"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 27 175
  • 675
  •   1
Отговори
# 390

Аз от довечера почвам кростренажора ми да го моря Joy Момичета как мислите дали всеки ден да тренирам на него или 3 пъти седмично е достатъчно?

От 4 до 5 пъти е напълно достатъчно..., а 3 пъти си е средна работа...  Mr. Green

smetana стягай се мацка и до края на месеца, началото на другия да си под 100 вече, пожелавам ти го  Hug Hug Hug

ZiMa на плодолечение ли си, или смесен режим (до колкото май разбрах)  newsm78

хиххи Миранда това може да стане , само ако хвана ножа и изрежа излишното .
Няма вариант в който да сваля 28 кила за един месец - поне три месеца ще са нужни !  Sick Crossing Arms  

# 391
  • София
- поне три месеца ще са нужни !  Sick Crossing Arms  

Можеш и за два.Килограмите са доста, затова и по-лесно ще паднат.
Зная, че звучи драстично, но ако просто спреш да ядеш, всъщност - минеш само на салати или на малко, ама много малко рибка, пиле и т.н, просто са изчезнали първите 30.По-нататък вече ще е по-трудно, но началото е много важно.
Аз гледах някакъв филм "Кръцни, срежи", там една мацка се появи при пластчините хирурзи да й махнат "крилете"/увиснала кожа на ръцете/ и те казаха"О, явно много сте отслабнала.."А тя каза: 60 кила за 5 месеца.
Или 50 за 6 месеца.Все едно - нещо такова.
Вярно, филм е, но всички такива филми се правят с консултанти.Това са съвсем реални резултати.Въпрос на мотивация и воля.
НА мене ми липсва от волята - поне от дългосрочната.Иначе мога да гладувам по ден-два.

# 392
3 месеца 5 месеца важното е да се сваля.Няма да се режем я! Joy

# 393

ZiMa на плодолечение ли си, или смесен режим (до колкото май разбрах)  newsm78

Миранда, реших окончателно да съм на плодово-чаен режим!  Hug
Пробвах смесения, но на мен не ми подейства  Cry !
Вчера ядох много, но само плодове (около 1,5кг) и резултатът е страхотен  newsm10 ! Изядох 3 ябълки, 1 ананас и 6 сливи  Laughing ! Пих дори 2 чая с мед и 2 кафета  Mr. Green ... Плюс 3 литра водичка.
Странно, но съм забелязала, че като спазвам ограничението в книгата на Лидия Ковачева до 1кг плодове на ден и не отслабвам повече от 500гр дневно  newsm12 ...А в дните, когато ме налегне глад и хапвам повечко плодове-до към 1,5кг и отслабвам с 1-2 кила на ден  smile3521 ! Може ли някой да ми обясни защо е така?   smile3506

# 394
  • София
Ох, сладурки, как да ви кача мои снимки?  newsm78 Трябва ли задължително да съм ги качила в някои сайт? Да ми видите дебелите бедра... И после  Joy hahaha Joy #Crazy hahaha

# 395
Здравейте!Аз вече трети ден устисквам на плодове,сок и вода.Успях вчера да не прегреша с нищо ама нищо ви казвам!Много се гордея със себе си.
 И вече  първият свален килограм е на лице!
Аз гимнастика не правя ,но много ,ама много търча по детето.Като е топло сме цял ден на вън и не се спирам,чак краката ми отмаляват.Мой та щерка е доста палава и една цигара не ме оставя да изпуша.

# 396
- поне три месеца ще са нужни !  Sick Crossing Arms  

Можеш и за два.Килограмите са доста, затова и по-лесно ще паднат.
Зная, че звучи драстично, но ако просто спреш да ядеш, всъщност - минеш само на салати или на малко, ама много малко рибка, пиле и т.н, просто са изчезнали първите 30.По-нататък вече ще е по-трудно, но началото е много важно.
Аз гледах някакъв филм "Кръцни, срежи", там една мацка се появи при пластчините хирурзи да й махнат "крилете"/увиснала кожа на ръцете/ и те казаха"О, явно много сте отслабнала.."А тя каза: 60 кила за 5 месеца.
Или 50 за 6 месеца.Все едно - нещо такова.
Вярно, филм е, но всички такива филми се правят с консултанти.Това са съвсем реални резултати.Въпрос на мотивация и воля.
НА мене ми липсва от волята - поне от дългосрочната.Иначе мога да гладувам по ден-два.

