Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 4

• 35 791
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
Меги, Много ми хареса тази торта, която е кутии за подарък.
аз утре ще ходя до Кадемлия. не съм Ви чела, за това ще помоля за малко подробности. Знам, че там е на едро. Какво е количеството, което трябва да купя от бавносъхнещата моделираща маса и от боите. И какви са цените оринтировачно. Боите заслужават ли си? И ако може едно бързо описание как се стига до там. Имам някви спомени от четеното тук, но няма да са ми достатъчни
Ако иска някой да се комбинираме да свирка

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 22:12 от Evjeni

# 181
Жени, утре сутринта ще ти се обадя и ще ти обясня най-подробно всичко, което те интересува. само ми пусни на ЛС актуален номер, че като че ли всеки път ми звъниш от различни  Laughing

# 182
Аз искам да се комбинираме за бавносъхнещата моделираща маса. А за боите - по-специални ли са там?

# 183
  • София
Ако иска някой да се комбинираме да свирка
Аз искам да се комбинираме за бавносъхнещата моделираща маса. А за боите - по-специални ли са там?
Аз бих се включила, кога ще ходите?

# 184
 М_е_г_и 3ори, благодаря ви за отговорите!  bouquet

# 185
Swetleto,Зори страхотни торти   bouquet  bouquet  bouquet

# 186
И аз искам да се включа за моделиращата паста.

# 187
  • София/Сливен
М_е_г_и , благадаря че си отговорила вместо мен  Grinning.
По твоя въпрос за съхранението и трайността - на кофичката пише, че е годно до 27,07,2008, ако добре разчитам от етикета. но не виждам какво може да и се развали на захарта, защото то си е основно пудра захар+глюкоза + няколко Е-та. Относно съхранението - трябва да се държи в добре затворен плик, да няма въздух. тя така си е пакетирана - в наелонов плик, който е поставен в добре затваряща се кофичка. Не е задължително в хладилник, просто във сухо и хладно помещение. във магазинчето имат мостричка в пликче, човека казва че е от повече от година там и всичко си и е на ред, нито е изсъхнала, нито нещо друго се е променило. Аз съм много доволна, най-вече защото имам винаги готово тесто, и не хвърчи пудра захар из цялата къща  Laughing.

Само нещо да поясня : в магазинчето предлагат два вида от тази моделираща маса - бързосъхнеща, която е основно за цветчета и бавносъхнеща (каквато е моята), която е за покриване на торти и моделиране на фигурки.
Може би бързосъхнещата е по-претенциозна откъм съхранение.
Зори, благодаря ти. Наистина ако вземам голямо количество, е по-добре да е от бавносъхнещата - пък ще я приспособявам. От друга страна обаче, вчера се опитах да направя роза от малко останал ми марципан - ей така за упражнение. И макар че оставих листчетата да позасъхнат преди да ги сглобя, след като я сложих в едно пръстенче (вече готова) листчетата увиснаха надолу и едното се пречупи (той и марципана не е съвсем пресен). За рози е по-добре да е бързосъхнеща. Ама като не продават малки количества....

# 188
Бързосъхнещата на какви разфасовки я продават? Виждам, че сме доста желаещите може пак да се комбинираме.  Peace
Може ли при следващата тема да се включат адресите на магазините в които продават сладкарски бои, моделираща паста.

# 189
Добро утро  Simple Smile! Снимах си от визитната им картичка малка карта на мястото, дано се ориентирате по нея, защото аз не съм от София, а много лесно намерих адреса само по картата на града:
http://images16.snimka.bg/002664201.jpg

Дано се вижда добре, въпреки че не стана много добра снимката. Нека някоя от вас се обади преди това по телефона, за да не се окаже че нещо от това за което отивате го нямат в момента и да се разкарвате напразно. Само ви подсещам  Wink.

# 190
  • София/Сливен
И аз си мислех да отида до тази борса, ама както не познавам София. Ще ходим с една съседка (но и с 2 хлапета на по 2 гогини) и не можем още да се наканим. За бързосъхнещата и аз се интересувам от малко количество - така че съм в комбината. А бавносъхнещата може да си взема повече.

Зори, добре се вижда. Ние се навиваме още от миналия месец да ходим... Ще ми се да разгледам какво има - нали казвате, че и други интересни неща има.

# 191
А за боите - по-специални ли са там?
На Зори част от боите са от там и са просто  супер цветове.
Като се чуя днес със Зори ще пиша отново. За сега сме
Аз
wel
Rumya
Stryper
Mila84
М_е_г_и
Ще купя някакво количество и после ще се надявам да няма отказали се кулинарки.

# 192
 ooooh!еее не е истина аз живея на 2 преки от  там  ooooh! ама съм шматка
могада стана доставчик  Mr. Green

# 193
Супер че ме броите и мен

# 194
А за боите - по-специални ли са там?
На Зори част от боите са от там и са просто  супер цветове.
Като се чуя днес със Зори ще пиша отново. За сега сме
Аз
wel
Rumya
Stryper
Mila84
М_е_г_и
Ще купя някакво количество и после ще се надявам да няма отказали се кулинарки.
Ако се откаже някой,пращай на мен в Пловдив. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт