Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 11 859
  • 364
  •   1
Отговори
# 315
За запека, аз страдах много от него предния трансфер. Сетих се майка ми когато беше бременна със сестра ми всяка сутрин ядеше активия. Пробвах и аз, тази с фибрите и овесени ядки или нещо такова. Помагаше ми доста.

# 316
Винаги ли на зет на естествен цикъл се ползва таймираща инжекция, защото лекарката ми казва,че иска да е на естествен цикъл тоест без инжекция?

По преценка на лекаря е, може да се включи за настъпване на овулация, а може и да се следи кога ще настъпи естествената такава.

# 317
Добро утро 🙂
Вече е 4 ден от трансфера. Менструалните болки продължават + болки в гърдите. Все едно всеки момент ще настъпи цикъл. Няма никаква разлика още от преди трансфера. Нормално ли е? Толкова е тежко това чакане… Другото - налага ми се всеки ден да пътувам с кола. Това противопоказно ли е?
Няма никакви наченки на инплантационна кръв. Знам, че това не е задължително, но нали следя всичко…На 7 ден мисля да направя тест, наистина ми е трудно да издържа повече.

# 318
7ми ден е ок за кръвен, ще покаже. Болките са нормални, липсата на зацапване също. Колата не пречи. Аз при същите “симптоми” имах успех. Слагам кавички, защото не са симптоми, а вървят с лекарствата. И имплантационното кървене е или или. Та не се знае нищо. Simple Smile Успех!

# 319
За жалост и вторият ми опит приключи с неуспех. Хем го очаквах, хем пак се разстроих. ЧХГ-то на 12тия ден и 2,94.
Тъй като ни е 4ти самофинансиран опит ( две инесминации + две инвитро ), сега ще подготвяме документи по фонд за един последен опит. Доколкото разбрах от нашия лекар, в Надежда той подготвя документите по фонд ? Или не... От нас какво се изисква на направим, някакви повторни изследвания, които ще се разглеждат там?

# 320
  • Sofia
За жалост и вторият ми опит приключи с неуспех. Хем го очаквах, хем пак се разстроих. ЧХГ-то на 12тия ден и 2,94.
Тъй като ни е 4ти самофинансиран опит ( две инесминации + две инвитро ), сега ще подготвяме документи по фонд за един последен опит. Доколкото разбрах от нашия лекар, в Надежда той подготвя документите по фонд ? Или не... От нас какво се изисква на направим, някакви повторни изследвания, които ще се разглеждат там?

По какъв фактор ще кандидатствате за фонда? Предполагам нямате мъжки и сте с неясен? Ако да трябва да си пуснеш АМХ и да им го занесеш подписан и с печат от лабораторията в която си го пуснала. На регистратурата има жени, които се занимават с подготовката за документите, а също така има и телефон, на който да се обадиш, ако ти трябва повече информация - Фонд "Инвитро" (ЦАР) в МБАЛ "Надежда" (02/4417979). Документите са  готови в рамките на следващият ден (поне при мен бяха) и като си ги взимаш ще трябва да заплатиш 80 лева (ако не са ги вдигнали с новият ценоразпис, че не съм гледала). Ние подготвяхме нашите предният месец за 2ро инвитро.

# 321
Възможно ли е 13 дни след поставяне на овитрел на уринарен тест да покаже бледа черта от него?

# 322
Възможно ли е 13 дни след поставяне на овитрел на уринарен тест да покаже бледа черта от него?
Не мисля, че е от Овитрела, това е доста дълъг период би трябвало да се е изчистил.
Стискам палци за положителен резултат🍀🍀🍀

# 323
  • Sofia
Съгласна съм със Sunshine9292. За около 12-13 дена със сигурност трябва да се е изчистила вече. Стига да не правиш Престо - може и да има бременност. Ако правиш с Престо, по-добре смени с друга марка или пусни кръвен.

# 324
Вкъщи имам easy home те мисля не са толко чувствителни

# 325

По какъв фактор ще кандидатствате за фонда? Предполагам нямате мъжки и сте с неясен? Ако да трябва да си пуснеш АМХ и да им го занесеш подписан и с печат от лабораторията в която си го пуснала. На регистратурата има жени, които се занимават с подготовката за документите, а също така има и телефон, на който да се обадиш, ако ти трябва повече информация - Фонд "Инвитро" (ЦАР) в МБАЛ "Надежда" (02/4417979). Документите са  готови в рамките на следващият ден (поне при мен бяха) и като си ги взимаш ще трябва да заплатиш 80 лева (ако не са ги вдигнали с новият ценоразпис, че не съм гледала). Ние подготвяхме нашите предният месец за 2ро инвитро.

Подготовката на документите е елементарна, още повече, че така или иначе трябва вие сами да си ги попълните, подпишеъе и да им ги дадете - необходимо ли е да се минава през болницата като посредник и да се плащат тези такси?

# 326
  • Sofia
Firebird26, не съм сигурна, че можем сами. В крайна сметка дават информация за правените процедури и резултатите от тях. Мисля, че по-скоро тях си плащаме. Като епикризи и тнт които да представим за фонда. Иначе да, допълнителните листа с информация сами си ги попълваме. Не знам и аз защо е тази висока такса. Ако има някой който я заобикаля да каже, бих си ги спестила тези пари занапред, ако пак се наложи

# 327
Няма как да е заради резултати и епикризи, които подготвят. По закон като пациент имаш право да ти се издадат такива документи и да ти се даде информация за проведено лечение, иначе ще си имат сериозни проблеми с Медицински Надзор. Освен това го намирам откровено нагло да искат пари за това като се искат няколко документа, нищо специално, голяма част от които се свеждат до това да си напишете имената и да се подпишете, а те после прибират една торба пари от процедурите.

# 328
Здравейте искам да попитам правих трансфер на един ембрион замразен  на 1-септември на 15-ти септември правих тест за бременност кръвен ЧХГ 72 избързах ли за тест или не

# 329
  • Sofia
Няма как да е заради резултати и епикризи, които подготвят. По закон като пациент имаш право да ти се издадат такива документи и да ти се даде информация за проведено лечение, иначе ще си имат сериозни проблеми с Медицински Надзор. Освен това го намирам откровено нагло да искат пари за това като се искат няколко документа, нищо специално, голяма част от които се свеждат до това да си напишете имената и да се подпишете, а те после прибират една торба пари от процедурите.
Не знам в коя болница си, но на нас в Надежда ни казаха, че това е начинът. Пак казвам, ако някой знае за друг начин да си взема документите и да си ги попълня сама да каже. Съгласна съм, че парите не са малко и бих си ги спестила.

Общи условия

Активация на акаунт