Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 18 100
  • 555
  •   3
Отговори
# 540
Пусни и прогестерон след 48 ч ,не се отчайвай! Стискам палци ❤

И аз се включвам с моят трагичен резултата с две тридневни. Днес е 12 - и ден от трансфер. Официално теста е на 6.10

# 541
И според мен не е трагично, Alva!
Не се настройвай така лошо! Ще пуснеш един тест и в понеделник и тогава вече ще правиш заключения ❤
Горе главата! Кураж и вяра и никакви трагедии! 🍀
И аз се включвам с моят трагичен резултата с две тридневни. Днес е 12 - и ден от трансфер. Официално теста е на 6.10

# 542
Благодаря! 🙂
Иди преди да затворят, не е проблем. Има калкулатори онлайн, в които въвеждаш стойности и часове между тях и то изчислява на колко часа е удвояването. Очаква се да е на 48-72ч.
[/quote]

# 543
Стискам палци да се удвои! Както вече писах по-горе - в Плевен има бебе родено при ЧХГ 30 на ден 14. Успех 🙏❤️

# 544
Благодаря на всички за куража. Нямам повече ембриони и мисълта, че трябва да започна всичко отначало, малко ме отчайва. С мъжки фактор сме, според всички лекари аз съм като по учебник и въпреки това не се получава. За три години смених две клиники, четири трансфера с една биохимична. Нямам ПИД, но на око били много хубави ембрионите 🤔

# 545
Стискам палци за успех! Ако ли не, след толкова трансфери, бих направила ПИД. И при мъжки фактор е важно клиниката да е с добра ембриология.

# 546
Ох хич не ги гледай така на око, и моите два бяха все красиви здрави ама ей ти на двете БХ. Ако стигна до следваща стимулация ще ги тествам. Тъй месец на месец да карам с разочарования няма да го бъде. И ние сме с тежък мъжки.

Благодаря на всички за куража. Нямам повече ембриони и мисълта, че трябва да започна всичко отначало, малко ме отчайва. С мъжки фактор сме, според всички лекари аз съм като по учебник и въпреки това не се получава. За три години смених две клиники, четири трансфера с една биохимична. Нямам ПИД, но на око били много хубави ембрионите 🤔

# 547
Здравейте момичета от няколко месеца живо ви чета и покрай дискусиите научих неща, за които изобщо не бях подозирала.( Цяло чудо е ,че сме на 8 милиарда на тази планета предвид колко много неща може да се объркат) На 32 години съм и на 1.август разбрах ,че съм с 0.12 АМХ може да си представите как ми се отрази тази новина. При мъжа (43г) ми положението също не е идеално и вероятно затова не ни се получаваха нещата естествено, в годините, когато при мен всичко беше ок. След моите летни резултати реших, че нямаме никакво време за губене и  запалихме колата и газ към Истанбул.  Там посетихме университетската болница Liv Hospital  и съм благодарна от дъното на сърцето си на професор Ziya Kalem, който пое случаят ни. Стимулацията не знам дали е била тежка или лека, тъй като ни е първи опит с инвитро. Знам само ,че беше по краткия протокол (заради състоянието ми) и ,че не усетих абсолютно нищо -никакви болки, гадене подуване или каквото и да е. Започанхме  с 2 антрални фоликула, но в края на стимулацията успяха да изкарат 4 яйцеклетки ( от които 3 добри) 3-те се оплодиха и на 22-ри беше свежият трансфер на едно тридневно ембрионче. Днес на 12.ти ден след него резултатът е HCG 468 mIU . За първи път плача от щастие. В понеделник пак трябва да повторя теста и се надявам всичко да е наред. Че от това , което прочетох във форума първоначалният добър резултат не винаги трае дълго. Все пак - пожелавам на всяка скоро да изпита радостта, която днес ми стопли сърцето.

П.с. може ли линк или пример за тези калкулатори дето изчисляват  удвояването

# 548
  • Sofia

Здравей, недей да се отчайваш, тестът е положителен и според мен си има голям шанс всичко да се развие добре. Стискам палци за удвояване на резултатите при следващото тестване.

