💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 35 648
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Айре Heart Eyes , Пепи, много ми харесаха! Hands Clap

Харесах си и този.

Айре Heart Eyes веднага я познах - Мервето, "любимата" ми Зейнеп Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пепи, и аз нямам никакъв проблем за Пънар и Неслихан, харесвам ги и двете.
Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 11:24 от queen_fenka

# 706
И от мен Честито Богоявление!!

реших, че е време....
Скрит текст:
да помрънкам малко, писна ми от тая суша... дано споделят нещо

Фенче Kissing Heart, позна Мервето!! Grinning
Пепи, аз знаех за Станиславски- и че актьора играе сякаш той е преживял реално - дадена част от СЦ.
за мен това е най- трудно........ и сълзите и смеха трябва да са истински.
Примерно се възхищавам на Къванч как играе мъка и драматични, скръбни моменти.
Но и на Берен се възхищавам в ЗП и особено в КВФ!!

типично заглавие за жълтурите
https://www.sabah.com.tr/galeri/gunaydin/unlu-isimlerin-servetle … enginleri-listesi

много се кефя на Серка и Мерт
https://www.milliirade.com/paristen-ask-kokusuyla-donduler-seren … alimaninda-el-ele

какъв сняг в Мардин Scream
https://x.com/birsenaltuntas1/status/2007505833337516143

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 18:07 от Airra

# 707
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Познах я! Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат
за мен това е най- трудно........ и сълзите и смеха трябва да са истински.
Примерно се възхищавам на Къванч как играе мъка и драматични, скръбни моменти.
Това, което съм чела за школата на Станиславски /защото освен режисьор той е бил и педагог/ е, че тя поставя основите на психологическия реализъм, като учи актьорите да влизат в дълбочина в образите си, използвайки емоционална памет, въображение и анализ на мотивацията на образа. Затова си мисля, че Киво използва най - вече неговата система Thinking Никой друг турски актьор не успява да ме накара до такава степен да преживявам и да плача, да се гневя, да се смея заедно с героите му, както Къванч. Тоолкова истински предава всевъзможните човешки емоции, че както е казвал Станиславски - Вярвам! На 100 % му вярвам , и то още от първата му роля и заради това е любимият ми актьор Heart

и аз започвам да мрънкам с теб, писна ми!
Хубава вечер! Hug

# 708
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря ви за споделеното 😘
Аз съм съгласна с "моя приятел", който написа, че никой актьор не използва само един метод. За предаването на емоциите е ясно и е очевидно, че начина, по който го прави Къванч ни въздейства на нас, а и на много други по единствен и неповторим начин. Но пък и потапянето в света на героите, които той е изиграл, опознаване на средата, промяната на външния вид, импровизациите имат своето значение, за да се изгради един пълнокръвен герой.
На въпроса ми обаче как се превключва от един образ в друг може би само Къванч може да ми отговори 🤭😜 Особено като играеш Кузей и през почивката от сериала снимаш болния от туберкулоза поет в "Сънят на пеперудата" или както се случи един след друг почти без почивка от Yakamaz s245, Asiklar bayrami, Boga boga , Последно повикване за Истанбул и Aile.
Сега пак се очертава горе долу така да стане.
Айре 👍 напълно съгласна съм и за Берен. Преходът и при нея е уникален.

Фени, аз нямам никакви претенции не само за тези актриси/ нищо не съм гледала с тях/ аз по принцип нямам към никоя актриса. Щом Къванч се е съгласил да участва в един проект с дадена актриса, коя съм аз да имам претенции.

Мисля, че до 11 януари нищо няма да видим или да имаме някакви новини, но на Айрето и се получават нещата, та дано стане.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 709

Привет момичета!! Hug
Пепи, така е
Цитат
Аз съм съгласна с "моя приятел", който написа, че никой актьор не използва само един метод.
за Къванч, има доста примери, в които той е съвсем различен от един проект в друг, какви методи използва в играждане на образ, няма как да знаем, не сме професионалисти, предполагам зависи и от режисьора.
Но таланта му играе най-голяма роля. много е добър и в импровизациите!
Ще чакаме да видим какво ще ни поднесе Киво през тази година, аз не правя предположения.....че по принцип няма нищо сигурно.
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
за сега няма полза от мрънкането.....Angry
но нещо красиво.....

.................................

хубав ден!!

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 12:49 от Airra

# 710
Привет, дружки! Hug

Как сте ?

