"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 27 214
  • 675
  •   1
Отговори
# 315
...мисля, че бях написала нещо на някого преди това (ДИВА-3), но явно няма значение... Crossing Arms

Бъдете ми живи и здрави всичките и целувки от мен...  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 21:41 от miranda_rs

# 316
...мисля, че бях написала нещо на някого преди това, но явно няма значение... Crossing Arms

Бъдете ми живи и здрави всичките и целувки от мен...  Heart Eyes

newsm78 Heart Eyes

# 317
  • София
Привет момичета
Днес моя милост от толкова тичане нагоре-надолу почти не е яла Laughing
Ама преди малко такава салатка си заформих, че ще се пръсна от преяждане
Хубавото е - за тези 2 дни съм минус 1см. на ханша и по 0,5см на бедрата
Ураааа
Бавно но славно напредваме Laughing
Лека нощ от мен Hug

# 318
Миранда мила всеки си има своите лоши моменти  Sadразбирам за съжаление че и ти си в този лош момент Cryи се надявам урешният ден и всички други занапред да са щастливи за теб и всички мрачни мисли да се превърнат във усмивки Hug PraynigДИВА-3 хапвай си медец със ябълките и аз така си ги хапвам защото чайчетата си ги харесвам натурални горчиви.И както ти каза Миранда диетата е плодове и чай с мед и дали ще го пребавиш меда в чая или ще си го хапваш с лъжицата та било и да си го намажеш на ябълката избора си е твой  Peaceтака че смело дерзай WinkАз продължавам на плодчета макар че днес май попрекалих и с тях 3 портокала 3 лимона които си ги пия всеки ден и половин грейпфрут и сега ми е токова тежко това неприятно чуство на тежест в корема небеше ми се случвало скоро SickМирандичка утрото е по мъдро от вечерта newsm51 Лека и Благословена вечер момичета newsm51 newsm51 newsm51

# 319
Така-а-а! Гости-мости, всички си тръгнаха, аз почистих, заредих съдомиялната и пералнята и след около 1 час ще въртя  newsm39.
Не прегреших много - изядох 2 лъжици млечна салата, 1 кюфте с 1 лъжичка лютеница, а от парчето от тортата, за която от няколко дни се точих, хапнах само половината, стана ми тежко. А-а-а, щях да забравя, изпих и 2 чаши кола, ама така я обичам!
От утре пак японската, ама се чудя дали да я почна от начало, или да продължа откъдето спрях!

# 320
Момичета поръчах си току що това от тук:

http://www.4fitnessbg.com/shop/browse/fitness/1.htm

Преди във фитнеса, в който ходех правех от 200 до 250-300 коремни преси, а сега в домашна обстановка самичка едва 30 издокарвам...  ooooh! ooooh! ooooh! Като дойде и като го изпробвам ще ви кажа за отзиви, ако някой се интересува... Ако някой го има вече, ще се радвам да сподели отзиви за това нещо... Искам малко повечко спорт, защото от неделя на сам съм яко излагация в диетата и искам повече да спортувам, за да знам защо диетувам поне...  Praynig

ЕМАНОЕЛИТА мерси за хубавите думи  Hug Heart Eyes Hug

Сисинче мерси за снимката, която даде в другата тема, да покажа на наще аджаба какво представлява уреда и как се ползва, че се опитах да им обясня, но те не ме разбраха докато не видяха твоята снимка  Hug

# 321
Ася, благородно ти завиждам за колата Rolling Eyes Аз не смея и една чашка да си налея, защото аз с толкова почвам  после изпивам поне литър  Sad И сега съм решила изобщо да не се изкушавам и даже глътка кола не съм си позволила вече 10тина дена...

Иначе аз още не съм изтървала да поздравя рожденничките   bouquet

Желая ви всичко, което си пожелаете да се сбъдне!

# 322
  • Atlanta
......

Mирандичка, какво съвпадение - и аз си го поръчах днеска, ама от другаде  Simple Smile Дано го и ползвам, че с швейцарската ми топка зайката ми си играе Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 00:57 от Purple

# 323
......

Mирандичка, какво съвпадение - и аз си го поръчах днеска, ама от другаде  Simple Smile Дано го и ползвам, че с швийцарската ми топка зайката ми си играе Simple Smile

Същото ли е иначе, само че друга фирма казваш... и за колко кинти го поръча?... сигурно си в  Money но все пак да видя на каква цена е при теб..., защото аз очаквах да е по скъпо честно казано..., но по добре че тази цена ми е нормално идеална за портфейла...  Peace Голяма излагация от неделя на сам... Иска ми се повечко спорт и се навих от темата което едно девойче пусна във форума, а мераците ми бяха стари още от едно време за уреда:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=181100.0

