"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 27 221
  • 675
  •   1
Отговори
# 300
Момичета имам малко проблеми и незнам кога ще мога пак да се включа  Cry целувки на всички и лек ден

Надявам се всичко да бъде наред мило. Целувки от мен и те чакаме, когато всичко приключи  Heart Eyes

Силвана за какви снимки не разбрах... Предполагам се има в предвид аватара ми  Thinking

# 301
  • София
Абе,Дива, то аз хубаво съм сладур, ама като ти гледам менюто, си мисля,че направо нищо не ядеш, бе мила, да не ти стане зле.
Иначе е похвално, де - то само така става - с неядене.
Обаче, гушни тараторчето, ако след него не ядеш друго, ще го изпишкаш  на сутринта и с него някой токсин излишен даже.  bouquet

# 302
Абе,Дива, то аз хубаво съм сладур, ама като ти гледам менюто, си мисля,че направо нищо не ядеш, бе мила, да не ти стане зле.
Обаче, гушни тараторчето, ако след него не ядеш друго, ще го изпишкаш  на сутринта и с него някой токсин излишен даже.  bouquet

smile3501 smile3501 smile3501

# 303
БОРБАТА Е БЕЗМИЛИСТНО ЖЕСТОКА,НЯМА КАК...НЕЯДЕНЕ ЗА МЕН! Stop

# 304
Да се отчета и аз за храната.Закусих половин грейпфрут и кафе.
Обяд-малко ярешко месо и половин вафла Embarassed-това е нехубавото днес,но калориите не са много.
Следобед-чаша кисело мляко с ягоди,малко зелена салата,чаша зелен чай-който изхвърля това-онова от организма ми.
За вечеря ще ям салата от печени чушки с лук-да запазя малкото калории днес.
Наистина си е стимул като чета тук,а и аз не се чувствам добре макар и с малко кг отгоре.
Чувствам всеки един от тях.

# 305
 Joy Joy Joy hahahaУспявам,не изпитвам глад!Даже мисля да изляза да се поразходя още,имам страхотна енергия Peace

# 306
Обичам виииииииииииииии

# 307
Здравейте дневничета Simple Smile
Днес бях на фитнес и сега усещам малка мускулна треска на корема от коремните преси,но в общи линии съм добре.....
Не успях да се проваля много по празниците и съм си все същите килограми  Sunglasses
Сега не съм на никаква диета.....Смятам да започна пак със Скарсдейл от другата седмица,но реших че трябва да си дам поне една седмица почивка преди това!Добре е че не качвам де Simple Smile
Много се чудих дали и аз да не мина на Япоснката,но май ми се струва драстична,а аз не искам чак толкова много да сваля!
Айде до скоро и много минусчета на кантарчетата   bouquet

# 308
ДИВА 3 @ какъв е твоя режим?  Embarassed

# 309
Belinea HugАз съм от 10.04 на много малко храна,мислех само с плодове и чай,но ...не успях ,без да хапна по малко прясна салатка(марули,репички,лук и магданоз),правя си фрешчета от лимон или грейпфрут.Трябва да питам Миранда и Еманоелита дали мога да хапвам ябълка със медец....Ощо взето това е....малко прием на храна,но смятам,че от утре вече ще мога да мина само на чай и плодове!Налагам си ИНАТА и така се боря.А ти какъв хранителен режим спазваш? newsm10Успех!

# 310
miranda rs Hugби ли ми казала,дали мога на резенчетата от ябълката да си сложа малко захаросан мед?Вредно ли ще е за свалянето на кг.? newsm78Наистина не знам Embarassed

# 311
О моите режими са много измислени  Joy
Започнах със Зелевата като старт, след това 1-2-3 седмици бях на мой си режим Закуска : Активиа, Обяд : Салата и вечеря : салатка пак предимно . Спазвам лунната и от днес мисля да съм предимно на плодове  Naughty

# 312
miranda rs Hugби ли ми казала,дали мога на резенчетата от ябълката да си сложа малко захаросан мед?Вредно ли ще е за свалянето на кг.? newsm78Наистина не знам Embarassed

сложи като искаш, нали системата е плодове-чай-мед.... прецени сама...

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 21:07 от miranda_rs

# 313
kiticat Hugти как мислиш,мога ли да ползвам медец захаросан върху ябълка за засищане или  newsm78 мислиш,че меда е противопоказен в по-големи количества за смъкването на килограмите Joy Joy Joyпиши как мислиш  bouquet

# 314

сложи като искаш, нали системата е плодове-чай-мед.... прецени сама... аз не мога да ви давам насоки, защото не съм специалист, нито съм успяла...

от плодовата тема.... фъстъчка, белинея и еманоелита и др..... немога...... нещо ми става...  Cry
МИЛИЧКА КАКВО ИМА ПРИТЕСНЯВАШ МЕ  #CrazyВИНАГИ СИ БИЛА ТАКА  bowuuЕНТУСИАЗИРАНА.... smile3525

Общи условия

Активация на акаунт