Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 15 818
  • 474
  •   1
Отговори
# 465
След трансфер на 2 х 3 дневни съм, единия с добро качество, другия леко изоставащ. Лекарствата са таблетки естрофем и свещички циклогест, два пъти дневно и веднъж инжекция прогедекс. A тъкмо се зарадвах, че свършиха инжекциите... Като прочетох листовката за странични ефекти на естрофем ми стана лошо, но пък се успокоявам, че е за кратък период.
Ходя на работа, но не мисля да се претоварвам особено.
Искам да почна някакво проектче да се разведрявам, ако имате идеи, моля споделете?

# 466
Аз почнах да строя хоби макети за самолети, танкчета лодки и тъй ти подобни. ММ си е типично момченце и много си харесва танковете и бойни самолети и все ми се радва. Трябва да вложиш цялата си концентрация повреме на строенето и като цяло не ти остава време да мислиш какво се случва.

След трансфер на 2 х 3 дневни съм, единия с добро качество, другия леко изоставащ. Лекарствата са таблетки естрофем и свещички циклогест, два пъти дневно и веднъж инжекция прогедекс. A тъкмо се зарадвах, че свършиха инжекциите... Като прочетох листовката за странични ефекти на естрофем ми стана лошо, но пък се успокоявам, че е за кратък период.
Искам да почна някакво проектче да се разведрявам, ако имате идеи, моля споделете?

# 467
Аз почнах да строя хоби макети за самолети, танкчета лодки и тъй ти подобни. ММ си е типично момченце и много си харесва танковете и бойни самолети и все ми се радва. Трябва да вложиш цялата си концентрация повреме на строенето и като цяло не ти остава време да мислиш какво се случва.

Аз рисувах по номера,правех и диамантени гоблени

# 468
Здравейте мили дами,
Искам да попитам, след неуспешен трансфер, след спиране на естрофем и прогетероновите препарати нормално ли е да ми дойде цикъла, по-болезнен и по-обилен. Извинявам се, че питам Вас, но ми е за първи път, а моята клиника са много "заети" и докато чакам да се свържа с тях, да знам дали да се притеснявам.

# 469
На мен същи ми беше по болезнен иначе не си усещам цикъла, а за по обилен не

# 470
  • Sofia
Здравейте мили дами,
Искам да попитам, след неуспешен трансфер, след спиране на естрофем и прогетероновите препарати нормално ли е да ми дойде цикъла, по-болезнен и по-обилен. Извинявам се, че питам Вас, но ми е за първи път, а моята клиника са много "заети" и докато чакам да се свържа с тях, да знам дали да се притеснявам.
Различно е. Имам позната, при която е бил доста по-обилен и болезнен. При мен беше доста оскъден (3 месеца подред идваше с продължителност само 2 дена, за следващите не знам как ще е). Болка и попринцип си имам, но сякаш или е същата ако не и малко по-поносима при мен. Също така стана нередовен. Единя месец закъсня с над седмица, другият дойде по-рано.

# 471
Аз имах много дебела лигавица и ми се наложи да спя с гащи за родилки. Отделно че бях на нощни превръзки. Иначе болка май нямах

Здравейте мили дами,

# 472
Нормално е. Аз пих само Дуфастон единия месец, преди ЗЕТ-а и като го спрях ми тече 15 дни, като първите 9 беше много силно. Обикновено ми е 3-4 дни.

# 473
Здравейте!
Имам следния въпрос: Чхг на 7ми ден след трансфер на 5 дневен ембрион 16.20 iu/l, чхг на 10ти ден 72.20 iu/l, чхг на 13ти ден 36.10 mu/ml. Има ли бременност?
 Предполагам, че е била биохимична и всичко приключи

# 474
  • Sofia
Здравейте!
Имам следния въпрос: Чхг на 7ми ден след трансфер на 5 дневен ембрион 16.20 iu/l, чхг на 10ти ден 72.20 iu/l, чхг на 13ти ден 36.10 mu/ml. Има ли бременност?
 Предполагам, че е била биохимична и всичко приключи
За съжаление правилно предполагаш. За да спада, много вероятно да е биохимична.

Общи условия

Активация на акаунт