💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 23 977
  • 484
  •   2
Отговори
# 435
Цитат
Мога да уважавам някои традиции и ценности, но това не означава, че всичко трябва да ми харесва.
А кой е казал,че всичко ми харесва?
Аз говорих за конкретни неща и за наблюденията, които имам, живеейки по 3 месеца в годината, десет години подред на място, което е средно статистическо място за живеене в Турция и имайки предвид реални хора, които познавам.
Да, виждала съм и неща, които не ми харесват, но те не бяха обект на разговора.
И продължавам да твърдя, че напоследък у нас, доста от ценностите, не се изповядват от голяма част от младото поколение.
(децата на присъстващите са изключение)

# 436
Привет, дружки! Hug

Благодаря на всички за споделеното ! Kissing Heart Наистина доста се отклонихме от темата, с която започнахме нашата дискусия. Мдаа, липсата на ценности в част от младото поколение днес е факт, всички добре знаем от кога започна целенасоченото отслабване и дори унищожаване на разнородни социални връзки между хората, довели до радикални промени в ценностнонормативната среда и в социалната атмосфера на българското общество. И въпреки всичко все още има и достатъчно млади хора, които са изключение от правилото, наблюдавам го и в реала и дори по телевизията, не зная дали следите формата ИВ, но и там видях съвсем млади момчета, които ми пълнят душата, толкова са стойностни и истински. Но, приключвам по този въпрос.
Пепи, Къванч се възхищава на Ататюрк, неведнъж го е показвал.
Аз започнах да си доглеждам някои стари сериали, които от липса на време съм зарязвала наполовина - Изкупление вече го догледах, сега довършвам Доктор Чудо, след него мисля да си довърша Момичето на стъклото. Имайте хубав ден! Hug

# 437
Привет! Hug

нещо се опитвам да се разболявам, кашлицата е най-стабилна.
Прочетох ви, темите са сериозни,  всеки си има мнение. Hands V
а иначе Къванч си е Кемалист, почти не пропуска празник, да не го отрази в ИГ си.

Heartpulse

и Джем със сестра им Ипек и нейната дъщеря.

оо това е страхотно Hands Thumbsup, пуснете си го Blush
https://www.instagram.com/p/DQ12B4SjJ0r/
само дето на 1 снимка не е Къванч.....

лека вечер!

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 20:08 от Airra

# 438
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Радвам се, че моето мнение не съвпада с вашето , най-вече за ценностите и днешните деца 😀

Мисля, че няма нищо ново под слънцето 😛

"Нашата младеж обича лукса, има лоши обноски, презира властта, няма уважение към по-възрастните и предпочита празните приказки пред упражненията.“
Платон (ок. 427 – 347 г. пр.н.е.)

Фени, какво е ИВ ?🤔

Айре, хареса ми много видеото. 😍

Лека 🤗 🤗 🤗

# 439
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes
Скрит текст:
дано не се разболееш! Hands Pray
Благодаря за клипчето, страхотно е! Kissing Heart
Пепи, ИВ е Игри на волята.

Имайте хубав ден! Hug

# 440
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Има новини от Бирсен за ОР3

Снимките на сериала „Organize İşler Karun Hazinesi“ напредват с пълна сила. Хайретин се присъедини към огромния актьорски състав на дългоочаквания проект, който Йълмаз Ердоан адаптира от феноменалната филмова поредица в осемепизоден сериал за Netflix. Известният комик Хайретин ще се появи в сериала като „Camgöz“ (Стъклени очи) – герой от квартала на Садо, изигран от Ураз Кайгълароглу.

Хайретин Онур Караоуз (Hayrettin Onur Karaoğuz) е роден на 26 август 1984 г. в Истанбул, Турция. Той е един от най-популярните турски комици и актьори. Завършил е университета Kadir Has и започва кариерата си в света на шоубизнеса около 2009 г.
Първите му значими изяви са във филмите „Kızsız Adam“ (2009) и „Gelecekten Bir Gün“ (2010), където се утвърждава с характерния си хумор и естествено присъствие на екрана. По-късно води собствено телевизионно шоу, озаглавено „Hayrettin“ (2011–2012) по Star TV, което допълнително засилва популярността му.
Освен актьор, Хайретин е и известен интернет създател – неговите забавни видеа в YouTube и социалните мрежи събират милиони гледания. Характерният му стил съчетава хумор, импровизация и социално наблюдение, което го прави обичан от широката публика.

За пръв път го чувам 🫣.

Фени, благодаря 😍

Айре, пази се 🤗 Тази година, като че ли има повече разновидности от друга или поне така ми се струва.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 441
Пепи, благодаря! Kissing Heart
И аз за пръв път виждам и чувам за този актьор, явно е много добър комик. Каста наистина стана огромен, но изглежда супер подбран.

Дано след като завършат снимките, най- после да се чуе нещичко и за Невероятно Hands Pray
Айре Heart Eyes
Скрит текст:
Как си, мило ?

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 19:21 от queen_fenka

# 442
Пожелавам ви хубав ден!! Hug
има и слънце...........
нашето Heart Eyes

Скрит текст:
аз се лекувам.....

# 443
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes  Kissing Heart
Скрит текст:
Лекувай се, скоро да ти мине! Flowers Four Leaf Clover
Нашето Nature High Brightness го няма никакво, но някаква фенка е снимала отзад Серо и Мерт в Лондон.

И нещо споделено  от нея, с което съм напълно съгласна:

Цитат
Изкуственият интелект няма емоции

Серенай Саръкая говори за изкуствения интелект, който набира популярност във филмите. Известната актриса краси корицата на списание Instyle, а на въпроса дали изкуственият интелект ще заеме работните им места, 33-годишната актриса отговори:
"В изкуството винаги съм се интересувала повече от ръчния труд и майсторство. Разбира се, това улеснява живота, но също така води до изчезването на някои професионални групи. Аз винаги намирам човешките неща, дори с малки недостатъци, за много по-реални и близки до мен. Нещо толкова перфектно не ме впечатлява толкова, колкото нещо, което е създадено от ръцете на човек. Несъвършенствата са като белези по тялото, оставени от истории, натрупани през годините... Как може изкуственият интелект да предаде пукнатините в гласа, причинени от това преживяване, подписа, оставен върху произведение на изкуството от трепереща ръка?“

Рисуването е нейното ново хоби.

"Имам хобита, като писането и рисуването. Не бих го нарекла талант, но чувствам нужда от това. Искам да се изразявам по други творчески начини освен актьорството. Дори и никога да не смея да ги споделя, все пак го правя.“
И Ойкю

Снимките на филма, в който участва заедно с Йозджан Дениз са свършили. Участват и Нежат Ишлер и Тилбе Саран. Не мога да ги възприема като двойка Thinking

# 444
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Зад кулисите на Aile

https://www.instagram.com/reel/DRADMJUjHjO/?igsh=dDd4YW1qaW5jamE=

Фени, наистина състава на ОР3 много набъбна, да видим колко екранно време ще има за всички.
Благодаря за статията за Серенай. Мави миналата година отделиха цяло предаване и списания на Къванч, сега тя е наред.
В тази връзка да питам, тази снимка я видях във ВК

Marie Claire 2006 г.

На първа страница има интервю с Къванч от 2006г. но не пише от къде е. Дали става въпрос за същото списание 🤔

Айре, аз вчера давам съвети, но от сутринта съм толкова схваната, че усещам, че и мен неща почва да ме хваща. 😭

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 445
Пепи,
Скрит текст:
надявам се, че си добре и не си болна!
май през 2006 няма сп. за Marie Claire.
има през 2009 /любима фотосесия/

интервюто от 2006 не знам от къде е , но не е от списание.

Фенче Kissing Heart , мерси за споделеното!!
Ойкю и Й.Д са като баща и дъщеря, но филма може да е добър.
хубава снимка. за ИИ, което е казала!

..........................
в Аржентина!

@telefe
промотира следващата си турска премиера #Aile "Връзки на страстта" с участието на #KıvançTatlıtuğ и #SerenaySarıkaya. Очаквайте съвсем скоро!

Готови ли сте да се насладите на нова история?✨ #Aile ще ви плени от първия момент 🤍 Съвсем скоро, на живо по Telefe 📺
хубав трейлър Hands V
https://x.com/telefe/status/1989381933651124653

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 21:49 от Airra

# 446
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, благодаря 😍 Този път първо проверих на първа страница 🤭

От преди малко

Много ми хареса трейлъра за аржентинската телевизия. Включи ли са и двата сезона.

Лека 🤗🤗🤗

# 447
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes, Пепи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Радвам се, че Айлето продължава да шества по света и си завоюва нови фенове. Хареса ми трейлъра Hands Plus1
Колко хубаво, че толкова много от по-възрастните актьори, майстори в професията им е любим нашия ашкъм! Явно наистина той притежава нещо специално, което виждаме не само ние феновете.
Аз пък попаднах на тази новина. Нямам идея каква е пък тази награда и защо дори да не е на екран тази година хората все пак го номинират Thinking
Цитат
Къванч Татлъту е номиниран за наградата "Golden 61“ в категорията за най-добър актьор на годината!

Хайде да свършва вече тази суша ...
Хубав следобед! Hug

# 448
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Колко много вълнение ни донесе премиерата на "Последно повикване за Истанбул "в Ню Йорк преди две години 😍

Фени, права си, крайно време е да свърши тази суша 😘

Aile продължава да покорява света. Вече е закупен от 140 държави. Ето и статията с информацията 👏👏👏

https://www.todotvnews.com/en/madd-entertainments-the-family-to- … ource=chatgpt.com

Тази номинация я видях преди около две седмици, но реших, че няма смисъл да публикувам, защото и аз така разсъдих, каква номинация като Къванч няма проект от две години 🤔🤔🤔

Снощи се рових във ВК да търся една снимка и от едно на друго попаднах на стара статия за ОР2 и от там стигнах до скандала между Йелмаз Ердоган и киноразпространителите. Леле, той бил голяма работа. Ако ви е интересно ще публикувам фактите, само ще спомена, че заради цялата създала се ситуация около филма е променено законодателство в Турция.

Стана ми толкова интересно, че забравих за снимката 😂🫣

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 21:07 от pe04

# 449

Привет момичета!! Hug
Почерпете се виртуално за рожд. ми ден!
Скрит текст:

и най-любимото ми Heart

Общи условия

Активация на акаунт