Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 15 304
  • 466
  •   2
Отговори
# 465
Нормативните уредби може би са валидни за нормална бременност. За мен ин витро бременноста е специална. Колкото и добре да се чувстваш си е късмет и чудо като се получи. В тази връзка аз излезнах в болнични още от 7г.с. АГ нямаше нищо против, тъй като работата ми не мисля че е по-важна от здравето и безопастността ни. Пътувам по над 100 км на ден, ако има значение.
Аз имам въпрос към тези с вече успешен или поне достатъчно развил се опит. Да кажем че на 10ти ден чхгто ми е високо, на 12ти се е удвоило. Какво правим след това? То предполагам че репродуктивната ще ми каже, но в какъв момент се "дипломираш" от репродуктивния лекар и преминаваш на обикновен АГ? Има ли такива които отиват на АГ още от този 12ти ден? Дано сама да разбера следващите стъпки но все пак е хубаво човек да знае. Главно въпроса ми е кой се грижи за мен ако нещо ми стане преди да може да се види нещо на ехограф и след този 12ти ден?

И при мен искаха да се чуе пулс, после минах на ФМ и чак след това АГ. Ако не се лъжа, по нормативни уредби трябва да си 12 гс, за да си официално бременна и да ти дават болнични.

# 466
Аз отидох при АГ, защото прокървих още в деня на теста. Без да го моля ми пусна месец болничен с комисия. Опита приключи с биохимична, но в зависимост от това как се чувствате винаги има начин да си останете вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт