Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 13 278
  • 413
  •   5
Отговори
# 300
В Мемориал март месец беше 400USD.

# 301
  • София/Севлиево
Аз за ПИД не съм с много положително мнение (с уговорката,че моят го направих 2019 в Испания, материалът бе взет в България и изпратен там)-от 6 ембриона 2 имаха тризомии,два бяха здрави и два ми бяха съсипани Sad Затова и когато смених клиниката изобщо не питах за това изследване.Знам само,че малкият е от ембрион с качество 2АА(имах и един 3АА, който върнахме миналата година година,но не беше успешно)...
При моята приятелка нещата не вървят на добре,почнало е кафяво зацапване,но не е правила пак кръвен,а в събота лекарката ѝ в Щерев я вика на преглед.Но ми каза,че ще смени клиниката, защото тази лекарка почти никакви изследвания не ѝ пуска...

# 302
Съжалявам за твоята приятелка.
Относно твоето ембрионче 2АА, как го определиха,че е “АА”? На една от моите пише бластоцист грейд 2 , но нищо друго… То и на другите не пише, но специално това съм го отписала. Иначе симетрично изглежда и според мен ICM се разграничава, но все пак.. имах едно 5АА (по моя преценка) , което отиде там, където не трябва и ме е страх, че вече съм изгърмяла хубавите бебета.

# 303
Момичета, как се справяте със запека? Всяка сутрин ям кисело мляко с чия и хуск, тази сутрин прясно мляко с мед и нищо 🤷♀😩

# 304

На мене това ми помага може и по време на бременност да се използва.

# 305
Има едно сладко. Много помага.

# 306
  • София/Севлиево
Стефания,в документацията ми пишеше какво качество е ембрионът(това от Афродита,от клиниката на Владимиров никога не са ми казвали и в документите не пише).

# 307

На мене това ми помага може и по време на бременност да се използва.

Взех си, Благодаря! А как го ползвате - превантивно всеки ден ли?

# 308
Почвам го още преди трансфер, понеже прогестерона при мене веднага си оказва влияние. Приемам го примерно седмица, после го спирам, като видя зор пак го почвам и така намерила съм си някаква моя схема. Попринцип мисля, че може да се използва и продължително виж в листовката.

# 309
Почвам го още преди трансфер, понеже прогестерона при мене веднага си оказва влияние. Приемам го примерно седмица, после го спирам, като видя зор пак го почвам и така намерила съм си някаква моя схема. Попринцип мисля, че може да се използва и продължително виж в листовката.

Благодаря 😊

# 310
Винаги ли на зет на естествен цикъл се ползва таймираща инжекция, защото лекарката ми казва,че иска да е на естествен цикъл тоест без инжекция?

# 311
  • София/Севлиево
Аз имам 2 ЗЕТ на ЕЦ и не сме слагали таймираща инжекция нито веднъж.

# 312
Здравейте, мили дами!
До момента имам само един тлансфер на ембрионче на 3 дни, който приключи с биохимична /ЧХГ 64 на ден 12 и след два дни спадна на 25/. Следя темата - често се споменава за консултации с имунолог и терапия. Не съм насочвана към такъв специалист. Имам две имунологични изследвания, които прилагам, с молба за мнение и съвет дали се налага и аз да направя консултация. Въобще тези изследвания достатъчни ли са за такава преценка

# 313
Можете директно да се консултирате и те да ви кажат спрямо предистория и налични изследвания дали и от какво друго има нужда като изследване. Иначе в прикачените сякаш няма отклонения.

# 314
Момичета, как се справяте със запека? Всяка сутрин ям кисело мляко с чия и хуск, тази сутрин прясно мляко с мед и нищо 🤷♀😩
Има едни свещички evaq се казват,подходящи за бременни,предполагам и след трансфер може.На 3 дни запек слагаш.

Общи условия

Активация на акаунт