💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 19 525
  • 409
  •   1
Отговори
# 390

Благодаря ви за споделеното!

Диве, благодаря за всичко, което си написала от историческа гледна точка, научих нови неща! Hands Plus1

а и съвпадна с вчерашния им празник!

# 391
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за споделеното Айре Heart Eyes, Терзи, Диве, Пепи! Kissing Heart
Диве, благодаря ти за труда! Беше ми много интересно, супер си го свързала със сериала Hands Clap Днес го изгледах и се чудя кой друг да подхвана Thinking
Малко гифчета и от мен от любима сцена, Сеит се побърка от мъка по Шура и се напи като казак.

И няколко красиви колажа от времето на излъчването в Турция.

Хубава вечер! Hug

# 392
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Благодаря ви за оценката, която ми давате!!!
Имам още нещо за КСШ.
Реших да отбележа с картинки
забележителните места на снимките
в С. Петербург >>>

Зимния дворец  Ермитажа

Арка генерального щаба

Александринский театр

Витебский вокзал

Дворец великого князя Владимира Александровича

Елагин дворец

Летний дворец Белосельских-Белозерских

Мраморный дворец

Особняк Половцева

Троицкий мост

Петропавловская крепость

Храм Спас на Крови

Вокзал Шувалово

Пушкин (Дача великого князя Бориса Владимировича Романова)

Малко е  разбъркана хронологията
и съм използвала оригиналните имена,
но вие се сещате.
Лекинка, дружки!!!

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 14:26 от *RozaDiva*

# 393
Привет, момичета HugHugHug

Благодаря ви! На Дива специално Heart Страхотно е това, което си събрала Heart Eyes Крада си и този идея, даже това ще ми свърши повече работа. Направо се вдъхнових, което напоследък все по-трудно се случва. Благодаря отново.

