Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 14 768
  • 462
  •   2
Отговори
# 435
porto84, при мен имаше само един много лек опит за имплантация, но не доведе до имплантация. 
При мен нещата са сложни, тъй като имам само един яйчник и като цяло е много трудно дори да изкараме читава яйцеклетка. Заради тежка ендометриоза правим хормонално потискане с блокиращи инжекции, при нея е задължително, тъй като тя се отразява и на качеството на яйчицата. 
Бих те посъветвала да попиташ за микробиом, дали не е добре да имаш актуален.
Успех, мила! ❤

# 436
porto84, при мен имаше само един много лек опит за имплантация, но не доведе до имплантация. 
При мен нещата са сложни, тъй като имам само един яйчник и като цяло е много трудно дори да изкараме читава яйцеклетка. Заради тежка ендометриоза правим хормонално потискане с блокиращи инжекции, при нея е задължително, тъй като тя се отразява и на качеството на яйчицата. 
Успех, мила! ❤
Успех и на теб Heart
Имам актуален Микробиом на 2 месеца е.
И при мен нещата са сложни - освен тежката аденомиоза, която ми я доказаха чрез ЯМР при мен има и възрастов фактор. Всичко друго е ок, но имплантация никаква.

# 437
Извинявам се, porto84,
Аз не разбрах откога и микробиомът.
Другото, което ми хрумва, е KIR профил между теб и таткото.
Ние го изследвахме чак след втория опит и се оказа, че има нужда от терапия, защото тялото ми отхвърля ембриона на имунологично ниво.
🍀

Успех, мила! ❤
Успех и на теб Heart
И при мен нещата са сложни - освен тежката аденомиоза, която ми я доказаха чрез ЯМР при мен има и възрастов фактор. Всичко друго е ок, но имплантация никаква.

# 438
Аз имам въпрос към тези с вече успешен или поне достатъчно развил се опит. Да кажем че на 10ти ден чхгто ми е високо, на 12ти се е удвоило. Какво правим след това? То предполагам че репродуктивната ще ми каже, но в какъв момент се "дипломираш" от репродуктивния лекар и преминаваш на обикновен АГ? Има ли такива които отиват на АГ още от този 12ти ден? Дано сама да разбера следващите стъпки но все пак е хубаво човек да знае. Главно въпроса ми е кой се грижи за мен ако нещо ми стане преди да може да се види нещо на ехограф и след този 12ти ден?

# 439
Извинявам се, porto84,
Аз не разбрах откога и микробиомът.
Другото, което ми хрумва, е KIR профил между теб и таткото.
Ние го изследвахме чак след втория опит и се оказа, че има нужда от терапия, защото тялото ми отхвърля ембриона на имунологично ниво.
🍀
Това е добра идея. Брагодаря ти 🥰

Успех, мила! ❤
Успех и на теб Heart

# 440
Аз запазих час 16-17 дни след кръвния на 9-ти ден. На 2-ри септември ми беше кръвния, на 18.09 отидох на преглед при АГ. Ако се случи нещо мисля трябва да се държи връзка с клиниката извършваща ин витрото или координатор ако е в Турция. При мен на прегледа на 18.09 с вагинален ехограф установихме пулс. Вика ме след 2 седмици отново на преглед, като каза да взема от личен лекар направление номер 9 за следене при нея.

Аз имам въпрос към тези с вече успешен или поне достатъчно развил се опит. Да кажем че на 10ти ден чхгто ми е високо, на 12ти се е удвоило. Какво правим след това? То предполагам че репродуктивната ще ми каже, но в какъв момент се "дипломираш" от репродуктивния лекар и преминаваш на обикновен АГ? Има ли такива които отиват на АГ още от този 12ти ден? Дано сама да разбера следващите стъпки но все пак е хубаво човек да знае. Главно въпроса ми е кой се грижи за мен ако нещо ми стане преди да може да се види нещо на ехограф и след този 12ти ден?

# 441

Подарявам ги. Разтоварващи са и са подходящи за четиво след трансфер.

# 442
Мисля, че от клиниката искат до чуване на сърчицето да те следят. След това да те поеме друг АГ.
Аз лично веднага отидох при моя АГ, и едновременно ме следяха и от клиниката. Така имах две независими мнения до към 9 г.с, когато ми забраниха да излизам от страната и от града, всякакви дълги пътувания, до края на бременността.
Желая ти успех!

# 443
Моите инструкции са:
-кръвен на 10ти ден след трансфера
-първи преглед след около още 10 дни/2 седмици
-следващия преглед - след 2 седмици

Знам, че чак след 12та седмица се прехвърлям към АГ. Мисля, че преди това вече ще са минали първа фетална морфология и бхс.

# 444
При мен турците ми казаха 20дни след първия кръвен да отида на преглед и да им изпратя амбулаторния лист.Казаха да избирам дали при тях да е прегледа или в България.Те отговаряха до така наречения преглед"сак и пулс".После поема Аг ,което изберете вие.Но,съм писала и след това за въпроси и винаги ми съдействаха.

# 445
Аз направих тест още на 7ми ден, после на 9ти, когато ми беше официалният ден за тест и ми поискаха още един на 11ти. Тогава ме пратиха директно на АГ в Бг (турската ми репродуктивна), защото ЧХГ вече беше доста високо - над 1000 и искаха да се види къде е и дали не са 2. От Турция се вълнуват до пулс какво става, после казват да слушаш препоръките на доктора в Бг. Ако си в клиника в Бг, най-често следят до към 10та седмица.

# 446

Според вас дали има шанс да се развие бременност след 48ч ще го повторя,теста е направен на 10 ден на 1 пет дневен ембрион?

# 447

Според вас дали има шанс да се развие бременност след 48ч ще го повторя,теста е направен на 10 ден на 1 пет дневен ембрион?
Съжалявам,за мен за 10ти ден на 5 дневен е много нисък резултат.

# 448
Мила, Ники,
В този лаборатория референтното ниво е над 5, ти ги имаш! Така че, имплантация има. Вече, оттук насетне, не се знае. Кураж и късмет!
Аз бях с 2,7 в лаборатория с референтни над 1, но за жалост после спадна. Но не загубих вяра, не губи и ти. Има много успешно развили се случаи с ниско начално ЧХГ, а и е едва 10ти ден.
Стискам палци на мъничето! 🙏🍀

# 449
Ники, стискам палци! Изглежда доста ниско но знаеш ли знае ли се, повтори след два дни, може да е скочило.

Общи условия

Активация на акаунт