Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 18 132
  • 557
  •   2
Отговори
# 555
  • Sofia
Не споря, както писах съм напълно съгласна с теб, че това няма как да се случи да излезнат повече яйцеклетки при малък брой фоликули, които са изцяло видими. Още повече два...От къде ще да са дошли другите два?

# 556
При амх 0.12 ми виждаха по няколко фоликула ( не 1-2).
Иначе и на мен ми изглежда като реклама по начина на изразяване.

# 557
Единствената причина, поради която споменах болница и лекар, е че в много от предишните постове и групи това беше питането на всички, под текстовете, където не бяха упоменати такива. И след това се почваше с лични мнения за лекари в България. Колкото до фоликулите и яйцеклетките ми , снимките от прегледите го доказват, но не мисля , че е необходимо да се доказвам на когото и да било тук. Писах, само,защото действително от седмици с тези групи лягам и ставам и имаше жени, които заявяваха,че пожелават на всички добри новини през този месец, което и не накара да споделя . Моите пожелания са искрени, аз самата не вярвах, че ще ни се случи от първия път. Когато си разбрах положението и четейки ,че при някой нещо е проработило на мен поне ми вдъхваше увереност, че не всичко е загубено. Щом сте го приели по друг начин - жалко, не съм целяла това.

Общи условия

Активация на акаунт