Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 16 777
  • 511
  •   1
Отговори
# 480
Буболина, супер са и ЧХГ и прогестерона. Следете ЧХГ как се удвоява поне до 12-14 ден или каквото са ви казали от болницата. С ИМБ не знам какви са стойностите след бременност, но там мисля че расте неравномерно, затова е важно да ги проследите. На мен ми изглеждат добре.
Дърпания в матката съм имала до 14 г.с. ,съвсем нормално е защото се разширява. Леки ПМС болки също. Ако са силни обаче - доктор.

# 481
Момичета, докато чакате датата за тест правите ли упражнения или някакво раздвижване? В ютуб виждам, че има fertility yoga, но дали е подходяща след трансфер? Иначе да, ясно че тежкото физическо натоварване не е препоръчително и трябва да се пазим. Simple Smile

# 482
Аз си правя йога за бременни от началото на стимулацията до сега използвам приложението Down dog, да платено е ама за мен лично си заслужава

Момичета, докато чакате датата за тест правите ли упражнения или някакво раздвижване? В ютуб виждам, че има fertility yoga, но дали е подходяща след трансфер? Иначе да, ясно че тежкото физическо натоварване не е препоръчително и трябва да се пазим. Simple Smile

# 483
Любе, аз бих заложила само на разходки! Толкова труден път вървим, не бих рискувала дори и с леки упражнения!

# 484
Сгънах и отидох да тествам и аз, 8ми ден на 1 пет дневно - 42.60. знам че трябва да им се радвам ама как като предния трансфер на 9ти ден ми бяха 58 о свърши с БХ.
Не че губя вяра, хем се радвам хем се скапах. Пуф че кофти

# 485
Scar Не го отписвай, не и докато не пуснеш второ ЧХГ! Днес изчетох сумати и таблици, за трета седмица нормално ЧХГ варира от 5-100. Как е прогестерона?

# 486
Прогестерона не го изследваме, беше ми казала че като е вагинален не се показва добре на стойности

Scar Не го отписвай, не и докато не пуснеш второ ЧХГ! Днес изчетох сумати и таблици, за трета седмица нормално ЧХГ варира от 5-100. Как е прогестерона?

# 487
Scar,честито! Супер ти е резултата! Стига с тези приказки, че е ниско… Има жени с успешни бременности и с по-ниски начални стойности. Ще се повторя ако кажа, че не случайно ЧХГ при нормално протичаща бременност е с такъв голям диапазон.

# 488
Ами и аз пък и аз какво се стреснах чак пък 😂 в крайна сметка на 2ри ще се разбере най добре.

Scar,честито! Супер ти е резултата! Стига с тези приказки, че е ниско… Има жени с успешни бременности и с по-ниски начални стойности. Ще се повторя ако кажа, че не случайно ЧХГ при нормално протичаща бременност е с такъв голям диапазон.

# 489
Да. Наслади се на мига, а аз ти изпращам положителна енергия! Simple Smile🍀🍀🍀

# 490
Момичета, имам позната в инвитро клиниката в Плевен и от нея знам, че там имат бебе, родено с ЧХГ 30 на ден 14 от трансфера. Знам, че това са по-скоро единични случаи с някаква мега късна имплантация, но чудеса се случват!

За мен чудото приключи де, по нейно настояване си продължих лекарствата и въпреки, че имах отрицателно ЧХГ на ден 6 и ден 7, пуснах и на ден 10. Пак 0.

Имам един замразен ембрион на ден 6 с не много добро качество. Чудя се изобщо да го връщаме ли ... Изобщо не знам като го размразят дали ще става нещо от него.

# 491
Здравейте! Бях писала по-нагоре, но ще се повторя. ЧХГ на 10 ден след трансфер на 5 дневен ембрион 245 Miu/ml, ЧХГ 14 ден след трансфер 819 Miu/ml. Тези резултати са от лаборатория Рамус и не са пускани през 48 часа, заради почивните дни. За мое успокоение реших да пусна още един тест вчера на 20 дни след трансфер, но в друга лаборатория Цибалаб. Резултатите от там са: 8741 iU/L.  Знам, че е хубаво да се проследяват в една лаборатория. Но резултатите, които излязоха са в други мерни единици. Четох, но така и не успях да се ориентирам. Та моля за помощ какво трябва да означават. Отделно днес бях на първия си преглед след положителния резултат, видя се жълтично мехурче  и ембрион със сърдечни пулсации. На 9-ти съм на преглед да чуем сърчицето. Благодаря на всички включили се!

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 21:11 от Lubomira.L

# 492
Едно и също е. Супер ти е резултата. Не го мисли. Вече водещ е ехографа и няма смисъл да пускаш повече.

# 493
miU/ ml е mili Units per ml
iU/L international Units per litter  едно и също е

# 494
  • София
Пу пу! Честито на всички и здрави бебета по термин!

Общи условия

Активация на акаунт