Music idol - тема 6

• 13 473
  • 430
  •   1
Отговори
# 150
И за мен отпадането на Валентина е много шокиращо.Още по-шокирана съм от оставането на Румен и Илияна. Ама какво се чудя-изгониха и Деница първа,а за мен тя също беше много по-добра от тези двамата.И аз смятам,че вотът трябва да е отрицателен, а не сега да гледаме напъните на някои от участниците.И не мога да разбера кой е гласувал за Румен,толкова фалшиво пя, че и да нямаш музикален слух няма как да не го разбереш.

Този пост съм го пропуснала, но все едно аз съм го писала.   bouquet
Румен в действителност е толкова фалшив, че се учудвам как е минал на предварителен кастинг.

# 151
Разочарована съм че отпадна Валентина...  Shocked И в новата ви анкетка пак гласувам за моя фаворит Пламен  Peace

# 152
Момичета, избеснях тотално  #Cussing out
Илияна така ехидно се подсмихваше като й казаха че е на едно от първите места ooooh!
Знаех, че гласуват яко за нея, ама чак пък толкоз Shocked
А като се появиха Кремена и Валентина и Валентина отпадна направо онемях  Sick
Просто не знам кой би могъл да сравни гласа на Румен с този на Валентина  Rolling Eyes
Явно следващия път и аз ще гласувам

# 153
  • Добрич
Аз съм много тъжна....  Cry

Замина си едно от нашите момичета. Cry

Не мисля, че беше правилно. Naughty

Илияна, нищо против нея, гарантирам ви, и до финала ще стигне. Така са се надъхали феновете й, че...

# 154
след като отпадна моята фаворитка, гласувам за Пламен

# 155
  • Разпиляна във въображението
Леле и аз как беснях снощи след отпадането на Валентина.  Яд ме е, че и Румен остана, но пък Кремена да се спаси #2gunfire

# 156
Ей, тоя народ е полудял - как можа да отпадне Валентина!
Не мога да разбера какво се прихласва журито по тая Кремена и сестрата на Нелито,даже името й забравих.
Не,не, да останат Румен и Илиана-ужас!!!

# 157
Съжалявам за Валентина,защото обичах да я слушам.Ще се усети липсата на красивия й глас на концертите Sad Иначе смятам,че е "за добро",както тя каза.Тъкмо ще се насочи към другите неща в живота си,вместо да губи време и пари за музикално образование.Не мисля,че е от тази порода.
Стефчо съм го чувала като дете как пееше-имаше хубав глас и артистично поведение.Личното ми мнение е,че от това нищо не е останало,въпреки,че все още пее вярно.
Илияна и Румен,според мене,си знаят,че не са за финал и се наслаждават на всяка минута в шоуто.
Харесва ми Кремена,добър глас,свежест и артистичност.Краси също,но понякога ми се струва,че леко преиграва в желанието си да се покаже.

# 158
  • София
 Ама Йорданка Христова каква услуга направи на Илияна направо не е истина...

За Кремена някой каза, че се била усминала ехидно - това е толкова измислено, че няма на къде.

А този Румен все си е в тройката с най-ниски проценти и все си остава ooooh!

# 159
Ей,ко стана бе-аз не го гледах снощи?По вашите постинги разбирам че Валентина е отпаднала,Кремена останала-голяяяяма грешка-не бях и за двете,ама от двете трябваше Кремена да си ходи-признавам че Валето има по-хубав глас и се справя от нея.Пък дето викате Румен и Илияна ThinkingКво става с тия зрители бе-да ги пращат да си ходят най-сетне ConfusedАз обикновенно подпомагам с някой смс ама явно не стига Wink

# 160
Ами явно Руменчо и Илето си имат доста приятелчета!Вече разбирам, че мюзик айдъла накрая май няма да е такъв в истинския смисъл.
На мен си ми харесва Стефчо.От музикална гледна точка е много добър.А иначе скромно и интелигентно момченце.Гласувах за него - но само тук,че наистина с тези платени телефони.....!!!