Пепи, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Даа, и ние сме на мнението на твоя приятел за методите, които ползва, а наистина само Киво може да обясни как излиза и влиза отново и отново в образ. Със сигурност е много натоварващо, но той се справя чудесно, никога не се повтаря.
А защо точно до 11- ти смяташ, че няма да има никакви новини или да ги видим, какво имаш предвид ? Дано по-скоро поне тях да ги видим, много ми липсват вече Worried Само вкъщи ли си стоят, че никой пък да не ги излови някъде ? Thinking И все някакви новини би трябвало да започнат да излизат вече, ей сега ще дойде март Thinking
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
На времето поне със снимки в реала запълваха скуката ни от чакането на проект и времето минаваше много по-неусетно ... Надявам се скоро да ни зарадват с нещо, затова продължаваме с мрънкането Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз също като теб избягвам да правя предположения, защото много пъти сме пили по една студена вода, само едно искам да разберем със сигурност от ОГМ - Ще ли го има това "Невероятно" или не ? На него най- много държа, да ви кажа. Ще чакаме, нямаме избор ...
Хубав ден, дружки! Hug

# 711
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Постепенно намаляване часа на включване, дано скоро си нормализирам нещата.

Фени, нали на 11 януари е делото, затова предлагам така. Но може пък Бирсен да ни изненада. Днес е споделила, че Пинар ще снима в дигитален проект и повечето хора предполагат, че може би ще е с Къванч.
Ще видим какво ще стане.

Айре, да ти кажа все по- често си мисля, че таланта без дисциплина и усилия нищо не струва/това са си мои лични наблюдения/ .
Слава богу Къванч има и двете 😍

Тези ми харесаха ❤️

Лека, момичета 🤗🤗🤗

/ако ме покриете утре обещавам да ви направя хубаво кафе 😜/

# 712

Айре, да ти кажа все по- често си мисля, че таланта без дисциплина и усилия нищо не струва/това са си мои лични наблюдения/ .
и аз така мисля!
много са хубави артовете с КБТ!! Heart
а делото няма дата, върнах се назад да видя какво съм споделяла.
Фенче Kissing Heart, също чакам най-много инфо от ОГМ!

лека Nature Stars

# 713
Пепи, веднага те покривам Kissing Heart Онзи гиф с котето с чашата с вино беше невероятен, забравих да го отбележа Hands Clap
Ааа, сега разбрах какво си имала предвид , не знаех датата на делото, дето Киво отново се налага да свидетелства, сякаш има какво да добави, само отново ще се разстрои
Аз бих се радвала да видя Пънар до Къванч, хем е красива, хем играе много добре, гледах я в "Присъда" и много ми хареса там! Енергична е и дива подобно на Серка, мисля, че ще им се получи. Но, разбира се, нищо не се знае, може и да не е тя.
Цитат
Абсолютно съм съгласна с теб, талантът трябва да се развива с много труд и дисциплина, в противен случай язък, че някои го пропиляват ... Затова ме е яд на Берен, задето в последните 9, 10 години работи от дъжд на вятър. Моля да ме извинят тези от вас, на които е любима актриса, но честно си казвам, че във филма им с Киво не видях някакво кой знае какво развитие в играта и , и добре, че химията между двамата все още я има, та ми хареса филма. Добре, не желае да играе в сериали за телевизията, но поне филми да снимаше, а тя за 9 години има 3 филма на кръст на цифрова платформа. А, 2024 май снима още един, но не зная дали е излъчен. Уж музикален албум щеше да издава, но и за него поне аз все още нищо не съм чула Thinking Поправете ме, ако бъркам нещо, не я следя. Любопитно ми е и бат Кеньо как ще се представи в новия си проект, че и той не е играл сума ти години, та не очаквам чудеса и от него
Е, това вече наистина ми хареса! Hands Plus1

Айре Heart Eyes дано разберем скоро! Hands Pray
Цитат
Фенче Kissing Heart, също чакам най-много инфо от ОГМ!
Е много е хубав, пу пу пу! Heart

Лекинка, дружки! Hug

# 714
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Кафе....

...и закуска 😀😍

Айре, благодаря 😘 Бях толкова убедена, че е 11 януари 🫣, а то е 11 часа, 11 август... нямам думи просто 🤭. Но пък е хубаво така, може да си мечтаем.

Снегът най -после ни затрупа ❄️❄️❄️

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 715

Привет и хубав ден!!

Пепи Hug,
много са хубави гифчетата!! благодаря Blush
за съжаление звездите вече не ме чуват Disappointed
Фенче Kissing Heart
и мен ме е яд за Берен, защото е страхотно талантлива, но си пропиля таланта. След Кьосем не ми харесва какво предприема в кариерата си/изключвам Последното.....но там съм пристрастна/
Има един игрален филм, който ще е по кината, забравих му датата.
Бат Кеньо мисля да го погледна.

Айле започва в Южна Африка

Скрит текст:
Знаете, че преди правех колажи, бях доста добра с ФШ, сега си свалих най- накрая новата версия-2026, всичко е абсолютно различно Disappointed Relieved ако искам да работя с нея, пак трябва да се учи.....

