Music idol - тема 6

• 13 458
  • 430
  •   1
Отговори
# 60
Валентина - много е добра спор няма една от фаворитите ми
Илияна - не мисля, че е за там
Кремена - не е много зле но на моменти издиша
Пламен - той също пее прекрасно и той ми е фаворит
Стефан - той пее много добре и той не е за пренебрегване
Румен - определено не може да пее добре
Преслава - не блести много много
Красимира - не е зле но не е на същото ниво като останалите
Невена - най-добрата според мен няма грешка във всички стилове !
Теодор - той не пее а пищи определно трябва да си тръгне !

# 61
Na men za sega mi e mnogo trudno oshte da resha koi shte byde Idol-a! Razdvoqvam se i se raztroqvam!
Ot do tuk vidqnoto i chutoto mi se iska da specheli Teo,vypreki che pri nego otdavna ve4e ne sym obektivna,zashtoto mi stana golqma trypka tova momche.
No kachestvata mu na pevec,ako shtete daje i na aktior(zashtoto ima gigantsko izlychvane) sa mislq pove4e ot dostatychni,za da specheli!I e edin ot malkoto tam ,ako ne i edinstven ,koito naistina znae kakvo pravi,kak da go pravi..abe izobshto strashen profi s neveroqten hys.
A ostanalite dvama moi favoriti sa Krasimira i Valentina.I dvete sa s neveroqtno obraboteni,Chisti i prezizni glasove.Kato se ima v predvid che samo Valentina e uchila peena,Krasimira qvno ima v sebe si shkolovka po rojdenie.Sys strahotni tembri sa i dvete,s mnogo plytni i stabilni glasove.Abe prosto ne moga da si izbera koq e po-zle ot tqh.Zqpvam vseki pyt kato gi slusham.
V Nevencheto ima mnogo hlqb,mnogo talant,mnogo izlychvane,no..neshto mi lipsva pri neq..neshto koeto go ima pri gorespomenatite dve.V kraina smetka za vseki vlak si ima pytnici-tova e moeto mnenie za neq.Nqma da se razocharovam Ujasno ako Tq stane Idol.
Preslava-neznam,ne e za tam tova momiche.Izkustvena,prevzeta,sys selsko-chalgadjiiski tembyr.Moje bi snoshti bqha pravi kato i kazaha che trqbva da opita v Payner!
Liubimkata na vsichki i na samoto juri oshte ot nachalo-Kremena,az ne moga da q disham.Nqkoi trqbva da seriozno da se zaeme s neq i da i obqsni,che ako iska da pee,to da pee a ne da se pyne i da kreshti ot gyrlo.tq e primera prosto za balkanskiqt ni mantalitet na peene vyv vseki edin stil-davai da vikame i kreshim kolkoto glas imame i vsichki shte Ah-nat! ooooh! E da ama moeto skromno muzikalno uho predpochita da chuva fines i krasota vyv peeneto., dori i vyv visokite frazi!I primer za tova e Valentina-stranno ..pyk uj ucheli bili zaedno.. newsm78
Ostanalite mogat da si hodqt oshte sega.Nqma kvo da gi komentiram.
A plamen Pytov e gotino hlape s krasiv tembyr,no kuca na mnogo mesta.Stefan syshto mi beshe simpatichen po edno vreme.No i dvamata s Plamen imat Dyyylyg pyt da izvyrvqt dokato stanat profi-ta i da zaslujat 1-vo mqsto v Music Idol!

P.S   Mnogo se izvinqvam za latinicata Praynig,no ne sym v Bg !

# 62
  • на село
Na men za sega mi e mnogo trudno oshte da resha koi shte byde Idol-a! Razdvoqvam se i se raztroqvam!
...

Е, това ако го беше написала на кирилица - греша нямаше да имаш  Grinning.
Сега видях, че си се извинила, понеже не си в Бг, но за целта горе в дясно има кредор.