В скрития текст това, което обещах за Aile. До сега писах на лаптопа да го използвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Защо мислите, че Серенаи и Киванч са плакали, когато са заснети последните сцени от сериала Семейство / Aile? Цялата снимачна група стояха ръкопляскани, а Серенаи и Киванч се прегърнаха и плакаха...
Това беше трогателен момент – и напълно обясним, като погледнете по-дълбоко какво се крие зад сериала Семейство и отношенията в този екип.
Очевидно това се крие зад сълзите и емоциите им 👇
💔 1. Дълбока емоционална роля
Сериалът "Семейство" не беше просто любовна драма - беше историята на двама пречупени, силни хора, които се намериха чрез болка и доверие.
Kyvanch Tatlytug изигра Аслан - човек с вътрешни демони, чието спокойствие се държало на ръба.
Серенаи Сарыкая въплъти Девин - жена с крехка душа, психолог, която лекува другите, но сама преживява травма.
По време на снимките изживявали тези роли буквално „отвътре“. Границите между актьор и герой са размазани, особено във финалните сцени, когато трябва да се сбогуваш с героите, в които влагаш частица от душата си.
❤2. Топла, почти семейна атмосфера на снимачната площадка
Според обратната връзка от интервюта и видеоклипове зад кадър Kyvanch, Серена и снимачният екип са установили истинска връзка - уважение, хумор, подкрепа и взаимна благодарност.
Киванч нарече Серена "невероятен партньор за игра", подчертавайки нейната искреност и професионализъм.
Серенай многократно е казвал, че работата с Kyvanch и този екип е "като да си у дома, където те разбират без думи. "
Когато финалната сцена завърши, това не беше само края на сериала - беше сбогуване със семейството, създадено на снимачната площадка.
🌙 3. Сбогуваме се с нещо по-голямо от проект
"Семейството" стана специално и за тях, и за публиката. Той бе похвален за дълбочината на диалозите, философските мотиви, атмосферата и психологическата правдивост.
Когато актьорите осъзнаят, че тази глава е свършила - а в нея има толкова много работа, безсънни нощи, чувства и енергия - емоциите стават неудържими.
Плачът в момента не е тъга, а освобождаване, смесица от благодарност, умора и гордост.
👏 4. Аплодисменти за отбора
Фактът, че целият снимачен екип се изправи и ръкопляска, е голям знак на уважение. Това невинаги се случва: така, финалът беше мощен и всички разбраха, че присъстват за нещо специално.
Ето защо Киванч и Серенай просто плакаха и се прегръщаха - защото в такива моменти думите губят смисъл. 📝 Няколко точки, на които обърнах внимание
-В последната снимачна сесия екипът отбеляза края на работата си -пяха,танцуваха, споделяха емоции заедно.
-В постовете за сбогуване актьорите изразиха своята благодарност: Серенай - "Сон кез Айле... Обичам всички ви толкова много прегръдки. "("За последен път, семейство... Много ви обичам всички, прегръщам ви").
-В момента на финалната сцена/последния снимачен ден наистина имаше силен емоционален товар - не само от сбогуването с героите, но и с екипа.
💫 Семейство - когато любовта се превърне в дом
Понякога сериалът свършва, а публиката спокойно затваря екрана. Но има истории, след които остава тишината - сякаш любими хора току-що са излезли от стаята.
Това бе финалът на "Семейство" - проект, в който Серенай Сарыкая и Кyванч Татлу не само играха роли, но ги изживяха.
От първите епизоди на "Семейство" бях заседнал с вътрешно напрежение, а не външна драма. Това не беше поредният роман, а диалог между две души, свикнали да крият болка. Девин и Аслан - психолог и човек със сянка, която винаги го следва. И двете са силни, но са счупени отвътре. Любовта им не е лесно чувство, а борба за възможността да бъдат истински, без маски, без страх.
А това е силата на телевизионния сериал "Семейство".
Той показа, че истинското семейство невинаги започва с кръв или перфектни къщи. Понякога семейството е този, който стои наоколо, когато вътрешният ти свят се разпада. Този, който те вижда в най-мрачните кътчета на душата и пак не си тръгва.
Финалът на сериала усети онази рядка честност, която се ражда, когато актьорите живеят не сюжета, а живота. Неслучайно след последния дубъл Серенаи и Киванч се прегърнаха и плакаха - като хора, които се сбогуват не само с проекта, но и с част от себе си. Сълзите им не бяха слабост, а благодарност - за всички преживявания, за доверието, за изкуството, докоснало милиони.
Сериалът "Семейство" ни напомни:
че любовта не е идеална, а смелост;
че семейството не е картина, а избор;
и че и най-силните хора имат нужда нечии ръце да не падат.
Когато финалните заглавия преминаха под аплодисментите на снимачната група, много зрители усетиха същото - сякаш светлината угасна в сърцето им, но остана топла, тиха благодарност.