и като стана на въпрос за Берен
първата ми любов Heart

# 716
Привет, дружки! Hug
Пепи, страхотно кафе! Също и колажа на Айрето Heart Eyes
От мен едно следобедно

Айре Heart Eyes мдаа, много жалко, но това е решението на Берен, явно я вълнуват вече други приоритети Thinking
Значи правилно си спомням, че четох някъде, че е снимала в нов филм, не знаех обаче, че ще се показва в кината Hands Plus1
Нещо за теб от първата ти любов Heart

Ето я и моята най- първа любов Heart

А това пък е за Пепи и всички баби Kissing Heart

# 717
  • AMS

Привет, Дружки!!!
Благодаря ви за поддържането на пламъка в темата!!!
Пепи, здраве и късмет!!!
Чета ви редовно, но нещо с писането закъсах, че не бях и във форма.
Та сега се сещам, затова, че мернах сравнение за скока между Бехлюл и Кузей.
Може да не съм прочела добре, но между двете роли има година/един сезон разлика ,
в която Къванч изигра Секиз в Езел.
И двете му превъплъщения бяха коренно различни след Бехлюл,
но по-дълго във времето. Най-силното за мен е разликата,
която Къванч показа, при Кузей  > Музафер > Кузей само за едно лято.
Това мога да го сравня  със скока на Берен от Бихтер във Фатмагюл.
И като стана дума за Берен, отдавна писах, колко много съм неудовлетворена
от това, което стана с кариерата ѝ.
В момента, когато свърши с Кьосем и на нейно място ролята продължи Нургюл,
нещо се счупи, нещо не беше както трябва и възнегодувах.
Да, имаше голям политически натиск над нея, защото тя не си мълчеше,
но и натискът, който ѝ беше упражнен и от Кенан, не беше по-малък.
Да се смири, да се скрие в името на семейството ... Не ми хареса.
Последващите ѝ проекти не са особено впечатляващи.
Загуби се борбената Берен, престана да пише, престана да се изявява сама.
А най ме е яд, че в Последното ... похабиха този легендарен заряд на двойката,
с тъпия сценарий и лошото заснемане.
Каквато и химия / не обичам това сравнение/да имаше, сценарият я уби.

Химия, заряд имаше много повече в представянето на филма,
от колкото в самия филм.

Да, имаше анонс за 19-ти декември за премиера на Секретен профил,
но така и не се състоя и нова дата не е оповестена.
Да, има и много нови актриси, актьори, но мен ме впечатлява периода,
когато творяха чудеса. Сега във всяко ново дизи усещам дежавю.
Радвам се, че Къванч все пак не престава да се снима.

# 718
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Като по поръчка 😀 Еле е направила видео

https://www.instagram.com/reel/DTNuLiCjMU0/?igsh=bnFuY3ZzaHZnajVw

В интерес на истината имам текст за Секиз ,  за Берен, която от Бихтер бързо стана Фатмагюл и Къванч, който изигра Кузей и Музафер по едно и също време. Но реших, че малко прекалих с тези текстове и се въздържах да публикувам. 🫣

Айре, щом ти е харесвало да работиш няма да ти се опре ФШ, сигурна съм. На мен много често ми излизат клипчета в ИГ точно за ФШ, но на мен ми се струва много сложно.

Благодаря за поздравите 😘😘😘

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 719

Привеет!!
и днес няма нищо ново.....Disappointed
Пепи, много е готино клипчето на Еле Hands Plus1
тук го има>>
https://www.facebook.com/reel/2755553608114691?locale=bg_BG
ФШ е доста труден, моя курс беше 6 м, все пак това е топа на професионални програми за графичен дизайн, за видеообработка /на компанията Adobe./
На Фенка Kissing Heart големия син се занимава професионално и с такава дейност.
а ти сподели тези текстове, на мен ми е интересно да чета!! на който не е, да пропуска....пък и без това сме в такава суша.

Диве,
мерси за споделеното.
Така е за Берен и за скока й от Бихтер към ФГ за отрицателно време!
Но и Къванч- от Бехлюл, през Секиз до Кузей не е за подценяване.
Цитат
Най-силното за мен е разликата,
която Къванч показа, при Кузей  > Музафер > Кузей само за едно лято.
съгласна съм!!
Сценарият на Последното не беше толкова лош, но очаквах повече от тая Нуран.
Берен и Къванч ми стояха добре заедно, не мога да кажа, че нямаше химия/естествено ЗП няма как да го надскочат/
Цитат
Да, има и много нови актриси, актьори, но мен ме впечатлява периода,
когато творяха чудеса. Сега във всяко ново дизи усещам дежавю.
Hands Plus1
дизи индустрията е в криза.
Това е написала Бирсен
Цитат
Пазарът на местни телевизионни сериали преживява спад в сравнение с предишни години. Невъзможността на рекламните приходи да покрият разходите за епизоди, ниските бюджети, предлагани от каналите на продуцентите, и високите актьорски заплати намалиха броя на планираните сериали. Много проекти, подготвени за зимния и пролетния сезон на 2026 г., бяха отложени или отменени.

В Южна Африка се казва Аслан

хубав следобед!!

нова реклама

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 19:45 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт