Music idol - тема 6

• 13 463
  • 430
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Харесвам най-много Теодор!
Надявам се скоро да се запозная с него  Grinning[/size][/size][/size]
Много искам той да спечели, въпреки че Пламен има по-голям шанс, по-миловиден е.

# 76
  • DE
Типично по български визията надделява. Преди 2-3 години в Германското издание един от фаворитите определено говореше и изглеждаше като типичен гей, но беше любимец на всички - почти стигна финала. Година след това имаше едно момиче, което беше почти с визията на Илияна (но по зле) - беше на финала. А да не говорим за таз годишния победител в Америка - на този мъж му давах около 30-35 годишна възраст (май изглеждаше леко побелял), а момчето бе на 27-28 години.

Илияна си изпя песента. Вярно избира песни, които да бъдат изпълнени точно и без грешки. Другите се пънат на едни песни, който не стига че са трудни, ами и не им подхожда песента (Румен - не справи ама никак последния път).

Това са таз годишните кандидати за слава Германия - не ся първи хубавци, но сигурно пеят чудесно. За съжаление нямам RTL за да ги чуя.

Ооооох, много са добри, особено мулатката беше разкошна! За съжаление отпадна по-миналата седмица, но с тази визия и глас я чака голямо бъдеще, не се съмнявам! Иначе кандидатите са вече само 5 - освен мулатката Франциска си замина и пича в средата до нея.

# 77
  • Разпиляна във въображението
Не са останали особени хубавци май

# 78
Не са останали особени хубавци май

Кога го дават па RTL?

# 79
Ако не се лъжа всяка събота. Преди и самото решение се взимаше по-късно същата вечер, но не съм сигурна. Нямам програмата. Можеш да погледнеш на RTL.de

# 80
а какво ще стане с победителя?
само да не е работа в "Шоуто на Слави" на мястото на Алекс Twisted Evil

# 81
  • Добрич
Ако не се лъжа всяка събота. Преди и самото решение се взимаше по-късно същата вечер, но не съм сигурна. Нямам програмата. Можеш да погледнеш на RTL.de

Всяка събота от 21:15 наше време са концерите.
След час- два същата вечер се включват отново, за да се разбере кой отпада.  Peace

# 82
Вече наистина, ето линк към видеото на концерта - http://www2.musicidol.btv.bg/media/stages/concerts/index.php?dat … 0&mediaType=2

# 83
Аз писах в предната тема точно това , че пак си избра лесна песен.Извинявай, но къде точно видя голям диапазон в нейната песен, която освен това беше и със супер селски текст Rolling Eyes
Аха, разбрах. Не се е справила добре, понеже песента има селски текст  ooooh!
На мен нейната тактика ми допада повече - каквито и песни да избира, пее ги перфектно. За разлика от някои други, които се надценяват и често звучат, все едно ще им изскочат очите от напрежение на по-високите места.
В първият случай един показва как може да пее, а в другия някой показва как не може да пее.
Давам веднага пример. Освен Тихомир и Румен, които изобщо не трябваше да попадат сред 12-те, Красимира и Кремена винаги се надценяват и изпълняват песни, които са над възможностите им, съответно се вижда ясно какво точно не могат.

Надявам се да си тръгне Румен.

# 84
Карина напълно и по-точно покрепи мнението ми за Илияна.

# 85
# 86
Аз писах в предната тема точно това , че пак си избра лесна песен.Извинявай, но къде точно видя голям диапазон в нейната песен, която освен това беше и със супер селски текст Rolling Eyes
Аха, разбрах. Не се е справила добре, понеже песента има селски текст  ooooh!
На мен нейната тактика ми допада повече - каквито и песни да избира, пее ги перфектно. За разлика от някои други, които се надценяват и често звучат, все едно ще им изскочат очите от напрежение на по-високите места.
В първият случай един показва как може да пее, а в другия някой показва как не може да пее.
Давам веднага пример. Освен Тихомир и Румен, които изобщо не трябваше да попадат сред 12-те, Красимира и Кремена винаги се надценяват и изпълняват песни, които са над възможностите им, съответно се вижда ясно какво точно не могат.

Надявам се да си тръгне Румен.
   Абе.....има истина тук Thinking

# 87
Чета коментари, слушам коментари и едно не мога да разбера: Оплюването по Илияна  Thinking
Всички са единодушни само за едно: пее правилно, но избирала "лесни песни". Ами това са хитове на т.нар. родни звезди. Значи, те могат да изпълняват лесни песни, без голям диапазон, а тя не може  newsm78.
Другото, което ме дразни е непрекъснатото натякване че е учителка (даскалица). Е, и? Толкова важна ли е професията? За никой друг от претендентите не се дава ТОЛКОВА подробна информация. Е, споменава се отвреме на време нечия професия или родствена връзка с участник в друго тв-шоу; за някои от участниците е ясно, че са ученици. Но някак ми се губи по трасето допълнителна информация за училищата, където учат.
Впрочем, запалих се да гледам music idol, покрай коментарите.
Е, това е   bouquet

# 88
Изслушах ги.
От момчетата никой не ми хареса. От момичетата Валентина, Невена и Илияна. Страхотно се справиха със задачата.

# 89
Аз пък много харесвам Стефан от Бургас.Момчето пее страхотно, има много хубав глас и дори чалгата при него звуча добре.В началото и на мен поради визията не ми направи особенно впечатление, но после с всяко следващо представяне все повече ми харесваше.
Пламен също има много хубав глас.
Невена също.
 Останалите без Илияна, Румен и Преслава може да пеят професионално, но гласовете им не ми допадат.

Общи условия

Активация на акаунт