Бартолинова жлеза

• 246
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Имам киста на бартолиновата жлеза, не е възпалена , но стой така повече от  месец и е страшно подуто. Може ли някой да препоръча гинеколог за Бургас , който може да я дренира, защото предната гинеколожка не ми обърна особено внимание

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 23:56 от Moderator (Nikol)

# 1
Здравейте! Имам киста на барталиновата жлеза, не е възпалена , но стой така повече от  месец и е страшно подуто. Може ли някой да препоръча гинеколог за Бургас , който може да я дренира, защото предната гинеколожка не ми обърна особено внимание
Здравейте, не съм от Бургас и не мога да дам препоръка, но мога да ви кажа че след като родих ми се възпали и болеше ужасно много- не можех да седна! Гинеколога ми искаше да я дренира, но първо опитахме с хапчета и тя сама спадна, без манипулации.

# 2
Здравейте! Имам киста на барталиновата жлеза, не е възпалена , но стой така повече от  месец и е страшно подуто. Може ли някой да препоръча гинеколог за Бургас , който може да я дренира, защото предната гинеколожка не ми обърна особено внимание
Здравейте, не съм от Бургас и не мога да дам препоръка, но мога да ви кажа че след като родих ми се възпали и болеше ужасно много- не можех да седна! Гинеколога ми искаше да я дренира, но първо опитахме с хапчета и тя сама спадна, без манипулации.
Може ли да споделиш какво лечение приложи и за колко време спадна.

# 3
Може ли да споделиш какво лечение приложи и за колко време спадна.
Антибиотик Амоксиклав и таблетки флажил. Не си спомням как точно ги приемах, но спадна ден преди последния фрием на лекарството. Консултирайте се с Вашия лекуващ лекар и споделете за тези лекарсвтва дали биха били подходящи във Вашият случай

# 4
Компреси с риванол и мазане с Банеоцин няма ли да помогне?

Общи условия

Активация на акаунт