# 161
Да, Румен винаги е в тройката и все се измъква.
Но колкото и да са пристрастните му поддръжници, в един момент няма да са достатъчно.
За Илияна мисля същото.
Обърнете внимание на цифрите - имаме 10 участници, значи средно по 10% гласове за всеки. Тримата с най-ниски проценти бяха с около 8%, значи да кажем този с най-много гласове да е с около 12%. Разликите между първия и последния са несъществени.
Колкото по-малко участници остават, толкова по-малък процент ще са поддръжниците на Илияна. Сега успява да се задържи, понеже гласовете се разпределят между много участници, но когато останат малко, броят гласове за нея ще стане по-малък като процент.
Не знам дали го обясних много ясно, но едва ли ще спечели тя.
Представете си един финал между нея и Пламен или между нея и Невена. Трябва повече от половината да гласуват за Илияна, за да спечели. В момента нейните фенове са около 12% от всички гласуващи, а тогава ще трябва да са над 50%. Едва ли ще стане.

А и след като вече знаем, че за нея гласуват около 12%, някой по-наясно с математиката може да сметне за колко още кръга ще са й достатъчни тези гласове, за да продължава нататък. Понеже е ясно, че за нея гласува "твърд електорат" Simple Smile

Руменчо е ясен. Вече няколко пъти е в тройката, може би следващия път е той на ред.

# 162
Чакайте да попитам и вас, дали пък мислите ми не са верни.
Отпадна Валентина, за да се повиши зрителския интерес и броя на гласуващите.
Помислете малко, ако беше отпаднал Румен или Илияна например, повечето щяха да са доволни и това би бил логичен избор на зрителите, обаче - Валентина се харесваше почти на всички, сега като я изгониха, хората си мислят:
Трябва да гласувам за този който харесвам, инъче може другия път той да отпадне, макар че се е справил добре.
Опа, още SMSчета в джоба на продуцентите, защо Слави не изкоментира представянето на Валентина, ами защото знаеше че тя ще си тръгне.
Да попитам още нещо, някой от нас може ли да разбере реално колко пъти е гласувано, от кой и за кой -НЕ !
Вярваме на това което ни показват като проценти, еми тогава може да си отиде този, който е най-целесъобразен.
Илиянка ще я държат докато Дряново гласува яко, като станат малко участници, ще си ходи.

Много ми е нагласено, чак и ИЗНЕНАДВАЩОТО гонене на Валентина ми е нагласено.

Моля, кажете ми че не съм чела прекалено много дедективски романи.

# 163
Напълно си права Гери Peace
Аз затова и казах че колкото и да харесвам Невена няма да спечели тя-така си мисля.Май си има нагласен-все си мисля че ще е Пламен или Красимира-не че не са добри и те. Rolling Eyes

# 164
Чакайте да попитам и вас, дали пък мислите ми не са верни.
Отпадна Валентина, за да се повиши зрителския интерес и броя на гласуващите.
Помислете малко, ако беше отпаднал Румен или Илияна например, повечето щяха да са доволни и това би бил логичен избор на зрителите, обаче - Валентина се харесваше почти на всички, сега като я изгониха, хората си мислят:
Трябва да гласувам за този който харесвам, инъче може другия път той да отпадне, макар че се е справил добре.
Опа, още SMSчета в джоба на продуцентите, защо Слави не изкоментира представянето на Валентина, ами защото знаеше че тя ще си тръгне.
Да попитам още нещо, някой от нас може ли да разбере реално колко пъти е гласувано, от кой и за кой -НЕ !
Вярваме на това което ни показват като проценти, еми тогава може да си отиде този, който е най-целесъобразен.
Илиянка ще я държат докато Дряново гласува яко, като станат малко участници, ще си ходи.

Много ми е нагласено, чак и ИЗНЕНАДВАЩОТО гонене на Валентина ми е нагласено.

Моля, кажете ми че не съм чела прекалено много дедективски романи.

Верни мисли!
И не, не е от детективските романи.

Общи условия

Активация на акаунт