"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 27 173
  • 675
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз съм постоянно на диети от както се помня ... а това е максимума килограми които съм стигнала .
Тоест свалям два , качвам три и така се докарах до тук ... метаболизма ми е като охлюв !

Е, не!
Тук се заблуждаваш и се самоуспокояваш.
Не си ПОСТОЯННО на диети.
Тцъ! Naughty
Това, на което си ти е всичко друго, но не и диети.
Метаболизмът не може да се скапе от два свалени килограма.Просто волята ти стига до там да свалиш два и после да качиш три.
Ако наистина си постоянно на диета поне 2 месеца, няма начин да качиш просто.
Това, което то докладваш е моят случай от последните месеци - свалям-качвам, но повече качвам, защото все по-малко свалям.А това е защото на два дена диета ми се събират 10 дена плюскане.

Твоето и моето не е "постоянно на диета", а "постоянен ОПИТ/безуспешен/ за диета".
Да не се заблуждаваме. Mr. Green

# 406
Аз съм постоянно на диети от както се помня ... а това е максимума килограми които съм стигнала .
Тоест свалям два , качвам три и така се докарах до тук ... метаболизма ми е като охлюв !

Е, не!
Тук се заблуждаваш и се самоуспокояваш.
Не си ПОСТОЯННО на диети.
Тцъ! Naughty
Това, на което си ти е всичко друго, но не и диети.
Метаболизмът не може да се скапе от два свалени килограма.Просто волята ти стига до там да свалиш два и после да качиш три.
Ако наистина си постоянно на диета поне 2 месеца, няма начин да качиш просто.
Това, което то докладваш е моят случай от последните месеци - свалям-качвам, но повече качвам, защото все по-малко свалям.А това е защото на два дена диета ми се събират 10 дена плюскане.

Твоето и моето не е "постоянно на диета", а "постоянен ОПИТ/безуспешен/ за диета".
Да не се заблуждаваме. Mr. Green

Нещо не се разбрахме ... но както и да е .
Имах предвид , че години на ред пазя диети - при това успешно - тоест докато преди пазех диета , свалях . Връщах килограмите след време .
Сега даже и да седя една седмица на диета , нищо не свалям или свалям 3 - 4 кила и после не мърдам и грам . Варирам 200 нагоре , 100 гр надолу и нищо .
Аз на няколко пъти свалям по много килограми и като казвам много ... имам предвид по 45 - 50 кг .
Реша ли , че съм сериозна нищо не може да ме накара да се откажа , но в момента съм в несериозен период .
Проблема при мен е , че аз не мога да се храня като нормалните хора .
Даже да сваля килограмите , после започвам да се чудя как да ги запазя .
Опитвам се да се храня нормално , но качвам от смешни количества храна .
Мога да кача до три килограма от съвсем нормално количество храна от което други не биха вдигнали и грам .
Това се е получило от постоянно сваляне , качване ... разбит метаболизъм .
От неделята съм сериозно на диета и ще видиш , за какво става дума - свалям първите дни и после ... мъка !

# 407
Миранда   няма как да дойда в "Плодове ,чай и мед" ,защото вместо чай пия мляко с нес! Точно сега не мога да се откажа от всички удоволствия от раз!Предпочитам да не ям нищо ама да си пия кафето като бял човек!Нека малко ми се свие стомаха и мисля да направя и аз един курс с вас ,каня се от доста време!

# 408
Миранда   няма как да дойда в "Плодове ,чай и мед" ,защото вместо чай пия мляко с нес! Точно сега не мога да се откажа от всички удоволствия от раз!Предпочитам да не ям нищо ама да си пия кафето като бял човек!Нека малко ми се свие стомаха и мисля да направя и аз един курс с вас ,каня се от доста време!

Добре мила, както искаш, макар че не е проблем (някои ядат и зеленчуци), а аз пия кафе и пуша... Но основно сме по тази система... Пожелавам ти успех (сама знаеш че беше доволна от режима), а аз просто се раждам с него (другото се оказа че налегне ли ме лакомията няма да стане номера и не мога) Днес съм пак с изгърмян бушон, хубав ден за мен и моят ентусиазъм и воля пак проговориха...  Laughing Laughing Laughing

# 409
  • София

Аз на няколко пъти свалям по много килограми и като казвам много ... имам предвид по 45 - 50 кг .
Реша ли , че съм сериозна нищо не може да ме накара да се откажа , но в момента съм в несериозен период .
Проблема при мен е , че аз не мога да се храня като нормалните хора .
Даже да сваля килограмите , после започвам да се чудя как да ги запазя .
Опитвам се да се храня нормално , но качвам от смешни количества храна .
Мога да кача до три килограма от съвсем нормално количество храна от което други не биха вдигнали и грам .

О, разбирам те, ама много добре те разбирам.Твоите килограми не са ми непознати.Е, не чак толкова, но над 100-те всичко си е абсолютна зона на здрача за тези, които не са го преживели.Но аз съм.Точно затова ти казах.Това, че периодично пазим диети, не значи, че сме постоянно на диета.Защото, ако бяхме, качването на сваленото нямаше да е така лесно.
Метаболизмът се скапва - факт.Аз неслучайно споделих, че за три дена глад свалям 3 кила.За единия ден след тях - нормално хранене/за повечето хора/ аз качвам 4.Това е - факт.Точно по тази причина е съвем ясно, че просто трябва да огранича свободните си дни и да си стоя гладна.Ето това е ПОСТОЯННО на диета.
А що се отнася до матаболизма, казвала съм го вече на себе си много, много пъти - по време на обсадата на Сталинград не е имало нито един/!!!/дебел човек.Даже и с нормално тегло не е имало такъв - тези с нормалното тегло са ги отбягвали, защото са знаели, че са канибали.Със сигурност в един такъв град е имало доста дбели хора, както и хора с метаболитни, хормонални и каквито си щеш проблеми.
Няма начин килограмите да не се махнат, ако не се яде.Това е.Но постоянно да не се яде.А не постоянно да се редува ядене с неядене.

# 410
Да се оплача и тук и изчезвам... Само за 1 секунда цялото ми настроение отиде по дяволите...  #Cussing out Писаха ми майл, че уреда който си го поръчах го няма в наличност... (кой знае колко ще чакам сега) дрън дрън - една мацка го поръча днес и писа че ще и го доставят следобед или утре но тя е от СОФИЯ...  Confused Аз го поръчах вчера и за мене няма  Crossing Arms Нямам думи просто... Обзалагам се, че ние (извън София) сме последната им грижа... Няма справедливост бе, няма... мммммммм....... Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 411
Клонка и Сметана я стига сте си мрънкали и двете а се хващайте в ръце и започвайте да ставате дами със страхотни тела!Аз поне съм убедена ,че хванете ли се ще успеете!
С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСВА!

# 412
Здравейте,реших и аз да се присъединя към вас,имам нужда да сваля някое друго килце,а пък и все пак идва лято  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny
Аз съм висока 156см и тежа 52кг ,ще стана на 25 годинки на 17.04
Успех на всички

# 413
  • София
Силвана, ние се нахъсваме, бе, мила.
Никакво вайкане.
Аз за два месеца, ако се хвана, 48 съм ги станала, ама хич не се справям напоследък, нещо все се провалям... Sad

# 414
Клонка и Сметана, като спазвате диети , правили ли сте Японскот чудо 2 седмици? Интересува ме вярно ли е, че след това се запазват свалените кг?

# 415
Клонка с тия резултати които сте постигали не се и съмнявам,че ще ги свалиш докато се замислиш само за това!
Аз до сега не съм се отпускала толкова много никога и смятам да не се повтаря повече!Никога не съм качвала повече от 7 кила без да взема някакви мерки!Но този път даже и не разбрах как стана тоя номер с качването на 20 кг.Направо не ми се мисли какъв глад ме чака тези няколко месеца докато вляза във форма!

Тедъ аз намерих начин да НЕ си ги запазя,не знам за другите ,които са я спазвали.Аз не успях!

# 416
# 417
Здравейте мацки Stop

Направихме си разходката и познайте след нея съм -0.6кг.  newsm44

Добре дошла на tedkata_82  welcomeдавай наборе, тук е весело, пък и като гледам ти нямаш много за сваляне, май newsm78

Клонка и Сметана хайде милички да стягаме коланите и до месец - два да се нацъкаме в някой минижупи, а newsm78 Heart Eyes

Мирандичка много ме е яд за теб, но нищо като го получат ще ти го партят, нали така. Абе аз бях останала с впечатление, че си от София newsm78

Тедь аз свалих 5, от които си върнах 3 - извода за тебе Heart Eyes

Crazy_tikva и какво ще правим без свежа немска сила Rolling Eyes  Laughing Heart Eyes

# 418
Мирандичка за табличката мерките ми са същите като миналия път. Зачезваме за уикенда и затова толкова рано  bouquet

# 419

Мирандичка много ме е яд за теб, но нищо като го получат ще ти го партят, нали така. Абе аз бях останала с впечатление, че си от София newsm78

Не съм Галка, но съм кандидат - софиянка... Стегнала съм си куфара и пътувам на там... Постоянно съм в джижение... Но това дали ще живея в София или не, не ме прави от онези, които се изтъкват от къде са и че техния град е фърст... Мога да кажа някои неща по този въпрос, но няма да го направя... Току виж докато дочакам уреда, взема че отслабна и той вече няма да ми трябва...  Joy hahaha Joy Браво за хубавата и отслабваща разходка  Heart Eyes

tedkata_82 добре дошла  Hug

Дими благодаря за информацията, ти как си, как върви при теб?  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт