Music idol - тема 6

• 13 479
  • 430
  •   1
Отговори
# 90
  • Разпиляна във въображението
Ку-ку бенд направиха страхотен аранжимент на песента на Борис Дали.
Да отпаднат по следния начин:
 Утре - Румен
 Другата седмица - Кремена
 По-другата седмица - Красимира

След това няма значение защото ги харесвам останалите. Да спечели който е най-добър.

Нека музиката бъде с тях. Peace

# 91
Само Невена!!!И не е вярно че пее всичко на чалга Twisted EvilИма страхотен глас момичето.След нея ми е Красимира-тя ми харесваше най-много,ама има един плътен носов глас дето взе да не ми харесва толкова-ми тя всички песни ги изкарва с него..и Преслава,никой друг.Смятам да изхвърля от концерта Илияна,Кремена, Валентинаи Румен.Ех,да бях жури Twisted Evil
За Илияна смятам че беше крайно оплюването,ама си го заслужава иначе-за мен лично тя не трябваше да продължава-аз не чух една трудна песен и аз мога да ги изпея нейните...нищо че съм родом от Габрово-аз така или иначе пак си гласувам за региона Twisted Evil

# 92
  • Сливен
И не е вярно че пее всичко на чалга Twisted Evil
Ами! Баш на чалгичка си ги изкарва  Mr. Green
Ша почна като Галя от Две могили - ама вибратото си немой го скри.
Също като Нели от Куку бенда - каквото и да правят народното пеене им изпъква
като ла*на на зелена морава.
Може на някой да му допада - на мен лично не  Naughty
Нела също не ми харесва по тази причина и като беквокал и личи  Mr. Green
За мен, както казах по-нагоре Невенчето е завършена чалгаджийка - право в Пайнър.
Само силиконовите цици и липсват  Twisted Evil

# 93
За анкетката - Пламен  Peace

# 94
Момичета, не виждам смисъл да споря за Илияна, не знам вече колко човека повториха едно и също. Това е конкурс за идол, който не трябва просто да пее вярно, колкото да може да пее по заведения, както се оказва, че пее Илияна.
Много е лъчезарна, създава настроение, но просто не й е мястото тук. И за не знам кой път ще повторя, че професията й беше изтъквана само в добра светлина, че като учителка добре си подбира песните, че не бърка, че дисциплинирано се подготвя и т.н. Ама вие си четете избирателно  Tired
Относно лесните песни, не е ясно дали това е печелившата тактика.
Тя действително пее най-лесните песни от всички дотук.

# 95
Искам само да попитам на някой направи ли му впечатление, че Слави не искаше да коментира Валентина? Даже се чу ясно как Йорданка Христова му извика: Хайде бе, поне едно изречение кажи. А той отговори от нещо от типа: Добре се справи, отиват ти очилата.

# 96
И не е вярно че пее всичко на чалга Twisted Evil
Ами! Баш на чалгичка си ги изкарва  Mr. Green
Ша почна като Галя от Две могили - ама вибратото си немой го скри.
Също като Нели от Куку бенда - каквото и да правят народното пеене им изпъква
като ла*на на зелена морава.
Може на някой да му допада - на мен лично не  Naughty
Нела също не ми харесва по тази причина и като беквокал и личи  Mr. Green
За мен, както казах по-нагоре Невенчето е завършена чалгаджийка - право в Пайнър.
Само силиконовите цици и липсват  Twisted Evil
Айде да ти пусна "Мой стих"да видим дали е чалгичка.И сигурно цялата зала разбра колко приличаше на чалгичка та и пляска,защото цяла пълна зала в НДК в София обичат чалга-ми евалааа.Или на Кристина Агилера"The Voice Within"дали я изкара на чалгичка-що не влезеш в сайта и пак да послушаш,щото аз съм слушала над 100 пъти-и да ти кажа май те дразни че момичето е най-красивото от всичките-ми да-ако е за това,става за чалгаджийка и без пластични операции Twisted EvilАбе вие да не сте комплексирани-виждате една много красива певица и щом е така съвършена в лице-и хайде в Пайнер-не на мен тия приказки NaughtyАз съм по-грозна от нея,ама не завиждам Laughing
Клеопатра-аз напълно те подкрепям и мисля по същият начин.Пее добре момичето,ама не си избра нито една трудна песен.Вярно че за идол човека трябва да пее всичко.
Пламен също има хубав глас-ама нещо не ми хареса последната песен,иначе е супер.