За една история, която напомни, че нежността може да порасне дори от болка.
❤ Девин и Аслан - огледалата на любовта на 21 век
Съвременната любов не е приказка.
Това са страхове, рани от детството, терапия, опити да бъдем заедно, когато и двамата не знаят как да бъдат цели. И може би затова сериалът "Семейство" се превърна в такова откровение: в лицето на Девин и Аслан зрителите видяха себе си - хора, които търсят истината, а не идеал.
🌫 Devine е сила, която идва от болката
Тя е психолог, който слуша чужди истории, но се крие зад професионална дистанция.
Нейната увереност е бронята, за която живее крехко сърце. Девин знае: за да обичаш, трябва да рискуваш да чувстваш отново. И все пак тя избира Аслан, дори знаейки, че той е опасен, нестабилен, сложен.
Но този избор е автентичен. Тя не търси спокоен живот, тя търси усещане да е жива, дори и да боли.
Девин е образът на днешната жена: интелигентна, независима, но уморена да трябва да бъде силна през цялото време. Там живее вътрешната борба, която изпитва почти всяка съвременна душа – между самодостатъчността и желанието да бъде необходима.
🔥 Аслан е човек, който не умее да бъде цял
Той израсна във власт и контрол, където чувствата бяха слабост. Любовта му е борба между желанието да защитаваш и страха да не загубиш себе си.
Аслан олицетворява кризата на съвременната мъжественост: силен е, но не умее да говори за болка; обича, но не умее да бъде нежен, без да губи достойнство.
Неговият път е път към уязвимостта. Чрез Девин първо си позволява да плаче, да се извини, да не бъде перфектен. И това е, което го прави присъствен.
💔Тяхната любов не е приказка, а огледало
Те не се спасяват един друг, те се срещат в пукнатините си.
Те ни учат, че любовта не е сливане, а смелостта да останеш себе си в компанията на другите.
Сцените им са като терапията: кавги, мълчание, гледки - всичко това не е разрушение, а изцеление чрез честност.
Сериалът „Семейство“ показа, че в 21 век любовта не живее в илюзии.
Тя живее с въпроси:
"Можеш ли да се справиш с истинското ми аз? »
"Няма да избягаш,ако разбереш моята тъмнина? »
И щом отговорът е "да", значи може би е семейство.
🖤 Девин и Аслан са две огледала, които отразяват крехкостта на нашето време. Те доказаха, че истинската интимност започва там, където свършва страха да бъдеш видян.
🕊 Философия на любовта в "Семейството" - любовта като смелостта да бъдеш себе си
Сериалът "Семейство" не просто разказа любовна история - той пренаписа смисъла ѝ.
В свят, в който връзките често се превръщат в игра на роли и очаквания, сериалът се превърна в огледало, което кара зрителите да се чудят: какво от това, че истинската любов не е романтиката, а отговорността за това, кого откриваш
💬 Любовта е като пространството на истината
Във отношенията на Девин и Аслан няма перфектни фрази, няма „завинаги щастливо“. Има кавги, инат, тишина и болка - но всичко това не унищожава, а прочиства.
"Семейството" ни показа, че любовта не е хармония, а честност и само чрез честност има интимност.
Когато Аслан казва Девин: "Ти си моето огледало", той има предвид не признание в любов, а признание за уязвимост. Той вижда в нея онази част от себе си, която винаги е криел. И този момент се превърна във философски център на поредицата - когато любовта престава да бъде бягство от самотата и се превръща в среща със самия себе си.
Любовта е като приемане на несъвършенството
Сериалът „Семейство“ унищожи обичайния образ на „перфектната двойка“.
Той показа, че да сте заедно означава не да се сблъскате, а да се научите да съществувате съвместно с чуждата болка.
Всеки герой остава себе си, със своите страхове, травми, сенки - и въпреки това избират да не си тръгнат.
Това съдържа основната мъдрост на поредицата:
Любовта не лекува раните. Тя учи да живее с тях.
🌙 Защо „Семейство“ докосна милиони
Защото това не беше измислен свят. Това беше огледало, в което зрителите разпознаха себе си - със своите трудности, опити, загуби и надежди.
Всеки видя там любовта, към която се стреми: не перфектна, а истинска.
Сериалът "Семейство" е напомняне, че семейството не е там, където всичко е спокойно, а там, където те виждат и пак избират теб.
И когато Девин и Аслан се прегърнат на финала, а сълзите се смесят с усмивки, публиката разбира:
Има сила в тази крехкост.
Нежността е в честността.
Красотата е в несъвършенството.
🖤 Сериалът "Семейство" остави след себе си повече от просто красива история. Той даде на едно поколение нова философия на любовта - любовта е смелостта да присъства независимо от всичко.

Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 22:28 от pe04

# 394
Дива, благодаря ти за тази красота!
Вдигнах температура от вълнение! Simple Smile
Добавям една снимка от дома на Половцев, сега е Дом на архитектите и се използва за екскурзии, изложби, концерти. Представете си, че столовете и масата ги няма, а Курт Сеит танцува с Шура.

Мисля, че не греша, имаше бал в тази зала, завесите са особени, запомнящи се.

Чудесно е, че успяха да снимат в Санкт Петербург.
Било е ужасно студено, разказваха. Истински подвиг, особено за несвикналите с руската зима актьори.

# 395

Благодаря ви за споделеното!!

Диве Hands Clap впечатлена съм, благодаря!!

Пепи, хареса ми статията, има доста задълбочени изводи!

Grinning

# 396
Здравейте Благодаря за споделенотоо

Диве благодаря за труда ти Прекрасно е станало

# 397
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Честит празник ❤️
Понеже не мога да го напиша по -добре, ще си позволя да цитирам Алинка и Мария Лалева.

Ще добавя само, че всеки, който те накара да се вълнуваш, да мечтаеш, да виждаш красота 😍

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 398
Привет, дружки! Hug Честит ни нов месец!
Честит Ден на Народните будители! Пепи, специално на теб!  Kissing Heart

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
От вчера нещо не се чувствам добре, ту ме втриса, ту ми е горещо, ама ще се оправя. Влязох само да ви поздравя и да постна ето това:

Цитат
MAVI, заедно с Kъванч и Серенай, заеха първо място в проучването "Celebrity Brand Alignment“.

Проучването "Celebrity Brand Alignment“, проведено от Sia Insight за Pazarlamasyon, идентифицира известни личности, които създават най-силни връзки с марките в очите на потребителите. Проучването оценява разпознаваемостта, авторитета, привлекателността и съответствието на известните личности с марката, като се преценява въздействието на правилното съчетание върху целевата аудитория.
Според проучването "Celebrity Brand Alignment“, проведено от Sia Insight за Pazarlamasyon, резултатите показват:
Сътрудничеството на Серенай Саръкая с MAVI се оказа едно от най-силните съчетания между марки и известни личности, с резултат от 63%.

Сътрудничеството на Kъванч Taтлъту с MAVI, с резултат от 71% в категориите комуникация, дигитално присъствие и имидж.
Проучването включва 330 интервюта с мъже и жени на възраст от 18 до 55 години, принадлежащи към социално-икономически групи A, B, C1 и C2, живеещи в Истанбул, Анкара, Измир, Бурса и Анталия. Проучването изследва съвместимостта на рекламни кампании с участието на 39 известни личности с различни марки.

Хубав ден, дружки! Hug

# 399
Фени 😍 и аз бях така три дни.
Благодаря 😍
 Специално и за теб 😍

Онзи ден ви бях качила статия за Аслан и Девин. Авторката сама ме " намери" , интересна личност, психотерапевт,излезе ми нейната страница в ИГ.
Ето как е започнала да гледа турски сериали

Има поне десетина статии за Aile  и Курт Сейт и Шура 😘

Давам линк към една от тях, но на страницата може да прочетете и другите. Когато имам възможност ще се опитам да качвам по - малко.

https://www.instagram.com/reel/DQPUoISiCLS/?igsh=cjY4YzF2dzFreTY4

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 12:31 от pe04

# 400

Здрав и позитивен ноември с хубави новини!! Flowers Four Leaf Clover
Честит ден на Народните будители! Честито на момичетата, които имат празник! Kissing Heart
Благодаря ви за споделеното!

# 401
Привет, момичета 🤗🤗🤗

От Къванч няма и следа за сега 🤭 но пък любимите партньорки от вчера са навсякъде.😛

Берен и Ойкю 😘❤️

Скрит текст:
Берен Саат беше част от журито на 62-рия филмов фестивал „Златен портокал“ в Анталия, в категорията за национален конкурс за игрални филми.
Йойку Караел беше удостоена с медала на фестивала, който се връчва за втори път тази година и ще бъде предаван на нов притежател всяка следваща година. Първият носител  „Honorary Medal / Почетен медал”, която се предава всяка година, е Erdal Özyağcılar. Медалът е въведен в рамките на 61-вото издание на фестивала.
Йойку Караел, която получи медала от президента и директора на фестивала Йомер Варги, в речта си на церемонията подчерта свободните сфери на изкуството:
„За нас е много важно да запазим традиционната и независима цялост на фестивалите. Вярвам, че изкуството отново ще ни излекува.
Затова нека не се намесваме в пространствата, където изкуството може да диша; нека не затваряме творческата мисъл в затвор.“
Медалът на фестивала ще остане в притежание на Йойку Караел за една година и ще бъде предаден на нов собственик догодина — по време на 63-тия филмов фестивал „Златен портокал“ в Анталия.

Серенай за Мави и Instyle ❤️

Имам още да споделя, но в друг пост, да не стане много объркано 🤭

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 11:47 от pe04

# 402

хубава неделя Hug
за съжаление сушата ни е голямаа....Disappointed
липсва Къванч и КБКТ

Пепи мерси за превода за Ойкю!!

с Едже ................

.......................

# 403
Айре, Kissing Heart
Надявам се Фени бързо да се оправя. Heart Eyes

Точно и аз това си мислех, Башак и тя съвсем се скри.

