Според вас дали има шанс да се развие бременност след 48ч ще го повторя,теста е направен на 10 ден на 1 пет дневен ембрион?
За жалост, аз няма да съм от хората, които ще ти дават надежди. Имам лош опит с ниско чхг, та от там ще бъда и откровена. Март месец имахме биохимична с ЧХГ от 23, на 12 ден след инсеминация, на 14 се беше покачило с малко, но не се беше удвоило (31 беше), обадих се в болницата и ми казаха, че изначално стойност от 23 за 12 ден е ниска и няма да го бъде, да спирам лекарствата. При теб 10 дена след трансфер на 5 дневен ембрион се равнява на 15 дена след овулация. Стойността е изключително ниска, но показва, че е имало имплантация. Силно стискам палци да станат нещата, защото понякога се случват чудеса, но си имайте едно наум, че може и да не е успешен.
Допълвам, че се сетих за нещо, което много ме издразни в репродуктивната тогава:
Като й казах, че е имало бременност и съответно нивата са паднали и й показах стойността на чхг-то от двата теста буквално ми се изсмя и каза, че това нищо не било, да не съм го брояла въобще.