, като ме срещнат, веднага се навеждат да ми целуват ръка.  
Де да можеха и нашите сегашни деца да имат такова възпитание.
А колкото до Елчин и продуцента или не знам кой, че е взела пари
за ролята си във филма, а той се е снимал с Ердоган, не е никакъв довод.
Ами те с Ердоган са се снимали много от гилдията -
Йълмаз Е, Халит Ергенч, Туба, Кенан И.,  Мурат И.,  Джейда, ...
мисля, че и Керем Чатай, Тимур Съвджъ, ...
Сега не мога да намеря, но имаше една снимка дето описвах кой кой е.
В този сбъркан политически свят, където не се знае историята,
не се знае кое е ляво, кое е дясно, кой диктатор, кой демократ, ... ,
много анализатори, специалисти и съдници се навъдиха.
Хайде спирам, че подпалих.

Сега забелязах, че Къванч е сложил очила
заради момиченцето на Ураз.
Сладури >>>

А днес преди 9 години е било началото на ДК >>>

Да си припомним >>>

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 11:56 от *RozaDiva*

# 431
Благодаря ти, за поста, Diva!
Едно от нещата, които най-много харесвам в турските сериали, са именно ценностите, които те предават- онези човешки качества, които сякаш при нас с времето сме започнали да забравяме.
Най-силно ме впечатлява уважението към родителите, към по-възрастните, към семейството, към традициите. То не е просто показано като задължение, а като естествена част от живота, вплетена в ежедневието и отношенията между хората.
Всяка година, когато имам възможност да наблюдавам това, се убеждавам, че то наистина съществува, не е само екранен образ, а реална част от тяхната култура и начин на живот. И може би точно затова тези сериали докосват, защото ни напомнят за онези добродетели, които сме имали и които си струва да съхраним.

# 432
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Няма да влизам в излишни спорове за възпитанието на децата и характерните им особености. Всеки преценява от собствената си камбанария.
Няма как да обичам или да мразя един народ, защото народа се състои от хора, а хората както всички знаем са различни. Мога да уважавам някои традиции и ценности, но това не означава, че всичко трябва да ми харесва. Вие приемате ли тяхното отношение към жените в някои от техните сериали? Приемате ли майки като Хюлия? Аз определено съм против да се правят големи обобщения както за възпитанието, така и за ценностите.

За Елчин обаче абсолютно не съм съгласна. След като толкова открито заявяваш своята позиция, че това управление пречи на свободата и демокрацията в страната, а ти се съгласяваш да участваш в проект на човек близък на властта, за мен това е лицемерие.
Няма проблем за това, че и други са се снимали с Ердоган за мен, все пак той представлява институцията и има някакъв етикет. Но това, което ще напишеш под такава снимка вече е личен избор. Ето част от това, което пише под такива снимки в ИГ на продуцента.

Само да кажа, че ако не знаех какви са политически позиции на Елчин също няма да виждам проблем.
Аз например на Къванч не знам какви са политическите предпочитания.

Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 433
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Пепи, просто споделих какво мисля по въпроса, в края на краищата всеки си има мнение. Колкото до Елчин, не съм запозната заради какво се заяжда от сума ти време с нея Бирсена, но аз лично бих я помислила за лицемерна, ако тя се беше снимала с Ердоган, а не продуцента. Айрето Heart Eyes е права, работата си е работа, политическите пристрастия са друго, и аз не мисля, че предава принципите си само защото е харесала и решила да се снима в този филм на този продуцент, ти си на друго мнение - добре Hands Plus1
Айре Heart Eyes много ме изненада за сериала на Ойкю, браво! Дали имаме шанс и с Якамоз да се случи ? Smile
Диве, знаех си, че синът на КК не се казваше Кан, ама не бях много сигурна как точно беше, та го повторих и аз  Stuck Out Tongue Winking Eye Ей, ама само как си подпалила моторетката, сякаш някой лично теб те е засегнал, споко бе! Stuck Out Tongue Closed Eyes Да, турците си имат друг манталитет, ние си пречупваме всяко нещо през нашия, но продължавам да твърдя, че всичко зависи от възпитанието, което дава семейството, независимо от националността. Не мисля, че си възпитаваме децата по-зле, поне в моето обкръжение, и също така не делим децата си, поставяйки синовете си на пиедестал, не ги наричаме паша и др., както те, а европейските ценности не виреят особено и при нас, в Нидерландия сте по-застрашени в това отношение Stuck Out Tongue Winking Eye
Нези, харесва ми и на мен, че турците са си запазили някои ценности като уважението към по-възрастните, събирането им край масата семейно, но и при нас ги има все още тези неща, единствено традициите си губим една по една, но това е целенасочено действие от много години и е друга тема. Но, пък и доста техни традиции не мога и няма как да приема, като тези, че особено в Анадола и разни други затънтени краища все още женят децата си насила, убиват момичета и жени като мухи заради криворазбраната им чест, а в сериалите им от тези региони неизменно  има по някоя зла бабичка или дядка в семейството, които колят и бесят и всички им се подчиняват без да смеят да гъкнат, независимо дали са прави или не. Ей такива сериали от този регион направо не ги понасям, пък нека са с най-висок рейтинг, турците си ги обожават. И все си мисля, че ние като народ сме по-добродушни и толерантни, турците са по- жестоки и отмъстителни, поне това ни показват във филмите си Thinking
Нашето ашкъмче обаче си е топ! Heart

Имайте хубава вечер! Hug

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 20:43 от queen_fenka

# 434
Забравих Йойкю 🫣 Много се радвам, че ще има продължение на сериала. Бях като омагьосана като го гледах. Има прекрасни коментари в Imdb за него и много висока обща оценка там.

Общи условия

Активация на акаунт