Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 25 264
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
В Малинов вливат без да сте пациент. Някои вливки отнемат повече време - Ивиг например е 3-4ч. за 5мг. За интралипид не знам. Записват часове за сутрин в работни дни.

# 31

Това ми бяха резултатите на 6ти ден от трансфера на два петдневни ембриона + положителен уринарен с бледа черта.. зарадвах се и след това се сетих, че ми биха хореомон ( не помня колко единици) и че този резултат се дължи на него. Но днес е 8 ден след трансфера и сутринта реших да направя пак уринарен, отново беше положителен със същата бледа черта, но се показа след около 10 мин. Иначе преди това не се виждаше нищичко. Понеделник ще направя пак кръвен, дали има възможност за бременност според вас. На 6 и 7 ден имах леко кафеникаво зацапване.

# 32
Възможност има, но само с кръвен ще стане ясно - пуснете пак кръвен.

# 33
И аз имах Horiomon 5000E, но не се отрази на теста. На мен лекарката ми каза, че било прекалено рано и иска да продължавам с лекарствата, даже добави циклогест. Не зная дали има смисъл, но изпълнявам.

# 34
Ами хора приключи за мен този опит. От вчерашното 69.30 на 10ти ден след 5 дневен емрион днеска е 67.20. направих и днеска кръвен защото имам и един на 9ти ден. Още вчера знаех че нещо не е както трябва. Продължавам си с хапчетата. В понеделник имам назначен още един кръвен и тогава ще се чуя с докторката. Поне за 4 дни можех да си се радвам. Сега ще си поплача и септември почваме пак. До някъде все си мисля че има някаква надеждичка но реалистично знам че няма.
Успех на всички които чакат надявам се при вас да свърши прекрасно след 9 месеца.

# 35
Здравейте! Аз съм нова тук, но от няколко месеца само чета и най-накрая събрах кураж да се включа. Сега съм 9 дни след трети трансфер на 2 петдневни точици и малко съм отчаяна. От вчера имам зацапване което май се усилва леко, а днес е датата на очакваната менструация и се опасявам от пореден неуспех. Четох, че може да има зацапване по това време и пак да има бременност, но тест мога да направя чак в понеделник. Датата на официалният тест е 28.08 а до тогава има още  5 дни. Има ли шанс за положителен резултат според вас?

# 36
Здравейте! Аз съм нова тук, но от няколко месеца само чета и най-накрая събрах кураж да се включа. Сега съм 9 дни след трети трансфер на 2 петдневни точици и малко съм отчаяна. От вчера имам зацапване което май се усилва леко, а днес е датата на очакваната менструация и се опасявам от пореден неуспех. Четох, че може да има зацапване по това време и пак да има бременност, но тест мога да направя чак в понеделник. Датата на официалният тест е 28.08 а до тогава има още  5 дни. Има ли шанс за положителен резултат според вас?
Според мен шанс винаги има! Докато не дойде цикъл значи има надежда Flowers Four Leaf Clover Моята най- близка колежка на работа постоянно ми повтаря, че тя дори е получила кървене с ярка кръв и съсиреци, но въпреки това и се роди живо и здраво момиченце Blush Та в този ред на мисли не бива да отписваме никой опит Hug
Пожелавам ти и на теб този трети път да ти е на късмет и в понеделник да ни зарадваш с положителен резултат Hug

Извинявам се, че така нахълтвам в темата, но ви чета отдавна! Моят първи опит приключи преди 10 дни, и ми трябваше малко време да се съвзема и да започна да гледам напред към това което предстои да направим. Давате ми много кураж момичета, благодаря!

# 37
Scar12346, много съжалявам! Наистина се надявах просто да върви бавно, но всичко да е наред. Хубаво е, че поне е имало имплантация, вероятно нещо с ембриончето не е било ок.
Пожелавам ти следващия път да е твоя и да завърши с пухкав финал 🙏❤️

# 38
Благодаря ти, благодарна съм най вече че имам още замразени защото не мисля че съм готова за нова стимулация.

Scar12346, много съжалявам! Наистина се надявах просто да върви бавно, но всичко да е наред. Хубаво е, че поне е имало имплантация, вероятно нещо с ембриончето не е било ок.
Пожелавам ти следващия път да е твоя и да завърши с пухкав финал 🙏❤️

# 39
Съжалявам , Scar… Sad
 Луси, всеки организъм е различен. Чувала съм, че на жени се е случвало да им дойде  докато приемат прогестерон. На мен лично никога не ми се е случвало . Според мен може да е имплатационно, разбира се зависи какво е .

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 18:55 от Stefaniya

# 40
Благодаря за повдигането на духа и съжалявам за лошите стойности 😔. Знам как всичко изведнъж се срива , а трябва да го преживееш стоически и да си позитивна за следващ опит.

# 41
Съжалявам за всички момичета, които са звършили с неуспех.

Моят втори опит завърши с БХ. Спрях пред 2 дни прогестерона и чакам да ми дойде, надявам се да е по-скоро.

# 42
Явно повечето имаме неуспех на този цикъл/опит… Дано при следващия имаме успех всички ! 🤍
Аз лично ще си дам няколко месеца почивка , че се налага ново кандидатстване , нова стимулация , ново всичко.Хем да се поизчистя малко откъм лекарства , хем психически да се подготвя , хем ако мога и повече физически.

# 43
Scar, много съжалявам! Хубаво е, че имате още ембриончета. Следващия опит ще е успешен, желая ти го от сърце!

Луси, преди години имах една бременност, като имплантацията се случи с ярко червена кръв. Бях сигурна, че ми е дошло. Рядко се случва, но и това се случва. Винаги има шанс. Само кръвен ще покаже.

Beyourself,  много съжалявам!

# 44
На мен миналия месец ми дойде, въпреки че приемах Дуфастон 3х2. Всеки ден се усилваше и накрая просто спрях хапчетата и си ми дойде.
Лошото е, че кървенето продължи 9 дни, а зацапването до ден 14, но вече всичко е наред.

Dream fairy, според мен абсолютно няма смисъл, съжалявам. От 2 ЧХГ няма как да стане 100 за няколко дни. То си е отрицателен резултат. Мен също от центъра ме караха при 0,10 да продължа лекарствата, но доктора каза да спирам всичко, че е отрицателен. Благодарна съм му за което, защото теста ми беше на ден 9. Нямаше как за три дни да позитивира.
Много късмет пожелавам на всички ни следващия път 🙏

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 22:37 от Si_mo_na

Общи условия

Активация на акаунт