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 09:03 от афродита

# 97
  • Сливен
Ама то наиситина ли мислиш, че в основата на мнението ми е завсит  Shocked
 hahaha hahaha hahaha hahaha
Направо ме утрепа  Joy
Наистина съжалявам за някой от отпадналите, щото ако комбинацията включваше Кокорска или още едно -две момичета и момчета, това моме нямаше да изкласи доникъде Wink
и няма ник'ва връзка с това как изглежда - младо - хубаво  - ама цици ще и трябват Mr. Green

# 98
И знаеш ли какво-кажи си мнението-темата е за това-не ми опонирай моето-казвам го за преди-а цици на теб ще трябват-аз това го разбрах-няма нужда и 100 пъти да ми го кажеш-разбрах де.
А че е изкласила-така е-и ти не можеш да знаеш дали щеше да изкласи до тук .И Илияна не е за тук ама е тук-и Валентина.Така че не говорим сега за това.
А,сега се сетих коя беше Кокорска-ти си луда,ако си мислеш че щеше да мине Невена-аз я слушах внимателно на всичките кастинги-ми тя си отпадна както си следва-пееше хубаво момичето наистина-и на мен ми хареса,ама не се справи с импровизацията. Peace
Споко,не вярвам все пак тя да спечели-да си отдъхнат всички върли противници на чалгаджийките Crossing Arms

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 09:15 от афродита

# 99
спокойно. По-добре е да си опонираме и да прехвърква по някоя и друга искра, отколкото всеки просто да си напише мнението и дотам. Клюкарим си, оценяваме ги субективно до голяма степен, ами публика сме все пак, фенове сме. Моите предпочитания се различават до голяма степен от останалите, но не съм се разгневила от това.
И външният вид е нещо, за което не можем да бъдем обективни. Аз например искам Валентина да си свали очилата, Теодор ми прилича на драконче с тези ноздри, а пък Кремена ме кефи много, вкл. циците/които ще растат още  Mr. Green /.

Гледам, афродита, че си редактирала постинга си, затова и аз добавям - Кокорска е чудесна певица и импровизациите й се удават наистина добре. Но тя нямаше място във финала, понеже е различна, за нея ще чуем по-нататък, сигурна съм.

# 100
Аз паля лесно-само трябва някой да дръпне фитила GrinningЗа Теодор си права-много ми е интересен,а Кремена верно с тия цици-айде пак да помислим за чалгаджийките Thinking

# 101
  • Сливен
-а цици на теб ще трябват-аз това го разбрах-
Joy Joy
Ей от това най малко имам нужда - чашка Е /ако се сещаш за какво иде реч  Twisted Evil/

А иначе що се палиш толкова - тити е права - всеки има право на мнение. Моето е такова.
Не харесвам Невена. Харесвам Красимира, Кремена, Теодор и Валентина. Това е Wink
Още не съм решила кой повече.

# 102
Красимира и Теодор също доста ми харесват.Паля щото ме опонираш.И ако ми обясниш ти или някой друг специално като го говорите в "Мой стих" кое беше чалгаджийско?Имате право да не я харесвате,ама да се изкажете така-ми кажете ми-коя извивка беше-да отида на сайта и да я слушам пак.Ми аз пък си я защитавам-това си е моето мнение.

# 103
Красимира и Теодор също доста ми харесват.Паля щото ме опонираш.И ако ми обясниш ти или някой друг специално като го говорите в "Мой стих" кое беше чалгаджийско?Имате право да не я харесвате,ама да се изкажете така-ми кажете ми-коя извивка беше-да отида на сайта и да я слушам пак.Ми аз пък си я защитавам-това си е моето мнение.

Напълно подкрепям афродита Peace
Абсолютно нищо чалгаджийско няма в изпълненията на Невена. Има хубав глас, страхотна визия и може да се справи със всякакъв стил пеене, чувала съм я на живо и мога да ви кажа, че всички онемяват, а аз и настръхвам даже.
Ян Бибиян, Невена няма нужда от силикон за гърдите, повярвай ми, има си достатъчно Peace
А чалгаджийките си слагат силикон, защото нямат с какво друго да изпъкнат-нямат гласови данни, но имат огромен бюст, клиповите им се гледат, бизнесът върви и т.н....Няма нужда да обяснявам.
Не сравнявай Невена с тях ако обичаш Peace Мнението си всеки може да каже, но да се правят безпочвени сравнения и препоръки за увеличаване на бюст, на младо талантливо момиче което се старае и си изпълнява без грешка задачите, айде моля ти се няма нужда... 
Какво чалгаджийско чу в изпълненията й, дай пример!

# 104
И нещо последно да кажа-достатъчно дълго съм била в Консерваторията за да знам кои гласове са уникални в шоуто-Невена,Красимира,Пламен и Теодор,никой друг,ама никой.Тези гласове така биха ги оценили там че идея си нямате.Който подкрепя някой от тези 4-мата-аз съм ЗА с двете ръце,за другите нямам думи.
Евентуално съм за и Преслава,ама тя не се справи с Ивана и се оля-ето тя е руса и има бомби-що да не  е чалгаджийка  Thinking

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 10:30 от афродита

Общи условия

Активация на акаунт