# 549
Много се радвам за Вас!
Ама моля Ви се, всички тук имаме някакви базисни познания и знаем, че от само 2 антрални фоликула, няма как да се получат 4 яйцеклетки. Обратното по-скоро, да.
И хвалби на безизвестна болница , че и лекар.Малко странно…

Здравейте момичета от няколко месеца живо ви чета и покрай дискусиите научих неща, за които изобщо не бях подозирала.( Цяло чудо е ,че сме на 8 милиарда на тази планета предвид колко много неща може да се объркат) На 32 години съм и на 1.август разбрах ,че съм с 0.12 АМХ може да си представите как ми се отрази тази новина. При мъжа (43г) ми положението също не е идеално и вероятно затова не ни се получаваха нещата естествено, в годините, когато при мен всичко беше ок. След моите летни резултати реших, че нямаме никакво време за губене и  запалихме колата и газ към Истанбул.  Там посетихме университетската болница Liv Hospital  и съм благодарна от дъното на сърцето си на професор Ziya Kalem, който пое случаят ни. Стимулацията не знам дали е била тежка или лека, тъй като ни е първи опит с инвитро. Знам само ,че беше по краткия протокол (заради състоянието ми) и ,че не усетих абсолютно нищо -никакви болки, гадене подуване или каквото и да е. Започанхме  с 2 антрални фоликула, но в края на стимулацията успяха да изкарат 4 яйцеклетки ( от които 3 добри) 3-те се оплодиха и на 22-ри беше свежият трансфер на едно тридневно ембрионче. Днес на 12.ти ден след него резултатът е HCG 468 mIU . За първи път плача от щастие. В понеделник пак трябва да повторя теста и се надявам всичко да е наред. Че от това , което прочетох във форума първоначалният добър резултат не винаги трае дълго. Все пак - пожелавам на всяка скоро да изпита радостта, която днес ми стопли сърцето.

П.с. може ли линк или пример за тези калкулатори дето изчисляват  удвояването

# 550
Alva690 zixdin Честито момичета! Стискам палци да се покачват тези стойности!
Alfafa Съществува възможност, където на втори ден не могат да се визуализират всички АФ и в следствие на стимулацията да започнат да нарастват и броя да стане от 2 на 4. При моята стимулация стартирахме с 4 АФ, на пети ден се появи и пети фоликул, а на пункцията реално са били 6Ф. Вярно, имаше само 4Я, от които три оплодени. Тук е много важно как ще се направи стимулацията, така, че да узреят Я във фоликулите. Друг е въпроса, че като са толкова малки фоликули, трудно узряват с темпото на по-големите, за да имат зряла Я в тях. УЗД апаратите вече има доста добра разделителна способност, но не дават абсолютна картина на това, което е в яйчника.

# 551
С АМХ 0.12? Не съществува такава възможност, освен ако не нещо не е разбрала дамата или си е измислила.
Alva690 zixdin Честито момичета! Стискам палци да се покачват тези стойности!
Alfafa Съществува възможност, където на втори ден не могат да се визуализират всички АФ и в следствие на стимулацията да започнат да нарастват и броя да стане от 2 на 4. При моята стимулация стартирахме с 4 АФ, на пети ден се появи и пети фоликул, а на пункцията реално са били 6Ф. Вярно, имаше само 4Я, от които три оплодени. Тук е много важно как ще се направи стимулацията, така, че да узреят Я във фоликулите. Друг е въпроса, че като са толкова малки фоликули, трудно узряват с темпото на по-големите, за да имат зряла Я в тях. УЗД апаратите вече има доста добра разделителна способност, но не дават абсолютна картина на това, което е в яйчника.

# 552
  • Sofia
Абе чувала съм за по-голям брой яйцеклетки, отколкото са изброени фоликулите, но това се случва много рядко и то при доста фоликули, където повечето са скрити зад другите и не могат да се преброят качествено. От два фоликула да се изкарат 4 яйцеклетки също съм съгласна, че няма как да се случи.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 21:22 от Rouina91

# 553
0.2 АМХ отговаря на един приблизително на фоликул, няма такова чудо от  0.12 да се изкарат 2 антрални от които да излезнат 4 яйцеклетки. Ще си скъсам дипломата и затрия кариерата, ако някой докаже противното.  

Абе чувала съм за по-голям брой яйцеклетки, отколкото са изброени фоликулите, но това се случва много рядко и то при доста фоликули, където повечето са скрити за другите и не могат да се преброят качествено. От два фоликула да се изкарат 4 яйцеклетки също съм съгласна, че няма как да се случи.

# 554
Всичко е възможно и ако е вярно, се радвам за жената. Но на мен малко ми прилича на скрита реклама. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт