Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 25 303
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
И аз имам неприятен опит с количеството инжекции и изписаните дози, а на всичкото отгоре тъкмо си бях тръгнала за към нас, бях се качила в автобуса и в приложението на болницата видях че имам начислени 600 лева такса, а бяхме по фонд, та се наложи да се връщам да разбера какво се е объркало.
За объркването с дозите се усетихме, че е станало вече след трансфера. Сиреч казваха ми колко дози и как да ги слагам и толкова ми даваха, обаче вкъщи като се прибрахме на епикризата имах 75 единици Мериоферт в повече, за които никой не ми беше казвал, че трябва да поставя съответно не съм ги и получавала. Та нещо в самата епикриза сякаш бяха объркали, но късно го видяхме.

# 106
Жените в Селена никога не са ми бъркали нищо. Изключително внимателни и по няколко пъти поглеждат всеки път. Толкова са мили и съпричастни.. Мога цяла вечер да пиша..
Все пак никой не е застрахован от грешки - хора сме. Важното е да се откриват навреме и да нямат фатални последици. За това е важно и ние да следим, защото в крайна сметка, както някой вече писа в предишен пост, това са нашите тела и всичко е за наша сметка.

# 107
Привет, мили момичета!
Моят първи опит приключи. Днес на 13-ти ден след трансфер се събудих с предменструални болки и зацапване. Веднага се обадих на доктора и по негова препоръка пуснах кръвен тест. За съжаление отрицателен. Много, много ми е тъжно.
Пожелавам успех на всички и не спирайте да вярвате! Борете се, не се отказвайте! ❤️

# 108
Cherrylady, много съжалявам! Горе главата и продължаваме напред!

Много отрицателни тестове последно време.. Хайде, някоя да провлачи крак за всички ни ❤️

# 109
Съжалявам, Cherrylady
Но както и сама казваш, не спирай да вярваш, бори се и не се отказвай!
Поплачи си, излей си душата! Нормално е да тъжиш! Знам, че звучи ужасно и едва ли ще те утеши, но първият опит се води опознавателен. Да разбере лекарят как ти влияе стимулацията, имало ли е имплантация, дали има проблем със средата в матката. Имате ли замразени ембриончета? ❤
Може би за повечето хора това е било просто ембрионче(та), но за нас си е бебе(нца). И отрицателния тест, поне аз, го приемам като загуба на бебче.
Много ми е тежко и на мен напоследък, макар че от неуспешния ни втори опит минаха цели 3 месеца. Моя много близка приятелка е бременна и страни от мен, това ме наранява страшно много.
Повтаряй си, че тези изпитания те правят много по-силна, упорита, мъдра и последователна! Ще видиш, че наистина е така. Ти си прекрасна мама много преди да станеш такава по начина, по който повечето хора го разбират, защото си майка на много неродена любов, надежда и вяра! А това е много ценно! Всички тук сме супер мами ❤

# 110
Резултата на 17 ден след трансфер - 2866 🤭. Направих ги сутринта, но към 14:00 наобяд изкървях страшно много, по най бързия начин отидох в клиниката, прегледаха ме, видяхме сакче 6мм, и док каза, че кървенето не идва от мстката, което е добър знак. Предния ден бях се поразчистила малко повече из къщи и най-вероятно е спукано някакво капилярче и заради фраксипсрина и аспирин протекта съм изкървила толкова много. Спрях ги и ми изоисаха витамин ц 1000 и пролутекс както и три дни пълна почивка. Но мисля утре да отида да пусна пак един кръвен, че малко се притеснявам да не е станала някаква беля. 🫤

# 111
Веси, гледай да почиваш, домакинската работа край няма да има. Тъкмо изчистиш, и айдее пак идва ред на нещо друго да се оправя. Бебчето е най-важно сега. Всичко ще е наред.
Щом са видели сакчето и че няма отлепване, това е добре.

Леда, изпитвала съм това с отдръпването или те третират, едва ли не като завистница, чак се съмняваха в това дали се радвам наистина. Хората, предимно съдят по себе си, те така биха се почувствали, те така биха направили и затова постъпват така. Не се замислят, не гледат действията, не виждат по-далеч от носа си. Живей си живота, а те техния. Съжалявам, че ще го кажа, но такъв човек не ти е нужен, нямаш нужда от още болка и разочарование. А от сила, вдъхване на надежда. От приятелка, която ще ти каже, ти ще си следващата, а не да се държи все едно, ти не й мислиш доброто.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 09:35 от miki8713

# 112
Весси, много се радвам за положителния тест! Почивай си сега да се закрепи положението и стискам палци за пухкав финал ❤️

# 113
Ех Веси как се радвам за теб! Най сетне една добра новина този месец. Успех мила, пази си дивана и леглото, ще смогнеш с чистенето някой ден сега не е важно то.

# 114
Благодаря ви! Четвъртък пак съм на преглед и ще споделя отново. Дай боже да повеждам хорото с +резултат, че и вие след мен. Стискам палци 🙏🏻❤

# 115
Весси П., поздравления от мен!
Забрави сега за домакинството, не се натоварвай прекалено! Сега е времето да помислиш за себе си ❤ Стискам палци всичко да е наред и да имаш лека бременност и здраво прекрасно бебче!
miki, да, ужасно чувство е. Мъчно ми е, защото ми е много близка, но такъв е животът, какво да се прави. Ще отмине и това! За жалост, малко са хората, които ще пожелаят ти да си следващата. Повечето сякаш говорят на тази тема от интерес с нотки на удоволствие от чуждата болка, но когато разговорът стане тежък, бързо сменят темата 😁

# 116
Весси П. 686882 страхотна новина, много се радвам за теб ! Стискам палци всичко да е наред - почивай и следвай инструкциите на твоя лекар Flowers Four Leaf Clover

Cherrylady съжалявам !  Пожелавам ти следващият път да ти е късметлийският!

Leda* ако ти е истинска приятелка, ще намерите отново път една към друга! Кой знае какви мисли и се въртят в главата в момента . Ако ли не значи, не ти е толкова добра приятелка и можеш да  продължиш и без нея.

# 117
Моята приятелка роди преди дни. Опитите ни стартираха по едно и също време. При нея не се получаваше в началото, аз минах през две извънматочни бременности, загубих тръбите си.
Сега прегръщам дъщеря ѝ и съм благодарна, че и двете са живи и здрави. Боли ме, че не прегръщам своето бебе, но знам, че и това време ще дойде. ❤️

# 118
Ще се случат нещата. 🍀

# 119
Аз пък съм от двете страни.Работя 16+ години в родилна зала.Всеки ден посрещам новия живот и се боря за това бебчетата да бъдат освен живи-и здрави!Нашето не идва години наред , но никога не съм си казвала “Защо на тази жена се е случило чудото , а на мен не ?!
Имах тежка стимулация,която изкарах на работа.В последните дни напуках част от моите фоликули в името на здравите бебета на пациентите.И не , не искам да кажа че съжалявам затова.
Колегите не можаха да направят нищо за нашите ембриони - спряха всички 4! Когато се върнах на работа цялата болница знаеше за мен,за нас, за нашата борба , за нашия неуспех.Срещнах както съжалителни погледи , така и мотивация че следващия път ще е нашия. Имаше и реплики от сорта “Кво толкоз…”Кой знае - дано Господ реши че е дошъл и моментна нашия Ангел да се появи!🤍💫🤍
Желая на всички ви сила за да сбъднете най-съкровенната си мечта!

Докторката, която ми прави инвитрото се чувства сега неудобно от това, което се е случило, ноооо момичета… В медицината не винаги 2 и 2 прави 4.Нужна е и доза магия…

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 23:33 от Tinkiela

Общи условия

Активация на акаунт