Може , ако досега не си правил диети ... но аз съм нон стоп на диети и метаболизма ми е ... нямам думи .
Свалям само първите дни , после настава един застой ... може да не сваля и грам , а даже да кача 100 , 200 гр .

# 397
  • София
Може , ако досега не си правил диети ... но аз съм нон стоп на диети и метаболизма ми е ... нямам думи .
Свалям само първите дни , после настава един застой ... може да не сваля и грам , а даже да кача 100 , 200 гр .

Добре, де, колко колограма си била, щом си постоянно на диети, значи си била повече и си отслабнала.Подобен застой не се случва след 3-4 свалени кила, а след много повече.

Здравейте!Аз вече трети ден устисквам на плодове,сок и вода.Успях вчера да не прегреша с нищо ама нищо ви казвам!Много се гордея със себе си.

Примерът ти е вдъхновение за мене.
Браво!!!  bouquet
Тичам да те догоня в резултатите.Стимулиращо е. Simple Smile

# 398
  • Варна
Здравейте на всички!
Хубаво е че има и такива, които удържат и не се изкушават  Peace. Аз съм с М и сега се радвам на подутия си корем, но поне кантара си показва 49кг, че и малко под тях  Wink.

Вижте какво ядем. Много се ядосах  #2gunfire.  ТО бива, ама ... 
http://dnes.dir.bg/2007/04/13/news1571465.html

# 399
Миранда, реших окончателно да съм на плодово-чаен режим!  Hug

Душата заповядай тук да си обсъждаме плодолечението  Wink silvana_i_magito хайде и ти, а?  newsm78 Нали тук се срещнахме именно за първи път  Hug Hug Hug Честито за сваленото и на двечките ви  Heart Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=181794.0

Аз когато ям малко свалям прилично добре първите дни, а ако ям повече НЕ свалям... Всичко си е до нашия крейзи организъм  #Crazy

# 400

Добре, де, колко колограма си била, щом си постоянно на диети, значи си била повече и си отслабнала.Подобен застой не се случва след 3-4 свалени кила, а след много повече.

Примерът ти е вдъхновение за мене.
Браво!!!  bouquet
Тичам да те догоня в резултатите.Стимулиращо е. Simple Smile

Аз съм постоянно на диети от както се помня ... а това е максимума килограми които съм стигнала .
Тоест свалям два , качвам три и така се докарах до тук ... метаболизма ми е като охлюв !

# 401
  • София
Тедулина, аз отдавна избягвам да чета подбна информация - просто не искам да се натоварвам излишно.КАкво мога да направя - нищо!!!
Нямаме си "село", че да си произвеждаме разни неща - всичко се купува.Като се сетя, че от 5 години сме изконсумирали тонове отровни фъстъци, за които разбрахме едва преди няколко месеца, въобще не ща да си мисля и за други неща.Хората се успокояват, че видите ли, някои не ядяли фъстъци.Е, да, ама те не са отишли само за пакетиране, те са били разпространявани в сладкарските цехове - почти няма продукт, в който да няма фъстъци под някаква форма.Не ми се мисли колко вафлички и подобни е изяло моето момче.Ще спра изобщо да купувам нещо, произведено в българия, честно.

# 402
Аз го направих смесен режим Sad И плодчета и зеленчуци. Зеленчуците само на обяд  Cry Иначе не мога така свикнах  Embarassed

# 403
Privet momi4eta!   bouquet
Purvo se izvinqvam za latinicata, no sum v u4ili6te i tuk nqma drugo  Rolling Eyes

Iskam da vi se opla4aaa - Sprqha mi neta i 6te mi go pusnat 4ak na 1.05  newsm45 newsm45
Ne znam kak 6te jiveq bez vas  Cry
Az dnes startiram plodowata i to4no, kogato 6te imam nai-mnogo nujda ot vas taka da me precakat  #Cussing out
Ami tova e momi4eta, oplakah se
6te naminavam prez mejdu4asiqta, kogato ima vreme da vi vidq kak ste  Heart Eyes
Hubavi i uspe6ni 2 sedmici bez men  Sad

# 404
Iskam da vi se opla4aaa - Sprqha mi neta i 6te mi go pusnat 4ak na 1.05  newsm45 newsm45

Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Ужассссссссссссс  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Ще може ли да се включваш по време на училище?!?  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт