Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 25 991
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Странно ми е това за прегледите на 6м. Вчера бях пред доцент Дойкова на преглед и тя каза, че на 12 м. е напълно достатъчно.

# 721
Момичета, трансферирахме и последните два ембриона, които имахме и резултата е отрицателен. Насочваме се към Турция. Искам да попитам за кариотип, освен в Геника, някой правил ли го е другаде? Видях в Синево, че го изследват и разликата с Геника е почти 100 лв., някой да го е правил там?

# 722
  • София
Ние правихме в МБАЛ Надежда, не помня цената каква беше.

# 723
Генетични изследвания аз гледам да пускам в Геника. По-специфичните неща в по-сериозни лаборатории като цяло.

# 724
Момичета, трансферирахме и последните два ембриона, които имахме и резултата е отрицателен. Насочваме се към Турция. Искам да попитам за кариотип, освен в Геника, някой правил ли го е другаде? Видях в Синево, че го изследват и разликата с Геника е почти 100 лв., някой да го е правил там?
Съжалявам,дано попаднете на вашия лекар там и скоро да зарадват всички ни!

# 725
Съжалявам за отрицателния резултат, Sunshine! Пожелавам ви успех и късмет в Турция! 🍀
Ние също пуснахме кариотип в Геника, излезе за една седмица. Скъпо е, да, но и ние тогава решихме да са в Геника, защото после ако има отклонения (не дай Боже) може да се консултираме с техни генетици.
Иначе, други специфични изследвания като KIR профил пуснахме в Александровска, пак се води генетично изследване, и в Геника беше поне с 200 лв. по-скъпо сумарно за двама ни. Освен това за нас беше удобно да го направим в Александровска, тъй като има вариант за изпращане на кръвна проба, а ние сме от провинцията.
Личен съвет, но разбира се, консултирайте се с имунолог, ако вече не сте и направете имунологични изследвания. Ние имаме два неуспешни опита и чак сега открихме, че аз съм най-неподходящия генотип и отхвърлям ембриончето, ако няма специална имунологична терапия.
Успех, мила!

# 726
За имунологични пък Александровска е най-подходяща, да Simple Smile

# 727
И аз наскоро правих кариотип и питах в Синево - казаха ми, че там вече не го правят. Така че и ние се насочихме към Геника и резултатите наистина излязоха много бързо (около седмица), въпреки че официалния срок беше уж по-дълъг (месец).
Момичета, следя ви с интерес, все още не съм пристъпила към трансфер, но вероятно ще е скоро, така че всичко, което пишете, ми е много полезно 🤗

# 728
Момичета, важно ли е сред трансфер прогестерона да е висок и колко?

# 729
Над 10ng мисля, че се цели.

Изследването за кариотип в Геника “ Хромозомен анализ – брой и морфология” ли се води? Или е друго?

# 730
Над 10ng мисля, че се цели.

Изследването за кариотип в Геника “ Хромозомен анализ – брой и морфология” ли се води? Или е друго?

Да, това е.

# 731
Момичета, на 12.09 ми беше трансфера. На 02. 10 прогестерона ми е 5, при реф граници за първи триместър 2.5-148. От следващия ден нещата тръгват на зле. Може ли да е от ниския прогестерон или все пак си е в реф стойности и е Ок.

# 732
Имало ли е установена бременност и как тръгват на зле нещата?

# 733
От следващия ден ЧХГ спира да се удвоява и лигавицата почва да намалява. Ембриона спря развитие,

# 734
Здравейте! Продавам прогестан 200 мгр две кутии по 30 таблетки в кутия. Продавам ги за 30 лв двете. При интерес моля пишете ми. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт