"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 27 171
  • 675
  •   1
Отговори
# 420
и аз съм със същите мерки за таблицата  smile3518

# 421
  • София
Силвана, аз за да надебелея, положих повече усилия, отколкото полагам за да отслабана.Не беше лесно, да ти кажа, яко хапване падна по време на моята бременност, че и хормони...... #Crazy Laughing

# 422
При мене беше лесно яко хапване,почти никъкаво движение, много нерви и др.

# 423
Май тази седмица таблицата ще е същата и при мен няма почти промяна  Cry

# 424
Здравейте дневничета  Hug
Браво на всички смъкнали грамчета и килограмчета  smile3501
Относно спорта,моето мнение е,че наистина си е хубаво и освен,че се сваля и моделира тялото  smile3521 Това го казвам аз, може би един от най-мълзеливите хора в света  Blush
Много искам да си вземем домашен фитнес уред,защото да ходя на фитнес ми е некомфортно, но не мога да навия нашите  ooooh!  Crossing Arms
Днес си  купих рокля за изпращането  newsm44 Черно и бяло, до коляното е и ми стои учудващо добре и е най-малкия номер ( невероятно,но факт)  newsm03 Много съм щастлива!

# 425
Здравейте.Аз днес хапнах супа само с месо-курбан де,на обяд,следобед малко маслинки и сирене,а в 16.30-тутманик.Смятам го за вечеря,ядох го с удоволствие,защото отдавна ми се ядеше.Не беше голямо парчето.
Иначе страшно ми се ходи някъде на спокойствие,писна ми да съм като затворник и в града,и в апартамента.
Обмислям идеята с детето да идем при приятелка 4-те почивни дни.
Ама мъжо дали ще е съгласен да е сам?! Thinking

# 426
Момичета да ви питам тая седмица никви "-" чувствам се подута и дискомфортно от време на време ме наболява корем ниско долу възможно ли е МЦ да ми врътне някой номер и да цъфне по рано!? Принципно идва след 20то число до към 25то.
Не мога да си го обясня по друг начин на ден поемам по не повече от 800 калории а кантара не мърда даже сега ми показва повече с около 500гр . така де сутринта ама това не е нормално  Thinking
А пък и съм подивяла за храна, нервно ми е абе лудница

# 427
Брей, какво става с мен, направо съм учудена! От японското чудо ли е, от нещо друго ли, ама постоянно свалям! Хем вчера покрай ЧРД-то хапнах!
Започнах седмицата със 75 кг, днес следобед бях 73.9  smile3535
Мерки ще си взема утре на гладно.
Това, че започнах по-бързо да свалям, си обяснявам с три неща:
1. Спортът явно е усилил метаболизмът ми значително;
2. Диетите, с които започнах, наистина са били отключващи за метаболизма ми - аз започнах със строга НВД - 25 дни, продължих с 5 дни зелева супа, после 2 седмици ограничено хранене /до 1200 ккал при НВД/, а от три дни съм на японската;
3. Не ям никакво сладко, дори плодове почти не ям; ориз и картофи не кусвам, много рядко ям от един клисав немски ръжен хляб, но в минимални количества, колкото за адет; сирене и кашкавал много рядко, много по малко;  само нетлъсти меса.
Чак ме е страх да се зарадвам. Дано не си върна килограмите!

# 428
Belinea, мила, посещавала ли си сколо WC-то?
Vodka_s_led, сигурно ще бъдеш най-хубавата абитуриентка! Най-малкия размер? Браво! smile3501
Браво, galiq_82, явно разходката е била уморителна!
Абе, хора, къде зачезна туй Сисинче! Да не си е дошло гаджето?

# 429
Ми бях се запекла миналата седмица, но тази всичко си е наред сутрин и вечер се случва понякога  Embarassed
Не знам искам да видя някакво раздвижване защото иначе ще се депресирам а нямам силната воля на Мирандичка да продължавам дори и когато кантара зацикли  Crossing Arms

# 430
Одеве забравих да ви пиша - много съм доволна от бонбоните Laxatol. Те не просто са разхлабващи, но и имам чувството, че не позволяват храната да се разгради до край и да се усвои от организма. Имат и друго преимущество - имат много приятен карамелен вкус и вечер, когато ми се прияде сладко, си смуча по един.

# 431
Привет и от мен момиета.
Все нямам време да пиша. Аз продължавам на Японската, но нещо се поотпуснах и се надявам поне да запазя старите кг. Иначе мерките за новата седмицата ще са същите.
Ася дай малко повече инфо за тези бонбони. Колко струват?

# 432
Ася Тука съъъъм   Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Де да си беше дошъл......  Wink Ама още малко остана  Grinning
Дай повече инфо верно за тия бонки. В аптеката ли ги продават ?  Thinking

На мен нещо не ми идва цикъла... Чудя се какво ли става... Вече 5 дена закъснява  Confused  Като си погледна календарчето и почти 1 година вече е супер редовен, идва си на на 28-ия ден нито по-рано нито по-късно....  Ще изчакам още 1-2 дни и ако не дойде ще ходя на лекар. Това не е нормално да закъснява.  Crossing Arms

# 433
 Embarassed холла и от мен
аз нещо съм болна депресирана и гладна
3 в 1 - неочаквано зла комбинация
със същите мерки за новата седмица
  bouquet

# 434
  • Някъде на път....
ANGYA, ти сега на коя диетка си?

Общи условия

Активация на акаунт