Ще споделяме отзиви... Мила за състезанието, незнам колко кила стана ама аз вдигнах на 83...  #Cussing out ако продължавам така ще стана стария глиганГУРУ... корема ми е като пришка... подут и ще експлоадира всеки момент... Утре пак стария и изпитн метод... А ти на какъв режим си в момента и как върви при теб?!?  Hug

# 324
  • Atlanta
Абсолютно същия е, цената с доставката до вкъщи е  22 долара. Иначе отслабването върви много бавно, смятам калории и се старая месото да е по-малко от зеленчуците, ама се не ми се отдава. Та за това слабея бавно - към 100 гр на ден. И вървя пеш всеки ден, мързи ме, не мързи ме /обикновено/, всеки ден 4-5 км. Пропуснах и няколко алкохолни прегрешения, но тогава не вечерям, ако накой се интересува 29 гр ром-кокос са 51 калории Simple Smile

# 325

Ще споделяме отзиви за уредчето... Ти с друго тренираш ли или само разходката ти е на дневен план?!?  newsm78

...Да трудно е с изчисляването на калориите...  Rolling Eyes А като каза ром - кокос (не съм пила никога), но водка с кокосова пинаколада... умирам...  Shocked Онзи ден една приятелка ме покани да пийнем по нещо и аз скромно и казах, че вече не пия... и ще пия само на големите поводи...  Embarassed и другото което ми каза е, че май май съм била отлабнала...  hahaha и аз я погледнах едно учудено и и викам... ''а така ти се струва, аз даже качих 3-4 кила...''...  Laughing и тя ми вика...''ама ти верно ли не пиеш''... и аз и викам ''да бе отказах алкохола...'' и тя... ''лелеееее какво стана с онаи откачалка дето 1 литър не и стигаше''...  Shocked Embarassed Sick Та мисловката ми е алкохола определено не ми липсва, мога и БЕЗ него на 100 %, остана да видиме въпроса с цигарите как стои... а за диета нещо стана фръц и пръц... Нервите могат да ни изиграят огромна шега...  Tired Искам да ти пожелая успех мила и с теб ще говориме в кюто, но не тази вечер, че искам да полегна малко и да се поотпусна... Искам да ти пожелая успех в диетуването..., а относно грамажа на яденето, аз ти препоръчвам да си хапваш от едни и същи чинийки или купички, на които им знаеш грамажа, така няма да се налага всеки път да се замисляш кое колко грама е, а със системата за броенето на калории ще свикнеш с времето и ще ти стане като бърз и лесен навик да ги бройкаш...  Peace Междудругото от няколко дена сънувам САЩ, бях я намразила, но сега взе да ми липсва и да съжалявам че не останах за малко още, а можех или пък да замина това лято пак... Както и да е ще ти разказвам после... Лека нощ и едно гуш от мене...  Hug

# 326
  • Atlanta
Броенето на калории е приказка - имам дигитална кухненска везна, а тук http://healthyfood.info.bg/Calculators.html калкулаторът сам смята  Laughing Отнема ми минута на ден да насмятам менюто, а после само спазвам количествата/почти винаги де  Grinning/. Иначе да -само ходя пеш, което за мен е огромен напредък, като мина под 80, ще почна и упражнения. Лека нощ и гуш и от мен  bouquet

# 327
Миранди4ка в моя фитнес го има уреда,е малко по-професионално седи,но е същият..Исках да кажа,4е е предвиден може би за всякакви големи хора ...по стабилен изглежда.Ами да ти кажа,не ми е лесно на него..защото имам сланинки,а мускули-нъцки.Оба4е има мацки и пичове,дето като се заклатушкат и забравят къде са...ако го ползваш.100000000% ще имаш супер ефект,оба4е нали знаеш,4е докато не свлиш сланинките по корем4ето с диета,плочки,павенца и други строителни материали няма да видиш...И аз го знам,ама от това не ми става по-хубаво мили4ка....упорит труд си трябва..

# 328
МИРАНДИ4КА  за табли4ката ве4е сам 55 при раст 1 60 и наи страното е 4е ям като луда и свалям newsm78 незнам кви са тея работи от одавна не сам писала и незнам дали на някои му е прима4няло оба4е аз си ви цункам вси4ките и успех мацки идва лято Hug Hug

# 329
а и по4ерпка от мен за вси4ки СЛАДУРАНИ с 4а6а горе6то кафе Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт