Music idol - тема 6

• 13 471
  • 430
  •   1
Отговори
# 135
ЕЕеее тая дебелата,гадна Кремена пак остава...пфууу Twisted Evil
Видяхте ли я като разбра, че остава каква тънка, хиенска усмивка пусна...не ми харесва и това е Naughty

# 136
Какво ще пеят в понеделник ?

Песен от филм  Peace

# 137
Валентина обаче не е певец, който може да събере тълпи от фенове/фенки. Няма специфично присъствие. Не казвам, че всички останали го имат, но мога да си представя, че за нея няма кой толкова да гласува.

# 138
И аз съм възмутена, Валентина не трябваше да си тръгва !  Sad

# 139
Валентина обаче не е певец, който може да събере тълпи от фенове/фенки. Няма специфично присъствие. Не казвам, че всички останали го имат, но мога да си представя, че за нея няма кой толкова да гласува.

Малко ми напомня Валентина на Ваня Костова, само че -100 кила  Peace

# 140
  • Сливен
Аз съм втрещема и вкаменена  newsm61
Сега ще съм много груба - обаче от одеве псувам  Close
Тази сумтяща сврака, както е тръгнало и до финала ще стигне  Sick
Голяма картинка ще е да вземе да стане идол Confused
Айде НевенчИто ще я преглътна, ама нея  Naughty
И Руменчо и той - доста голяма е агитката от хлебозавода явно   smile3515

Язък за Валентина

# 141
Обаче Йорданка Христова е права, че ако вотът беше отрицателен ще  е друг резултата  Thinking

# 142
 #Cussing out лелеее, не ме е било толкова яд откакто .. и аз не помня от кога... как може да отпадне Валентина!?!?!?! Кремена и Румен пеят по-зле...Илияна няма да я коментирам, че  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out Ама и аз си мислех, че "то нали момичето добре пее, ще си събере гласове и без моя ще мине". И като гледам нищожната разлика...било си е въпрос на два три гласа...МАМКА МУ и прасе!!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 143
С тия платени телефони, идол ще стане не този който пее най-добре, а този който има повече приятели и роднини, готови да жертват някое левче за тях(като нищо Илияна, не че не я харесвам, но фаворита ми е Теодор).
Ако телефоните за гласуване бяха безплатни, както в тукашния мюзик айдъл, резултати според мен щяха да са други.

# 144
  • Къде ли не...
И за мен отпадането на Валентина е много шокиращо.Още по-шокирана съм от оставането на Румен и Илияна. Ама какво се чудя-изгониха и Деница първа,а за мен тя също беше много по-добра от тези двамата.И аз смятам,че вотът трябва да е отрицателен, а не сега да гледаме напъните на някои от участниците.И не мога да разбера кой е гласувал за Румен,толкова фалшиво пя, че и да нямаш музикален слух няма как да не го разбереш.

# 145
Видяхте ли я като разбра, че остава каква тънка, хиенска усмивка пусна...не ми харесва и това е Naughty
E, доста крайно и оценъчно изказване...Чак пък толкоз Confused
Според мен на този етап Румен и Илияна не се вписват в групата. Мисля, че всеки от останалите заслужава да стане идола.
И, нали се сещате, всеки може да си напише, че е бил дълги години в музикална академия, че е композитор, професор..и т.н.

# 146
пак си гласувах за Стефчо, най ми е симпатичен от самото начало, още от кастингите, чаровен е и има излъчване а пък и доста добре се справя според мен

# 147
  • UK
Аз пък си затвърждавам крайно отрицателното мнение за тоя Стефан... С всеки път все повече.

# 148

Според мен на този етап Румен и Илияна не се вписват в групата. Мисля, че всеки от останалите заслужава да стане идола.

Точно така мисля и аз!

Аз съм втрещема и вкаменена  newsm61
Сега ще съм много груба - обаче от одеве псувам  Close
Тази сумтяща сврака, както е тръгнало и до финала ще стигне  Sick
Голяма картинка ще е да вземе да стане идол Confused
Айде НевенчИто ще я преглътна, ама нея  Naughty
И Руменчо и той - доста голяма е агитката от хлебозавода явно   smile3515

Язък за Валентина

Ако знаеш колко псувах и аз!!!!!!!!! Close 
Тоя Румен като го видя вече и ми става много много лошо!!! А като го чуем-всички вкъщи се редим за кенефа по голяма нужда.  Twisted Evil
Не мога да повярвам, че още е в играта. Ако вотът беше отрицателен досега да е изхвърчал!!!
 Толкова противни физиономии прави, и такова самочувствие без покритие - ох, нямам думи!!!
Обаче хлебарите яко цъкат смс-и, м..а му стара!!!!!!!!!!!!!!!!!  #2gunfire
Да.ба тяхната семка да.ба!

Валентина не заслужаваше да си тръгне и туй то!

# 149
  • Сливен
E!  Stop
Дебела, гадна - пфу! Аре стига с тия епитети ...
Както е казала великата Монсерат - Големият глас идва от голямо тяло Wink
Момичето е много талантливо. Гласът и има доста за доошлайфване,
трябва малко и да съзрее, но ако продължава в тоя смисъл - ще е номбър уан.
ДжазЪт и другата негърска музика ще ги спуква Wink

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 00:45 от Ян Бибиян

Общи условия

Активация на акаунт