От снощното представяне, доколкото успях да гледам, ми харесаха най -много
Невена и Валентина, освен, че си изпяха песните много добре, а и самият
им  избор на песен беше много сполучлив.
За другите :
- Кремена - нещо досега не мога да я харесам / първото и представяне на кастинга не съм го гледала/
- Красимира - въобще не я харесвам, гласът и един особен и не ми допада
- Стефан - пее много добре момчето, но много сдървен, малко като мумия ми е

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 22:58 от НелиСА

# 63
реших и аз да изкажа мнение, редовен зрител съм на Мюзик Айдъл, и мисля, че Слави и Глория трябва да отпаднат, хехе  Laughing. Шегувам се. Сега по темата:

Валентина - чудесна е, добро излъчване, супер глас, чудесен подбор на песни до сега Peace
Кремена - много арогантност ми излъчва, и къде го тоя невероятен глас  newsm78
Красимира - според мен има чудесен глас, на джаз ми намирисва  bowuu
Преслава - хубав глас, чудесна визия  Peace
Илияна - ми права си е Йорданка Христова, не е за тук момичето  Naughty
Невена - страхотна е във всяко едно отношение  Peace
Теодор - ми симпатяга ми е, интересен глас, хубаво пее  Wink
Пламен -ма много ми е сладък тоз младеж, и чудно пее, супер е  Hug
Румен - ми според мен е време да си ходи, по-слаб е от останалите  Naughty
их, начиии, как се казваше това момче...бургазлията....забравих...както и да е...много ми е ...малък още, тинейджър, хубав глас, обработен, малко му пооправиха визията...ама му е рано още...и на него и на Кремена...имат време.
Но честно казано, ако трябва да бодна пръст на някой за победител - не мога... Embarassed
без Илияна и Румен, всички са ми номер 1  Grinning

# 64
мисля, че Слави и Глория трябва да отпаднат, хехе  Laughing. Шегувам се

Шегуваш се ти, ама има известна доза истина Mr. Green

# 65
Никой ли не забеляза как се справи Илияна този път?
Казаха й, че за да се покаже в по-добра светлина, трябва да изпее песен с по-голям диапазон и тя точно това направи.
Ясно е, че сте пристрастни и не я харесвате, но наистина ли с ръка на сърцето можете да кажете, че снощното й изпъление беше слабо? Че не е пяла хубаво, че не е показала глас?
Според мен много малко хора се справиха по-добре от нея.
Вчера на повечето им беше много трудно, гласовете им заглъхваха, губеха се в инструментала, изфалшивяваха... Повечето имаха доста проблеми.
Единствено Невена и Пламен (освен Илияна) се справиха отлично, а Стефан - доста добре. Останалите по-скоро не се справиха.

Така че разбирам, че Илияна е учителка и носи очила и с това ви е антипатична, но вчера определено показа глас и възможности. Антипатията е едно, но да казваш, че някой е некадърен, понеже не го смяташ за красив е... newsm78

# 66
Като гледам Пламен и мечтая да съм поне 10 години по-млада Blush

Шушон, страхотен братовчед! Wink

Иначе Ники е братовчед на Лейси Peace

# 67
  • Пловдив
Аз все още си харесвам Илияна.

# 68
Конвертирах постинга на imagines, защото знам , че половината от вас няма да го прочетете заради латиницата, а мисля че си заслужава. Затова се и занимах, де.   Hug

На мен за сега ми е много трудно още да реша кои ще бъде Идол-а! Раздвоявам се и се разтроявам!
От до тук видqното и чутото ми се иска да спечели Тео,въпреки че при него отдавна ве4е не съм обективна,защото ми стана голяма тръпка това момче.
Но качествата му на певец,ако щете даже и на актьор(защото има гигантско излъчване) са мисля пове4е от достатъчни,за да спечели!И е един от малкото там ,ако не и единствен ,които наистина знае какво прави,как да го прави..абе изобщо страшен профи с невероятен хъс.
А останалите двама мои фаворити са Красимира и Валентина.И двете са с невероятно обработени,Чисти и презизни гласове.Като се има в предвид че само Валентина е учила пеене,Красимира явно има в себе си школовка по рождение.Със страхотни тембри са и двете,с много плътни и стабилни гласове.Абе просто не мога да си избера коя е по-зле от тях.
Зяпвам всеки път като ги слушам.
В Невенчето има много хляб,много талант,много излъчване,но..нещо ми липсва при нея..нещо което го има при гореспоменатите две.В крайна сметка за всеки влак си има пътници-това е моето мнение за нея.Няма да се разочаровам ужасно ако тя стане Идол.
Преслава-незнам,не е за там това момиче.Изкуствена,превзета,със селско-чалгадйииски тембър.Може би снощи бяха прави като й казаха че трябва да опита в Пайнер!
Любимката на всички и на самото жури още от начало-Кремена,аз не мога да я дишам.
Някои трябва да сериозно да се заеме с нея и да и обясни,че ако иска да пее,то да пее а не да се пъне и да крещи от гърло.тя е примера просто за балканският ни манталитет на пеене във всеки един стил-давай да викаме и крещим колкото глас имаме и всички ще Ахнат! оооох! Е да ама моето скромно музикално ухо предпочита да чува финес и красота във пеенето., дори и във високите фрази!И пример за това е Валентина-странно ..пък уж учели били заедно..
Останалите могат да си ходят още сега.Няма кво да ги коментирам.
А пламен Пътоя е готино хлапе с красив тембър,но куца на много места.Стефан също ми беше симпатичен по едно време.Но и двамата с Пламен имат Дъъълъг път да извървят докато станат профи-та и да заслужат 1-во място в Мюзик Идол!

П.С   Много се извинявам за латиницата  Praynig,но не съм в Бг !

# 69
Никой ли не забеляза как се справи Илияна този път?
Казаха й, че за да се покаже в по-добра светлина, трябва да изпее песен с по-голям диапазон и тя точно това направи.

Аз писах в предната тема точно това , че пак си избра лесна песен.Извинявай, но къде точно видя голям диапазон в нейната песен, която освен това беше и със супер селски текст Rolling Eyes

Трудно ми е да си избера един. Почти всички ги харесвам.  Hug
А Пламен определено е много симпатичен, има разбира се момчешко излъчване, но аз не го харесвам за себе си  Mr. Green те тийнейджърките трябва да го харесват  Sunglasses

А за избора на песни, аз не мога да разбера защо повечето от вас са решили , че трябва да пеят някакви гадни чалги. Задачата беше да пеят поп фолк песни. И се оказва, че има хубави поп фолк песни  Laughing И как песента на Пламен да не е поп фолк, тя е на Руслан Мъйнов  Wink
На мен по -скоро песента, която пееше Теодор никак не ми приличаше на фолк, но не съм чувала в оригинал, щом е на Софи Маринова сигурно си е фолк Rolling Eyes

# 70
гласувах за красимира и ми се иска тя да спечели,а също и невена и преслава
а ако трябва да е мъж да е пламен Blush
всички други пеят добре,но не ме грабват с нищо,а илияна се представи ужасно с поп-фолк песента  Sick

# 71
а илияна се представи ужасно с поп-фолк песента  Sick

всъщност си я изпя доста добер, но явно си доста предубедена
и на мен Илияна не ми харесва като визия, но песента си я изпя

# 72
а илияна се представи ужасно с поп-фолк песента  Sick

всъщност си я изпя доста добер, но явно си доста предубедена
и на мен Илияна не ми харесва като визия, но песента си я изпя
с риск да се повторя  Mr. Green
съгласна съм, песента я изпя много добре, но самата песен беше много проста, особено на фона на всички останали песни от концерта  Peace

# 73
Айде да направим преговор на концерта - http://www2.musicidol.btv.bg/media/stages/concerts/index.php?dat … 76066000&id=0
А някои като мен и да видим пропуснатото.

П.П. Извинявам се Embarassed, чак сега се усетих (като реших да пусна да гледам), че това са снимките, а не видеото от концерта. Видеото още не е качено.

Последна редакция: ср, 11 апр 2007, 10:00 от els

# 74
  • Разпиляна във въображението
Типично по български визията надделява. Преди 2-3 години в Германското издание един от фаворитите определено говореше и изглеждаше като типичен гей, но беше любимец на всички - почти стигна финала. Година след това имаше едно момиче, което беше почти с визията на Илияна (но по зле) - беше на финала. А да не говорим за таз годишния победител в Америка - на този мъж му давах около 30-35 годишна възраст (май изглеждаше леко побелял), а момчето бе на 27-28 години.

Илияна си изпя песента. Вярно избира песни, които да бъдат изпълнени точно и без грешки. Другите се пънат на едни песни, който не стига че са трудни, ами и не им подхожда песента (Румен - не справи ама никак последния път).

Това са таз годишните кандидати за слава Германия - не ся първи хубавци, но сигурно пеят чудесно. За съжаление нямам RTL за да ги чуя.

Последна редакция: ср, 11 апр 2007, 10:20 от Miriel

Общи условия

Активация на акаунт