Много дълго стана в скрития текст 🫣

Скрит текст:
Аз в петък пак бях на обучение Joy  Общо взето нищо ново, но... накрая дойде черешката на тортата. Показаха ни една нова платформа , която ще ми върши страхотна работа, та си поиграх тези дни . Понеже става въпрос за видеа и т.н я използвах за кратки 3-5 минутни видеа, после по дълги и накрая пуснах първата серия на Курт Сейт и Шура , така или иначе ми трябваше историческо видео. Първо превежда и качва целия текст на файл, после ми изпълнява различни задачи , но да не се отплесвам . Има още да го разучавам, но ето  някои нещица, които ми направи . Само да поясня, „е съм махнала въпросите, защото това е вид тест Stuck Out Tongue Winking Eye

ACT ЧЕТЕНЕ
ПАСАЖ А
Следният пасаж е адаптиран от исторически роман за Първата световна война и руската революция.

Животът на руските офицери през 1916 година представляваше странна смесица от военна дисциплина и аристократично разточителство. Докато фронтовете бушуваха с невиждана жестокост, в петроградските салони се провеждаха пищни балове, където младите офицери танцуваха с красиви дами, сякаш войната беше само далечен кошмар.
Курт Сейит Еминов, млад татарски офицер от Крим, въплъщаваше тези противоречия на епохата. Възпитан в руската военна традиция, той служеше верно на царя, но в сърцето си носеше любовта към родната земя и тюркските си корени. Неговата дилема отразяваше по-широкия конфликт в Руската империя - между лоялността към държавата и етническата идентичност.
Социалните промени се усещаха навсякъде. В Москва и Петроград започваха да се появяват първите признаци на революционни настроения. Работниците стачкуваха, интелигенцията критикуваше царския режим, а военните загуби на фронта подкопаваха доверието в управлението. Въпреки това, аристокрацията продължаваше да живее в своя затворен свят от привилегии и церемонии.
Любовните истории на тази епоха също носеха печата на времето. Когато Сейит срещна младата руска аристократка Шура, тяхната връзка стана символ на невъзможната любов между два свята - ориенталския и европейския, мюсюлманския и християнския, традиционния и модерния. Техните чувства трябваше да преодолеят не само социалните бариери, но и приближаващата се буря на историческите промени.

ПАСАЖ Б
Социалната психология на революционните периоди разкрива интересни закономерности в човешкото поведение. Когато традиционните социални структури започват да се разпадат, индивидите се изправят пред необходимостта да преосмислят своята идентичност и място в обществото.
Руската революция от 1917 година представлява класически пример за това как социалните промени влияят върху личните взаимоотношения. Аристократичните семейства, които векове наред са определяли социалната йерархия, внезапно се оказаха в позицията на изгнаници в собствената си страна. Техните ценности, традиции и начин на живот станаха не просто остарели, а дори опасни за физическото им оцеляване.
Психолозите отбелязват, че в такива периоди на криза хората често търсят стабилност в личните си отношения. Любовта и приятелството стават убежище от хаоса на външния свят. Същевременно обаче социалното напрежение може да разруши дори най-здравите връзки, особено когато партньорите принадлежат към различни социални класи или етнически групи.
Феноменът на "социалната мимикрия" също е характерен за революционните периоди. Хората се опитват да се приспособят към новите условия, като променят външния си вид, речта и дори политическите си убеждения. Тази адаптивна стратегия може да бъде ефективна за краткосрочно оцеляване, но често води до дълбока психологическа криза на идентичността.

ПАСАЖ В
Климатичните промени в началото на XX век оказаха значително влияние върху селскостопанското производство в Източна Европа и Русия. Периодът между 1914 и 1918 година се характеризираше с необичайно сурови зими и дъждовни лета, което доведе до значително намаляване на добивите от зърнени култури.
Метеорологичните данни от този период показват, че средната годишна температура в региона е била с 2-3 градуса по-ниска от нормалната. Това охлаждане се дължи на комбинация от фактори, включително вулканична активност в отдалечени региони и промени в океанските течения. Вулканичният пепел в атмосферата действа като естествен филтър, който намалява количеството слънчева радиация, достигаща земната повърхност.
Селскостопанските последици от тези климатични промени бяха катастрофални. Картофите, които са основна храна за голяма част от населението, бяха особено засегнати от студените и влажни условия. Гъбичните заболявания се разпространяваха бързо в такава среда, унищожавайки цели реколти. Пшеницата и ръжта също пострадаха значително, тъй като краткият вегетационен период не позволяваше пълното им узряване.
Тези природни бедствия, комбинирани с военните действия и разрушаването на транспортната инфраструктура, създадоха перфектна буря от фактори, които доведоха до масов глад в много части на Руската империя. Социалните последици от този глад допринесоха значително за революционните настроения сред населението.

Диве, тук ще искам твоето мнение дали се е справила добре. Това е сама от първа серия .

Хронология на събитията в "Курт Сейит и Шура"
Развиват се  през критичния период на Първата световна война и Руската революция (1914-1918 г.). Действието проследява живота на руски офицери и аристократи в последните години на Царска Русия.

1914-1915 година: Началото на войната

Есен 1914 - Зима 1915
- Мобилизация на руските офицери за Първата световна война
- Курт Сейит Еминов служи като поручик в руската армия
- Петро подава оставка от армията, въпреки че войната тече
- Първите срещи между руските офицери и семейство Вержински

Пролет 1915
- Семейство Вержински пристига в Петроград заради болестта на бащата
- Първата среща между Курт Сейит и Шура на бала в Петроград
- Развитие на романтичните отношения между главните герои

1916 година: Задълбочаване на кризата

Лято 1916
- Посещение в Крим - родното място на Курт Сейит
- Запознаване на Шура с традиционния турски начин на живот
- Нарастващи политически напрежения в Русия

Есен 1916
- Подготовка за нови военни операции
- Курт Сейит получава заповед за Галицийския фронт
- Конфликт с перспективата да воюва срещу османските войски

1917 година: Революционни промени

Февруари 1917
- Февруалската революция в Русия
- Абдикация на цар Николай II
- Първите признаци на разпад на старата система

Лято-Есен 1917
- Нарастващ хаос в руската армия
- Дезертьорство и отказ да се изпълняват заповеди
- Болшевишките идеи започват да се разпространяват сред войниците

Октомври 1917
- Октомврийската революция под ръководството на Ленин
- Превземане на властта от болшевиките
- Началото на края за руската аристокрация

1918 година: Гражданска война и емиграция

Зима-Пролет 1918
- Започва Руската гражданска война
- Масова емиграция на руската аристокрация
- Семейство Вержински и други аристократи се подготвят за бягство

Лято 1918
- Екзекуция на царското семейство (юли 1918)
- Бялата армия се опитва да се съпротивлява на болшевиките
- Курт Сейит се присъединява към белогвардейските сили

Ключови исторически моменти

Военни операции
- Брусиловското настъпление (1916) - последната голяма руска победа
- Битки на Галицийския фронт срещу Австро-Унгария
- Участие на османски войски като съюзници на Централните сили

Социални промени
- Разпад на съсловната система в Русия
- Икономическа криза и недостиг на храна
- Нарастващо недоволство сред работниците и селяните

Културни аспекти
- Последните балове на руската аристокрация
- Традиционният начин на живот в Крим
- Сблъсъкът между различни култури и религии

Заключение
Сериалът обхваща четиригодишен период (1914-1918), който коренно променя не само Русия, но и целия свят. Личните истории на героите се преплитат с епохалните исторически събития, показвайки как глобалните промени засягат индивидуалните съдби.

Лека 🤗🤗🤗

# 404
Привет, дружки! Hug

Пепи, по-добре съм, благодаря ти! Kissing Heart
Диве, Вале, специално ви благодаря за всичко, което сте споделили за КСШ! Kissing Heart
Терзи, Айре Heart Eyes, Пепи Kissing Heart
Много се радвам как се развива актьорската кариера на Ойкю Hands Clap Спомних си как някои тв критички тук по времето на КГ бяха убедени, че никой вече нямало да и предложи роля Smile
Пепи, интересни неща си споделила, мисля, че се е справила добре тази нова платформа. Само дето историческия период показан в сериала не е до 1918 г.

Да, нашите КБТ се покриха дълбоко ... да видим до кога Thinking
Хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт