Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 19 687
  • 602
  •   2
Отговори
# 585
Пак аз. Докторите са категорични, че виждат сак ( двойно очертан), но ЧХГ и лигавицата спадат. Явно на следващия трансфер ще трябва да обърнат по-голямо внимание на лигавицата.

# 586
  • в сърцето на държавата
След неуспешен трансфер със замръзени ембриони, намират полипи в матката. Някой имал ли е такъв проблем??

# 587
Момичета, за тези от вас които са вливали интралипид- в деня на трансфера ли направихте вливката или преди него?
Имуноложката ми е написала “непосредствено преди трансфера”, запазих час в клиника Малинов в сутринта на трансфера, но се чудя дали не трябва да я направя в деня преди него, например.
При вас как беше?

# 588
Акирал, наистина покачването е много слабо и вероятно е проблемна Б, дано да е биохимична, а не ИМБ. Но се следи строго. Щом ЧХГ и лигавицата спадат, има някакъв шанс за биохимична. Имаш ли болки в някой от яйчниците, в гърба, рамото или в крак?

Клара, вливки, ако са Октагам, Флебогама се правят по 2-4 дни преди трансфер, за интралипид не знам, той уж е по-лек препарат, но може би целта е да има време да подейства на организма. А и все пак ще имаш трансфер в същия ден, питай репродуктивния.

# 589
  • Sofia
След неуспешен трансфер със замръзени ембриони, намират полипи в матката. Някой имал ли е такъв проблем??
На мен след неуспешен свеж трансфер ми откриха и премахнаха 2 полипа. Правихме просто диагностична хистероскопия, където са забелязани и премахнати. Преди това само имаха съмнение, че може и да има един...

# 590
Никакви болки нямам. При прегледа днес ме натискаха -  нищо…

# 591
Никакви болки нямам. При прегледа днес ме натискаха -  нищо…
Прогестерона как е?

# 592
Дами, според вас проблем ли е, ако съм лежала само 20 минути с циклогест? Лактулозата точно тогава подейства трябваше да отида до тоалетната, сега съм разтревожена, дали се е усвоил достатъчно прогестерон, имайки предвид колко е важен той.

# 593
Моят док каза, че са нужди 30мин да се усвои. Ако те притеснява, сложи втора глобула. Аз днес така направих, че след 5-тата минута от поставянето излезе. От една повече не мисля, че нещо би станало.

# 594
Аз никога не успявах да лежа толкова, винаги ми се ходеше до тоалетна, ходех, пишках и си полягах обратно. Понякога не е можело въобще да лежа и просто съм седяла.

# 595
Пише да не се слага втори глобул, затова не смея да сложа още един. Дано да се е усвоило достатъчно, че колкото ми е притеснено, само за това ми липсваше да се шашкам..,
Аз никога не успявах да лежа толкова, винаги ми се ходеше до тоалетна, ходех, пишках и си полягах обратно. Понякога не е можело въобще да лежа и просто съм седяла.

# 596
Момичета здравейте, бързо питане - 7ми ден рано ли е за кръвен тест след траснфер на 5 дневен? Пада се петък, не  ми се чака чак до понеделник, а в събота няма къде да пусна.

# 597
IKMIKM, не се притеснявайте толкова, не сте го пропуснали, полежали сте доста, а и никой не е казал, че директно изпада при ставане. Усвоило се е Simple Smile

Омайниче, не е рано, ще покаже. Успех!

# 598
Рано е ,по добре 8-9
Събота работят доста лаборатории
Момичета здравейте, бързо питане - 7ми ден рано ли е за кръвен тест след траснфер на 5 дневен? Пада се петък, не  ми се чака чак до понеделник, а в събота няма къде да пусна.

# 599
По-добре 8ми ден да, но 7ми със сигурност ще покаже. Ако дамата не е от София, може да няма лаборатория, която работи в събота близо до нея.
7ми ще даде ориентир дали има опит за имплантация, което в случай на биохимична бременност е полезно, защото дава информация за рецептивност на матката.

Общи условия

Активация на акаунт