Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 22 942
  • 696
  •   1
Отговори
# 690
И аз имах отпадналост непосредствено след трансфера, 2-3 дни, но после ми мина. Имах и убийствено гадни газове 🤦🏻‍♀️ Пак 2-3 дни. След това всичко отшумя. Имплантацията е била око 6-7 ден, но приключи с биохимична. Всичко, което усещаш в момента е от вълнение/хормоните, с които се тъпчеш. Не се шашкай предварително. Успех 🍀

Здравейте дами! Първият ми трансфер мина в четвъртък и сега чакам до събота за 1я кръвен тест. Интересно ми е има ли някакви симптоми, които се срещат често при успешните трансфери? Аз чувствам лека отпадналост и се притеснявам да не съм лепнала някой вирус или може да е от процеса, други симптоми нямам.

# 691
След първия трансфер имах всякакви и различни симптоми.
След втория трансфер нямах абсолютно никакви симптоми.
И двата опита завършиха без имплантация.
Убедих се, че всичко е от лекарствата.

# 692
Аз минах през всички симптоми от книгите. То не беше главоболие, уголемени зърна, венците ми кървяха, крампи, гадене, киселини и газове, умора. Всичко от хапчетата. И двата трансфера завършиха с БХ като чхг почна да спада около 10-11 ден след трансфер.

Разликата между странични ефекти от хапчетата и бременност е това че при хапчетата симптомите вървят линейно а пък при бременност трябва да се засилват.

# 693
От повечето, които след трансфер успешно са били бременни съм чувала, че просто са знаели, че няма да им дойде и че тестът ще е положителен. Не знам какво са усещали, само това са ми казвали.

# 694
Момичета, искам само да ви кажа, че не може да се гадае по симптомите! Точно към края на първата седмица от трансфера започнаха ужасни болки болки при мен. Аз като цяло държа много на болка, цял живот имам болезнена менструация, като тийнейджър съм припадала в ръцете на доктори, гласа ми е изчезвал от болката, но това, което беше първата и втората седмица след трансфера не съм го усещала друг път! Това ме накара и още на седми ден да пусна ЧХГ, което излезе 72 IU/ml На фона на този резултат гърдите ми бяха от спокойни, по-спокойни, а ми се гадеше жестоко, имало е дни,  в които едвам съм се спирала да не повърна! Третата седмица болките в матката спряха, започнаха болки в яйчниците - вероятно от разтягането на лигаментите. Следващата седмица от време на време ме позаболяват, но няма нищо общо с предните две. Гадене не съм имала след първите две седмици, а би трябвало точно сега да е най-силно. Гърдите, може би чак сега започвам да усещам леко напрежение. Изморена съм много, но вечер не мога да спя( това го отдавам на висок прогестерон) общо взето обратното на всичко, което се описва по учебник … Затова, не търсете симптоми, знам колкото е трудно чакането! Но наистина се опитайте да се разсейвате със странични неща …
И още нещо, да видиш положителен резултат е дълго чакано и много желано, но не си мислете, че тревогите спират до тук! След това се започва - дали е в матката имплантирано, има ли жълтъчно мехурче, има ли ембрион, има ли сърдечен пулс и т.н Ако още в началото се тормозите с резултата, представете си какво ви очаква следващите девет месеца! Дайте си почивка и се наслаждавайте на живота!❤

# 695
Искам да ви кажа, че отдавна спрях да се подлагам на инвитро, а вадим яйцеклетки на естествен цикъл.Понякога една, но друг път по три.И се чувствам много по- добре. На 15 -16 мм ми ги вадят.тези инжекции при стимулации направо ти разбиват организма, едно килограмите и второ последиците от тях.

# 696
  • Sofia
Искам да ви кажа, че отдавна спрях да се подлагам на инвитро, а вадим яйцеклетки на естествен цикъл.Понякога една, но друг път по три.И се чувствам много по- добре. На 15 -16 мм ми ги вадят.тези инжекции при стимулации направо ти разбиват организма, едно килограмите и второ последиците от тях.

Вие реално подлагате яйцеклетките си на инвитро, до колкото знам това е самото оплождане. Това за стимулацията си е личен избор и препоръка на репродуктивният. В някои случаи да се вади по една яйцеклетка е безсмислено, защото за хора като мен е ясно, че ако е само една много вероятно да е с лошо качество и да не става. От 12 антрални изкарахме само една читава заради възпаление, провокирано от автоимунно заболяване открито след това. Да, ако имах нисък резерв сигурно и аз щях да вадя на естествен цикъл. За килограмите не видях нищо негативно при мен, освен че смъкнах няколко, които още не мога да си върна. Това,че стимулацията влияе негативно като цяло на тялото и на емоциите е неоспорим факт.

Общи условия

Активация на акаунт