💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 23 977
  • 484
  •   2
Отговори
# 450
Привет, дружки! Hug
Айре Heart Eyes да те поздравя и тук, Честит рожден ден, скъпа приятелко! Да си ми жива,здрава и щастлива!

Благодаря за хубавата почерпка! Kissing Heart
Прекрасен клип, и на мен ми е много любим! Heart
Пожелавам ти ашкъма ни да те зарадва днес с някоя снимка!
Пепи, ами явно дори и без проект, феновете му си гласуват за Къванч Stuck Out Tongue Winking Eye
При тази суша споделям де що видя за него Stuck Out Tongue Closed Eyes
Имайте хубав ден! Hug

# 451

Честит рожден ден, Айре ❤️❤️❤️
Пожелавам ти спокойни дни, щастливи моменти и много поводи за радост 😍

Присъединявам се към пожеланието на Фени , Къванч или Башак да спазят традицията и да те/ни зарадват днес 😘

От мен, това любимо видео 😍

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 452
  • AMS

Blue Heart Айре, Честит Рожден Ден!!!
Blue Heart Здраве и Късмет !!!
Blue Heart Мноооого новини за КБКТ!!!

Приятни и весели занимания на всички!!!

Скрит текст:

# 453
Здравейте Благодаря за споделеното

Айре Честит рожден ден Желая ти най-много здраве и повече положителни моменти
Благодаря ,че се грижиш за нас

# 454
Aire, и тук, честит рожден ден!
Бъди много здрава и щастлива!
Нека всички твои желания, да са мои пожелания днес! Heart

# 455
Мили дружки- Фенче Kissing Heart, Пепи Kissing Heart, Диве Kissing Heart, Терзи Kissing Heart, Нези Kissing Heart, благодаря от сърце за прекрасните ви пожелания!! Heart

за съжаление нямам подарък, който очаквахме, но здраве да е Blush

# 456
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко! Kissing Heart
Айре Heart Eyes да, за съжаление тази година ашкъма не благоволи да те/ ни зарадва Stuck Out Tongue Winking Eye
Покрили са се и двамата с Башак, дори от РД май за пръв път не споделиха и една снимка поне, но пък си мисля, че може и да не им е било до празнуване след всичко, което му се наложи да преживее Киво, знам ли ? Thinking  Тя отвреме навреме споделя някакви нейни си неща, а толкова ми се иска да видя поне малкия локум, кой знае колко е пораснал ? Баща му поне скоро го видяхме, дори и по тъжен повод. Ами явно така ще е до декември, когато приключат снимките на ОР 3, дано след това най- после да се заговори вече и за Невероятно, нали е почти сигурно, че ще го бъде Thinking
Имайте прекрасен ден и успешна нова седмица! Hug

# 457
Привет в понеделник!!

Фенче Kissing Heart, свикнахме вече, че нашите хора не са особено активни, научихме се и да чакаме, те да са добре, пък дано в сушата позавали малко.

И днес публикации за успеха на Айле, продаден в 140 държави.

Успешна седмица!!

# 458
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, мъничка компенсация от Мави днес 😘

Може би не си видяла линка от онзи ден, статия, в която пишеше същото, че Aile  е продаден вече в 140 държави 👏
Ами ето така се прави. Предварително определен брой серии, добър сценарии, отлични актьори, достатъчен рейтинг в Турция, но и теми, които да заинтригуват чуждия зрител. Браво 👏👏👏.

Попадна ми тази снимка на Берен, та се сетих, нали Бирсен беше писала, че и Къванч ще се снима в филма за Селчук?🤔

Имаше и документален филм.... Чакаме и Невероятно...

Поне има какво да чакаме 😛

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 459
Здравейте Благодаря за споделеното

# 460
О подаръкът ми дойде с 1 ден закъснение! Heart Eyes

Терзи Hands Plus1

Пепи, да имаше нещо такова за докум. филм за Селчук.
Тя Берен снимала и игрален филм, който ще пуснат по кината на 19 дек.
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/beren-saatin-gizli-profil-ad … inemalarda/66791/
Видях статията за Айле, но го повторих, че днес имаше доста публикации в ТТ за броя на държавите.

# 461
Още една 😍

Не знам откъде Ева ги открива.😀

За този филм на Берен знаех, че снима, но мислех, че беше за платформа 🤔а то се оказа кино.

# 462
Привет, дружки!

Благодаря ви за красотата, която сте донесли Терзи, Айре, Пепи! Kissing Heart
Ох, беее ... страхотни снимки, коя от коя по-красива и секси! Heart

Цитат
Колекция есен/зима 2025 на Mavi и Kivanç Tatlitug и Mavi Edition.
"Модерна класика. Green & Blue Edition. Перфектна кройка, елегантни детайли и премиум вид.“

Цитат
Mavi, която заяви "Ставаме твърде много“, се класира на второ място в световен мащаб, пред компании с трилиони долари приходи.

Mavi оглави списъка с 500-те най-големи компании в света по устойчив растеж, публикуван от американското списание TIME. Турската компания Mavi получи 97,59 точки, заемайки второ място, пред световни гиганти като NVIDIA, Nike, Moody's, Samsonite и Visa, чиято стойност достига трилиони долари.

Класацията включва само компании, които открито разкриват своите данни за околната среда. Според съобщение на официалния уебсайт на TIME, южнокорейската компания JYP Entertainment зае първото място тази година с резултат 97,59. Турската компания Mavi се класира на второ място с резултат 97,52, а индийската компания Cyient се класира на трето място с резултат 96,57. Съобщено от: patronlar.dunyasi
Айре Heart Eyes с малко закъснение, но все пак си получи подаръка Kissing Heart
Много се радвам, че нашето Айле е продаден от Madd Entertainment в повече от 140 страни по света и се превърна в най-популярния по продажби през последните две години, като се разпространява успешно по целия свят, БРАВО!!!

Невероятните ни АсДев! Heart

Хубав ден и добро настроение ви пожелавам! Hug

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 12:16 от queen_fenka

# 463
Привет! Hug
Фенче Kissing Heart, мерси за споделеното, съжалявам, че сме те оставили сама, явно всички сме били заети.
Е голям успех за Мави!
https://time.com/7332989/worlds-best-companies-sustainable-growth-2026/

щях да напиша под публикацията им в ТТ - "Добре, че имате Къванч Татлъту" Wink

снимките от тоя сезон са страхоотни!! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 19:31 от Airra

# 464
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Тази ми стана любима 😍 абе всички са много хубави.

Страхотно постижение за Мави 👏👏👏
Голяма предвидливост или късмет е било привличането на Къванч и Серенай.

Айре 🤗, докато напиша моя пост ти публикува, явно сме на една вълна.😀 Точно сложих линк на статията 🤭 Махнах да не се повтаряме.

Аз точно днес питах ако спре интернета за една седмица , как ще се промени ежедневието ни и то взе, че спря наистина 🫣🤭 Трябва да внимавам 🫣🫣🫣

Хубава вечер 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт